לבשל את הכרובית עם מים מלח וכפית חומץ עד להתרככות בערך 10 דקות.
לשטוף לסנן.
לבשל את תפוחי האדמה עד להתרככות.
לסנן טוב למעוך הכל כמו פירה.
להוסיף ביצים טרופות פירורי לחם ותבלינים.
להניח במקרר להתייצבות ועדיף לילה שלם.
את הגבינות לערבב ביחד.
עם ידיים רטובות לקחת פיסות מהעיסה לשטח על כף היד למלא בגבינות ולסגור לכדרר.
לעבוד כל הזמן עם ידיים רטובות.
בקערה לשים ביצה קערה שניה פירורי לחם עם שומשום.
לטבול בביצה אחר כך פירורי לחם ולטגן בשמן חצי עמוק.