פשטידת מעקודה קלה להכנה וטעימה
מעקודה , פשטידת מחאמר שמככבת בכל בית מרוקאי! פשטידה קלה שמכינים במחבת וטעימה בטירוף!
פשטידת מעקודה היא פשטידת תפוחי אדמה שמכינים במחבת. בשונה מפשטידת תפוחי אדמה שמכינים בתנור, הפשטידה הזו לוקחת כלום זמן הכנה ואפשר להכין להכין אותה מעכשיו לעכשיו מתי שמתחשק.
מתכון לפשטידת מעקודה מרוקאית טעימה במיוחד, עשירה בטעמים ומפנקת שתמיד משאירה חשק לעוד ביס. מתכון קל ביותר לפשטידה מושלמת עתירת בריאות ומפנקת לכל המשפחה.
למה באמת כדאי לכם: מעקודה
- פשטידה שמכינים בשיא הקלות וכל אחד יכול להכין!
- פשטידה צמחונית שאפשר לאכול בתור תוספת או מנה עיקרית!
- מתכון לפשטידה טעימה במיוחד שקשה להפסיק לאכול ממנה!
- מושלמת להגשה בכל מועד ונהדרת לשבירת הצום בייחוד!
שורה תחתונה: מתכון קל לפשטידה עשירה, טעימה ובריאה לפינוק מקסימלי לכל המשפחה בכל מועד!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
פשטידת מעקודה קלה להכנה וטעימה
המצרכים
- 6 תפוחי אדמה ( בגודל בינוני)
- 1 גזר (או כמה שרוצים לפי הטעם)
- חופן פטרוזיליה קצוצה גס
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 כפית מלח
- 1/3 כפית פלפל שחור
- אבקת מרק עוף פרווה
- 1 כפית כורכום
- 6-7 ביצים
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה
- מרתיחים את התפוחי אדמה ואז מועכים לפירה (אפשר גם להשאיר קצת קוביות לטעם מורגש), ואז הגזר חותכים לקוביות קטנות.
- מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהשמן, ומערבבים הכל יחד.
- בסיר שמים בערך ¼ כוס שמן ושופכים את הבלילה על אש בינונית בערך 20 דקות. לאחר מכן מעבירים לתנור על 180 מעלות עד שנאפית ונהיית יציבה.
- נוציא ונותנים לזה להתקרר קצת ואז משחררים והופכים על צלחת.
הבמה כולה שלכם:
מעקודה
"מושלמת! הטעם מזכיר את הפשטידה שאמא של בעלי הייתה מכינה!"
גילי יהודה
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
אין על ארוחת צהריים משביעה ומזינה למלא את המצברים כמו שצריך – מסכימים?
עוד מתכונים מעניינים באתר
מחפשים עוד רעיונות? עשרות מתכוני ארוחות צהריים מנצחים מחכים לכם – עכשיו באתר!
הפוסט המקורי: פשטידת מחאמר קלה – אודליה אזולאי
במתכון חסר כמויות של תבלינים משקל תפו"א, סוג שמן וכו
היי עמית,
תודה על ההערה שלך, הוספנו את המידע החסר.
בהצלחה 🙂