Go Back
קציצות כרובית וגבינה

כדורי כרובית מטוגנת וגבינה עשירות

כדורי כרובית וגבינות טעימות בטירוף, אפשר להגיש לצד הפיצוחים או בארוחת השבת!
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: נאוה מלכה

המצרכים

  • 1 כרובית (מפורקת לפרחים)
  • 2 תפוחי אדמה (קלופים חתוכים)
  • 3 ביצים
  • ½ כוס פירורי לחם
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • אבקת מרק עוף (לפי הטעם)

למילוי:

  • 100 גרם גבינה מוצרלה מגורדת (לפי הטעם)
  • 50 גרם גבינה בולגרית
  • 50 גרם גבינה צהובה מגורדת (או כל גבינה שאתם אוהבים)

אופן ההכנה

  • לבשל את הכרובית עם מים מלח וכפית חומץ עד להתרככות בערך 10 דקות.
  • לשטוף לסנן.
  • לבשל את תפוחי האדמה עד להתרככות.
  • לסנן טוב למעוך הכל כמו פירה.
  • להוסיף ביצים טרופות פירורי לחם ותבלינים.
  • להניח במקרר להתייצבות ועדיף לילה שלם.
  • את הגבינות לערבב ביחד.
  • עם ידיים רטובות לקחת פיסות מהעיסה לשטח על כף היד למלא בגבינות ולסגור לכדרר.
  • לעבוד כל הזמן עם ידיים רטובות.
  • בקערה לשים ביצה קערה שניה פירורי לחם עם שומשום.
  • לטבול בביצה אחר כך פירורי לחם ולטגן בשמן חצי עמוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.