| |

עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן

אין סיכוי בעולם שתוותרו על הכנת עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות, טעימות ובריאות! נטולות גלוטן, מקח שקדים איכותי, בהכנה קלילה וקיבלתם פינוק חלומי נוטף מתיקות שוקולודית בפריכות מענגת
בהשראת: חן שובל
ציון 4.39 על ידי 18 דירוגים
עוגיות שוקולד צ'יפס

שיקום מי שיכול לסרב לביס מענג של עוגיות שוקולד צ'יפס. אף אחד לא קם, אה? כי איך אפשר לוותר על פינוק חלומי נוטף מתיקות שוקולודית ופריכות מענגת?

בגרסה כאן תקבלו את המתכון הכי בריא ואיכותי של העוגייה השובבה והמושחתת הזאת – ללא גלוטן, עם קמח שקדים משובח, מעט דבש מתוק – ומלאאאא שמחה בלב ובפה!

קלילות ביותר להכנה, טעימות ביותר לזלילה, מושלמות עוד יותר לטבילה (בקפה או תה), ומושלמות לכל אירוח מפנק, ובטח גם לילדים

button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/חן-שובל icon="" target="false" nofollow="false"] ספר המתכונים של חן שובל [/button]

עוגיות שוקולד צ'יפס
צילום: חן שובל


למה באמת כדאי לכם: עוגיות שוקולד צ'יפס

 

  • קלילות להכנה, טעימות לזלילה, מושלמות לטבילה (בקפה או תה),
  • פינוק מתוק ומנצח לכל אירוח, שגם ילדים יזללו בהנאה

שורה תחתונה: יפהפיות, נראות מושחתות, אבל תכלס בריאות, וטעימות בטירוףףףף

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגיות שוקולד צ'יפס

 

עוגיות שוקולד צ'יפס

עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן

אין סיכוי בעולם שתוותרו על הכנת עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות, טעימות ובריאות! נטולות גלוטן, מקח שקדים איכותי, בהכנה קלילה וקיבלתם פינוק חלומי נוטף מתיקות שוקולודית בפריכות מענגת
ציון 4.39 על ידי 18 דירוגים
לדרג
באדיבות: חן שובל

המצרכים

  • ¼ כוס שמן
  • ½ כוס דבש
  • 1 ביצה
  • 1 חלבון מביצה אחת
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½2 כוסות קמח שקדים
  • ½ כפית אבקת סודה
  • קורט מלח
  • חתיכות גסות של שוקולד מריר

אופן ההכנה

  • מערבבים בקערה שמן, דבש, ביצה וחלבון. מוסיפים תמצית וניל, קמח, אבקת סודה, קורט מלח וחתיכות שוקולד.
  • מערבבים הכל לעיסה ומסדרים בתבנית בעזרת כף שלוקחים מהעיסה ושמים בתבנית במרווחים שווים כי הן ממש מתרחבות.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-20 דקות. מוציאים ומחכים שיתקררו ויתקשו
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגיות שוקולד צ'יפס

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגיות שוקולד צ'יפס

כשרק רואים או חושבים על עוגיות שוקולד צ'יפס – החשק למתוק כבר מגיע כמעט מיידית, בטח כשרוצים לפנק את הילדים בביס מתוק וטעים נוספים…
אז… כדי שלא תפנטזו יותר מדי פנקו את החמודים שלכם בעוד שפע מתכונים לילדים

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: חן שובל

מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם @crepe_bite

Similar Posts

12 Comments

    1. היי רעות,
      הסיבה לכך היא כנראה ערבוב יתר של העיסה. נסי בפעם הבאה לערבב כמה שפחות מפני שאחרת העיסה נעשית כבדה ומאבדת מהאווריריות שלה.
      בנוסף, אם זה לא עובד, אפשר להוסיף כפית וחצי אבקת אפייה.
      בהצלחה 🙂

      1. 4 stars
        שלום,
        הכנתי את העוגיות. טעימות מאוד רק רכות מאוד למרות שהוספתי זמן אפיה.

      2. היי צבי,
        זה טבעי לחלוטין מאחר שמדובר בקמח שקדים שהמרקם שלו שונה מקמח רגיל 🙂

    1. היי נירית,
      לא, אלא אם כן את ממש מעדיפה את הטעם שלו.
      אפשר להשתמש בכל ממתיק אחר שאת מעדיפה 🙂
      בהצלחה!

  1. שלום רב
    כמה סוכר לשים במקום דבש? חצי כוס?
    ולמה שמים רק חלבון? מה המשמעות בזה באפיה?
    ומה עושים עם החלמון?
    אפשר לשים ביצה וזהו?

    1. היי נטלי,
      כן, את יכולה לשים חצי כוס סוכר.
      הסיבה שמשתמשים רק בחלבון במתכונים מסוימים היא מפני שהחלמון מכיל אחוז שומן גבוה וזה מכביד על המרקם של המאפה. לעומת זאת, החלבון יאפשר למאפה להישאר אוורירי יותר.
      את החלמון שנשאר אפשר לשמור במקרר עד שבוע ולהוסיף אותו לחביתה כשמכינים.
      אנחנו ממליצים תמיד לעקוב אחר המתכונים ולא לנסות לחרוג מהם אלא אם כן רוצים לשנות את כמות הסוכר (מה שלא מפריע כלל לאפייה).
      מקווים שהצלחנו לענות על שאלותייך, בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?