בסיר גדול ורחב מקפיצים בשמן קנולה את הירקות בסדר הבא: גזר ופלפל אדום, שום קצוץ מאודה דקה, ואח"כ כרוב, קישוא, פטריות, תירס. מאדים עוד קצת עד ריכוך הירקות.
מוסיפים כורכום, פלפל, זנגביל, סויה, רוטב צ'ילי מתוק וסילאן ומערבבים היטב.
מוסיפים כוס מים קרים עם הקורנפלור והמרק עוף, מערבבים עד שהכל מסמיך, ומוסיפים את הנודלס פנימה. מערבבים קלות ומגישים
ניתן לעשות עם רצועות חזה עוף, מוקפצות בנפרד, עד שצבען נהיה לבן, אותן מוסיפים לסיר אחרי ריכוך הירקות.
איזה טעם נותן הקונפלור עם המים טעם מעולה, הוא מסמיך בעדינות את הרוטב,וקושר את המרכיבים