המתכון היחיד שצריך להכנת שעועית ירוקה עם עגבניות שרי. הכל טרי, הכל בריא, הניחוח מהמם והטעם עסיסי מופלא. מושלמת לימים קרים, לתוספת לכל ארוחה ולנשנוש בריא בצבעוניות מרהיבה
בהשראת: אבי שריד
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
לימים קרירים, לתוספת המושלמת, לנשנוש בריא מלא צבעוניות מרהיבה ולטעמים עסיסיים מופתיים.
הנה המתכון האחד והיחיד שאתם צריכים להכנת מנת שעועית ירוקה עם עגבניות שרי, שלאחר הכנה קצרה וטעימה מענגת כולם שפשוט יגידו – כמה יופי בצלחת, כמה טעים בפה
הכל טרי, הכל בריא, תציף את הבית בניחוחות מהממים ותספק לכם ב-א-מ-ת תוספת נהדרת מלאת ויטמינים טובים ומשביעים
המתכון היחיד שצריך להכנת שעועית ירוקה עם עגבניות שרי. הכל טרי, הכל בריא, הניחוח מהמם והטעם עסיסי מופלא. מושלמת לימים קרים, לתוספת לכל ארוחה ולנשנוש בריא בצבעוניות מרהיבה
מטגנים את הבצל ומוסיפים את שיני השום, לאחר הזהבה מוסיפים את השעועית, מבשלים 5 דקות ומוסיפים רסק עגבניות, פלפל שחור ומלח.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים כשעה על אש נמוכה עם מכסה סגור.
מוציאים מהסיר רק את העגבניות, מניחים במגשית, מטפטפים מעט שמן זית ומעט סוכר ומלח, ומכניסים לתנור ב-180 מעלות עד שהן משתזפות, בערך 25 דקות, ומוסיפים אותן חזרה לסיר השעועית ואוכלים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
צילום: אבי שריד
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
רק עוד דבר אחד אחרון!
בחורף, סתיו או קיץ – לפעמים כל מה שרוצים זה להישאר במיטה, להתפנק עם אוכל מנחם, וזהו – כי מגיע לכם!