כללי | ללא סוכר | עוגות גבינה | עוגות פירות
עוגת גבינה ללא סוכר עם פירות יער
הכנה קלילה, חומרים משובחים וקיבלתם עוגת גבינה ללא סוכר עם פירות יער - מעדן מהמם טעים ויפהפה, המשלב בשלמות מתיקות עדינה, וניל ענוג וחמצמצות של פירות יער אקזוטיים ממכרים...
החיים שלנו תותים… ואת זה מוכיח ב-ענק המתכון המושלם הזה של עוגת גבינה ללא סוכר, אבל עם מלאאא פירות יער מלאי מתירות מענגת!
המעדן במהמם ביופיו הזה מתאים לסוכרתיים, אבל ממש לא רק, ודל פחמימה ושומן, מה שמתאים בול לפינוק מושלם גם לכל מי ששומר על המשקל!
הכנה קלילה, חומרים סופר משובחים וקיבלתם מעדן מהמם טעים ויפהפה, המשלב בשלמות מתיקות עדינה, וניל ענוג וחמצמצות של פירות יער אקזוטיים ממכרים…
למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה ללא סוכר
- מתאים לסוכרתיים ולשומרי משקל, אבל ממש לא רק
- הכנה קלילה, חומרים משובחים ומעדן אחד טעים בטירוף ומהמם ביופיו
- אם רוצים לאפות ללא סוכר כדאי להצטייד בסטיביה נוזלית טבעית ללא חומרים משמרים
שורה תחתונה: שילוב מושלם ומפנק של מתיקות עדינה, וניל ענוג וחמצמצות של פירות יער אקזוטיים מכרים…
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? עוגת גבינה ללא סוכר
עוגת גבינה ללא סוכר עם פירות יער
הכנה קלילה, חומרים משובחים וקיבלתם עוגת גבינה ללא סוכר עם פירות יער - מעדן מהמם טעים ויפהפה, המשלב בשלמות מתיקות עדינה, וניל ענוג וחמצמצות של פירות יער אקזוטיים ממכרים...
לדרג
המצרכים
- 3 ביצים מופרדות
- ½ כפית סטיביה נוזלית / 1/3 כוס מייפל טהור
- כפית תמצית וניל איכותית
- 1 גביע יוגורט פרו 20 גרם חלבון
- 250 גרם גבינת ריקוטה 5%
- 1 גביע גבינה לבנה 5%
- ¾ כוס פירות יער קפואים מופשרים במסננת
- 2 כפות קורנפלור
- 2 כפות כוסמין לבן
- מעט קוקוס טבעי
אופן ההכנה
- בתבנית עגולה בקוטר 24-26 לשמן מעט ולזרות קוקוס בתחתית התבנית, להקציף 3 חלבונים עם הסטיביה /מייפל ותמצית הווניל לקצף אווירי, לטרוף בקערה 3 חלמונים עם הגבינות והיוגורט, לקפל את הקצף לתערובת הגבינות, להוסיף קמח וקורנפלור ולקפל פנימה את פירות היער.
- לשטח את הבלילה בתבנית ולפזר מעט פירות יער מלמעלה, לאפות 15 דקות בתנור שחומם על 200 מעלות עד שהעוגה משחימה מלמעלה. להנמיך את החום ל160 ולאפות עוד כ-30-40 דקות עד שהעוגה מתייצבת. לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה להתקרר מעט עם דלת התנור פתוחה.
- כשהעוגה פושרת ניתן להוציאה מהתנור, לפזר אבקת סוכר או פתיתי קוקוס מלמעלה ולהעביר לייצוב במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם
במתכון כתוב רק חצי כפית סטיביה וכך הכנתי (פעם ראשונה שאני מכינה עוגה ללא סוכר ולא הבנתי זזה לא הגיוני) .. בקיצור, העוגה נראתה מצויין אבל היתה לא מתוקה ולא טעימה
היי הלנה,
מתנצלים על החוויה הלא נעימה.
מאחר שמתיקות היא עניין של טעם, אנחנו תמיד ממליצים להפעיל שיקול דעת בתחום הזה.
בטוחים שהיא תצא מצוין בפעם הבאה 🙂
נראה טוב, תודה!
אפשר לאפות באינגליש קייק? אם כן, כמה להפחית מהחומרים?
היי אורטל,
אפשר להכין בשתי תבניות אינגליש קייק אם רוצים באותה כמות, או להוריד את הכמויות בחצי ולהשתמש בתבנית אינגליש קייק אחת.
בהצלחה 🙂
נראה מעולה! אם אני בכל זאת רוצה לשים סוכר כלשהו במקום הסטיוויה (הטעם לוואי מפריע לי) כמה סוכר לשים?
היי דנה,
אותה כמות, בהצלחה 🙂