פחזניות מושלמות שתמיד מצליחות

פחזניות מושלמות, מתכון שכולו הצלחה! הקפידו על המידות והפחזניות יצאו בדיוק כמו בתמונה!
אפשר למלא בקצפת או בכל מילוי אחר שאתם אוהבים! הקינוח הכי הכי טעים שיש!
בהשראת: סיון צרור
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
פחזניות מושלמות

חייבים לשמור: מתכון לפחזניות שתמיד יוצאות מושלמות!

 

הטעם פשוט נפלא ולא תפסיקו לקבל מחמאות על המראה המנצח של הפחזניות האלה. חשוב להקפיד על המידות המדויקות לפי משקל כדי שתקבלו את התוצאה שאתם רואים בתמונה, כל אחד יכול!

 

ספר המתכונים של סיון צרור

פחזניות עם מילוי קרם
צילום: סיון צרור

למה באמת כדאי לכם: פחזניות

  • הכי מושלמות: קשה יהיה להאמין שהכנתם אותם מרוב שהן יוצאות מושלם!
  • מילוי לפי הטעם: תוכלו למלא בכל מיני טעמים ותוספות בהתאם למה שאתם אוהבים.
  • מתכון של מתחילים: המתכון פשוט מאוד, קל להכנה גם אם אתם בשלב המתחילים במטבח!
שורה תחתונה: אלו הפחזניות הכי מושלמות, תמיד מצליחות!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 אז איך מכינים?

פחזניות מושלמות

פחזניות מושלמות שתמיד מצליחות

פחזניות מושלמות, מתכון שכולו הצלחה! הקפידו על המידות והפחזניות יצאו בדיוק כמו בתמונה!
אפשר למלא בקצפת או בכל מילוי אחר שאתם אוהבים! הקינוח הכי הכי טעים שיש!
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
לדרג
באדיבות: סיון צרור

ציוד

1 צנטר משונן קוטר 14 מ"מ או 15מ"מ

המצרכים

  • 120 מ"ל מים
  • 120 מ"ל חלב
  • 100 גרם חמאה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף סוכר
  • 150 גרם קמח
  • 200 גרם ביצים ( 3.5 ביצים מידה לארג'. מקשקשים 4 ביצים ומשתמשים לא בהכל. שוקלים 200 גרם)

מילוי קרם:

  • 2 חבילה שמנת מתוקה (500 מ"ל סה"כ)
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • להרתיח בסיר קטן על הגז את המים, חלב, חמאה, מלח וסוכר.
  • להוסיף בבת אחת 150 גרם קמח בדיוק!!!
  • לערבב על אש קטנה עד שנוצר גוש בצק. על הגז!
  • להעביר למיקסר עם וו גיטרה. לצנן במשך 2 דקות
  • השלב הקריטי- הוספת הביצים: מוסיפים את הביצים למיקסר בהדרגה עד שנוצר בצק אחיד חלק
  • להעביר לשק זילוף, לזלף פחזניות ברווחים
  • אפייה בטורבו ב- 190 מעלות! אסור אסור אסור לפתוח תנור!!! יש לאפות לפחות 22-25 דקות אפייה עד שמתקבל צבע יפה מאוד
  • מקציפים את החומרים להכנת המילוי, לצנן את הפחזניות ולמלא בקרם. בתיאבון!

הערות וטיפים

זה לא רק המתכון, זו הטכניקה וצריך לדייק בהכנה ובאפייה. שימו לב למדוד הכל מדוייק במשקל!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פחזניות מושלמות שתמיד מצליחות 

אפשר לדעת מהי הצורה ומספר הצנטר שאת משתמשת?
צנטר משונן קוטר 14 מ"מ או 15 מ"מ.
יצאו טיפה שחומות – האם את ממליצה להוריד ל 180 מעלות או לאפות פחות זמן?
אפשר להוריד ל- 180. 
לאחר סיום האפיה, להוציא ישר מהתנור או לפתוח דלת?
אפשר לפתוח חריץ קטן . לתת לאדים לצאת אבל לא חייב. בכל מקרה לא משאירים בתנור.


הבמה כולה שלכם:

"מתכון מדויק יצאו מעולה!"
ליזט פניה עובדיה

 

פחזניות מושלמות
צילום: סיון צרור

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מקור: סיון צרור | מוזמנים לעקוב בדף שלה: אפייה עם סיוי

Similar Posts

11 Comments

    1. היי אורלי!
      בוודאי, פשוט להמיר את כל מוצרי החלב במוצרים מהצומח, כמו שמנת צמחית, חלב סויה/שקדים/שיבולת שועל וחמאה טבעונית.
      בהצלחה 🙂

  1. 5 stars
    שימו לב למתכון
    בסעיף 1 כתוב להרתיח על האש בסיר
    סעיף 2 לשפוך בבת אחת את הקמח.אדם שלא מבין לא יבין שצריך לחמם את הנוזלים לפני הקמח. יש לתקן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?