| |

כדורי כרובית מטוגנת וגבינה עשירות

כדורי כרובית וגבינות טעימות בטירוף, אפשר להגיש לצד הפיצוחים או בארוחת השבת!
בהשראת: נאוה מלכה
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
קציצות כרובית וגבינה

כדורי כרובית מטוגנת וגבינה טעימות בטירוף! מתכון פשוט לנשנוש מיוחד שלא רוצים להפסיק לאכול!

כשאני מארחת אורחים לארוחה בסוף השבוע או באמצע השבוע, אני אוהבת להכין כדורי כרובית וגבינה ולהגיש אותן לצד הנשנושים שאני מגישה על שולחן הקפה או לצד בירה קרה.

כדורי כרובית וגבינה כל כך טעימות, שמאז שהתחלתי להגיש אותן לאורחים, הם מוותרים על הפיצוחים ומתנפלים עליהן.

המתכון קל מאוד להכנה, אבל דורש הכנה מראש יום קודם כך שאם אתם רוצים להרשים את האורחים ולפנק אותם בנשנוש שאין שני לו, אתם חייבים להתכונן מראש. כל כך טעימות ושוות את ההכנה מראש, לא תצטערו! ואולי, תחליטו לא להגיש אותן בכלל כדי לטרוף אותן בעצמכם!

קציצות כרובית וגבינה
צילום: נאוה מלכה

למה באמת כדאי לכם: כדורי כרובית מטוגנת וגבינה

    • נשנוש מטורף שלא רוצים להפסיק לאכול מרוב שהוא טעים!
    • פינוק מושלם להגיש לאורחים לצד בירה קרה או לצד הנשנושים שלאחר הארוחה!
    • אפשר להגיש אותן גם בתור תוספת לצד מנות ארוחת השבת!
    • אומנם דורש הכנה יום קודם, אבל המתכון עצמו פשוט מאוד וכל אחד יכול להכין!

שורה תחתונה: כשרוצים להרשים את האורחים, מכינים את המתכון הזה. כל כך טעימות שהאורחים "יריבו" על הקציצה האחרונה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?
כרובית מטוגנת וגבינה

קציצות כרובית וגבינה

כדורי כרובית מטוגנת וגבינה עשירות

כדורי כרובית וגבינות טעימות בטירוף, אפשר להגיש לצד הפיצוחים או בארוחת השבת!
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: נאוה מלכה

המצרכים

  • 1 כרובית (מפורקת לפרחים)
  • 2 תפוחי אדמה (קלופים חתוכים)
  • 3 ביצים
  • ½ כוס פירורי לחם
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • אבקת מרק עוף (לפי הטעם)

למילוי:

  • 100 גרם גבינה מוצרלה מגורדת (לפי הטעם)
  • 50 גרם גבינה בולגרית
  • 50 גרם גבינה צהובה מגורדת (או כל גבינה שאתם אוהבים)

אופן ההכנה

  • לבשל את הכרובית עם מים מלח וכפית חומץ עד להתרככות בערך 10 דקות.
  • לשטוף לסנן.
  • לבשל את תפוחי האדמה עד להתרככות.
  • לסנן טוב למעוך הכל כמו פירה.
  • להוסיף ביצים טרופות פירורי לחם ותבלינים.
  • להניח במקרר להתייצבות ועדיף לילה שלם.
  • את הגבינות לערבב ביחד.
  • עם ידיים רטובות לקחת פיסות מהעיסה לשטח על כף היד למלא בגבינות ולסגור לכדרר.
  • לעבוד כל הזמן עם ידיים רטובות.
  • בקערה לשים ביצה קערה שניה פירורי לחם עם שומשום.
  • לטבול בביצה אחר כך פירורי לחם ולטגן בשמן חצי עמוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: כרובית מטוגנת וגבינה

האם אפשר להכין בתנור?
כאשר ממלאים בגבינה הם צריכים מכת חום של טיגון על מנת להתייצב ברגע שתכניסי לתנור האפייה האיטית תגרום לכל הגבינה לצאת החוצה כך שבמקרה הזה עדיף טיגון, אך הכל זאת אפשר לרסס שמן על נייר אפייה ולהכין בתנור.
נאוה מדהים האם אפשר להכין יום לפני?
אפשר להכין יום קודם ולמחרת לטגן.
נראה מזה טוב. אבל אמרת לעשות רוטב מי שרוצה לאפות. בבקשה איזה רוטב?
רוטב שמנת.

 


הבמה כולה שלכם:
קציצות כרובית וגבינה
צילום: איילת ישונסקי

"נאווה תודה רבה על המתכון באמת טעים בטירוף!"
איילת ישונסקי

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

בימי השגרה קשה לשמור על עניין ולהקפיד על פינוקים למשפחה,
אבל יש פינוקים קטנים, כמו ארוחת צהריים, שעושים את כל ההבדל!

עוד מתכונים מעניינים באתר

עוד ארוחות צהריים שוברות שגרה ומפנקות מחכות לכם באתר,
אז כנסו ותתחילו לתבל את השגרה בבית בחיוכים יוצאי דופן!

מקור: נאוה מלכה

Similar Posts

2 Comments

  1. המתכון לא כ"כ ברור,בסעיף 5 צויין להוסיף את הביצה עם הפרורי לחם ולהניח במקרר,
    בסעיף 10 מצויין לשים בקערה ביצה ובקערה שניה פרורי לחם לטבול ואז לטגן.
    שאלתי היא האם בתערובת הכרובית והתפו"א יש להוסיף את הביצה ופרורי הלחם,ובנוסף גם לפני הטיגון לטבול בביצה ופרורי לחם???
    תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?