עוגיות שיבולת שועל קוקוס ושוקולד
תקראו לו שיבולת שועל, תקראו לו קוואקר, אבל הדגן הכל כל בריא הזה הולך לעשות לכם שעת תה או קפה טעימה ומתוקה במיוחד בזכות עוגיות שיבולת שועל קוקוס ושוקולד מטריפות.
הן קלילות ומהירות להכנה, עשויות מחומרים משובחים ומכילות עושר של סיבים תזונתיים משביעים, שגם תורמים להורדת הכולסטרול.
עם קראנצ'יות ממכרת של קוקוס, שקדים או שומשום מתפצפץ, ארומת מייפל נוטפת מתיקות וצ׳אנקים של שוקולד מריר נמס בפה – אין ספק כי עוגיית קוואקר המושלמת הזאת היא הפינוק הכי טעים וקל שתוכלו לבקש לעצמכם
למה באמת כדאי לכם: עוגיות שיבולת שועל
- עוגיות קוואקר קוקוס ושוקולד? כל ביס שלמות של בריאות
- קלילות ומהירות, עשויות מחומרים משובחים ומכילות עושר של סיבים תזונתיים משביעים
שורה תחתונה: עוגיית קוואקר היא הפינוק הכי טעים וקל שתוכלו לבקש לעצמכם
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?
עוגיות שיבולת שועל קוקוס ושוקולד
ציוד
המצרכים
- חומרים יבשים:
- 1 כוס קוקוס יבש (אפשר במקום שבבי שקדים או שומשום)
- 1 כוס קוואקר מהיר הכנה
- ½ כוס תוספות לבחירתכם – חמוציות, צ׳אנקים של שוקולד מריר וכו'
- 1 כוס קמח כוסמין מלא
- ½ כוס סוכר קוקוס/קנים חום
- 1 כף קקאו איכותי
- ½ כפית אבקת אפיה
- ½ כפית אבקת סודה לשתייה
- חומרים רטובים:
- ½ כוס שמן זית מעודן /קוקוס מומס
- ¼ כוס מייפל טהור
- ¼ כוס שקדיה/טחינה גולמית
- 1 ביצה
אופן ההכנה
- נערבב היטב את היבשים ונאחד עם הרטובים, נלוש בידיים רטובות וניצור עוגיות.
- נסדר על תבנית מרופדת בנייר אפיה ונאפה בתנור שחומם על 170 מעלות 10-12 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.
הערות וטיפים
- במה את הקוקוס ניתן להחליף בשבבי שקדים, אגוזים או שומשום
הבמה כולה שלכם: עוגיות שיבולת שועל
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על עוגיות קוואקר אלו – הקדימו להכין עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.