עוגת סברינה נוסטלגית בטעם קטיפתי
אין מישהו שלא התמכר בילדותו לעוגת סברינה חלומית ורכה שהוגשה כמעט בכל בית קפה ברחבי הארץ, עם הבצק הספוגי המהמם שלה ספוג בסירופ רום הורססס.
העוגה הנוסטלגית והכל כך יפה הזו תעשה לכם שבת מתוקה במיוחד, עם טעמים מופלאים, מראה הורס וביס מושלם שיעשה לכם טוב על הנשמה וסבברינה בפה…
הכנה קלה, מצרכים איכותיים וזמינים, מראה מושלם בבצק ספוג חום, קצפת לבנה וצחורה ונקודת דובדבן אדומה ומהממת מעל – ויש לכם עוגת סברינה קלה שלגמרי תחזיר אתכם בזמן לימי הילדות המתוקים
למה באמת כדאי לכם: עוגת סברינה עם סולת
- מתכון לעוגת סברינה במראה מושלם של בצק חום, קצפת צחורה ונקודת דובדבן אדומה ומהממת מעל
- עוגת סברינה עסיסית קלה שתחזיר אתכם לימי הילדות המתוקים
שורה תחתונה: מושלמת לשבת ותעשה לכם טוב על הנשמה וסבברינה בפה..
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? עוגת סברינה מתכון
עוגת סברינה נוסטלגית בטעם קטיפתי
המצרכים
- לסברינות:
- 5 ביצים
- ½ כוס שמן
- 5 כפות סוכר
- 1 שקיק סוכר וניל
- ½1 כוסות קמח תופח
- ½1 כפות סולת
- לסירופ:
- ½1 כוסות סוכר
- 2 כוסות כוסות מים
- 2 כפות רום
- לקצפת:
- 2 מיכלים שמנת מתוקה/צמחית
- כף אינסטנט פודינג וניל
- כף אבקת סוכר
- לקישוט:
- דובדבנים מסוכרים
אופן ההכנה
- מקציפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את השמן, הסוכר וסוכר הווניל. מוסיפים קמח תוך כדי הקצפה ואח"כ סולת ומקציפים הכל יחד על לקבלת בלילה לחלקה.
- משמנים תבנית או תבניות קטנות ומכניסים לתנור על 160 מעלות 20 דקות.
- לסירופ: מרתיחים על הגז את המים והסוכר עד בעבוע ומוסיפים רום ומורידים מהאש,
- לקצפת: מקציפים את כל החומרים לקצפת אחידה, ממלאים שקית זילוף ומזלפים על הסברינות כשהן קשות
- זילוף וקישוט: לאחר שהסברינות התקררו בטמפרטורת החדר, חוצים כל סברינה ל-2 חצאים, ואז מרטיבים את החלק התחתון בסירופ. שמים מעט קרם, סוגרים ומזליפים עוד סירופ על החלק העליון. אחרי שהן מתייבשות קצת מצפים בעוד קצת קצפת ומקשטים בדובדבנים
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!