מאפינס שוקולד פרווה מקמח כוסמין
מרקם שוקולדי מופלא, ניחוחות קוקוס אקזוטיים, אגוזים קראנצ'יים משגעים ו… מראה הורס שעושה חגיגה בעיניים ובפה.
את כל הטוב הזה תקבלו בביס אחד חלומי של מאפינס שוקולד פרווה מקמח כוסמין בריא ועשיר, שיענג אתכם בטעמים נהדרים, ויהווה את הקינוח המושלם שישמח את הילדים ויכניס הביתה אווירה חגיגית ומתוקה במיוחד.
הכנה קלילה ממרכיבים סופר בריאים, ללא מיקסר, כ-15 דקות אפייה בתנור, ממנו ייצאו ממש תיכף ניחוחות משכרים וכ-15 מאפינס מופלאים וממכרים!
למה באמת כדאי לכם: מאפינס שוקולד פרווה
- מרקם שוקולדי מופלא, ניחוחות קוקוס אקזוטיים, מרקם קראנצ'י משגע
- קינוח מושלם שישמח את הילדים ויכניס הביתה אווירה חגיגית ומתוקה במיוחד
- הכנה קלילה ממרכיבים סופר בריאים, ללא מיקסר
שורה תחתונה: 15 דקות אפייה = 15 מאפינס מופלאים וממכרים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? מאפינס שוקולד פרווה
מאפינס שוקולד פרווה מקמח כוסמין
המצרכים
- 1 כוס קמח כוסמין (אפשר גם קמח רגיל)
- 3 כפות סוכר קוקוס או רגיל (עדיף קוקוס לשלמות טעמים)
- 3 כפות שיבולת שועל דק
- 2 כפות קקאו איכותי
- 1 כפית שטוחה אבקת סודה
- ¼ כוס שמן קוקוס
- 1 כוס חלב צמחי (אפשר גם חלב רגיל)
- 1 ביצה
- ¼ כוס שוקולד צ’יפס מריר
- אגוזי מלך שבורים גס
אופן ההכנה
- נערבב הכל בקערה ללא מיקסר לבלילה אחידה, חוץ מאת האגוזים והשוקולד!
- עכשיו נוסיף שוקולד צ’יפס וכמה אגוזי מלך, נערבב שוב.
- נכניס למנג׳יטים משומנים שמונחים על תבנית עם נייר אפייה, ממלאים עד 3/4 הגובה ומעל ונשים עוד קצת אגוזים.
- נאפה על 180 מעלות עד להזהבה כ-15 דקות.
הערות וטיפים
- אפשר לוותר על החלב הצמחי והשמן קוקוס?
בדרך כלל מחליפים במים ושמן רגיל. אם מעוניינים לנסות אז בכמות קטנה של הבלילה. - איפה קונים סוכר קוקוס?
ניתן למצוא בדרך כלל בחנויות טבע ובסופרמרקטים גדולים.
רק עוד דבר אחד אחרון!
חידשתם מלאי עוגיות ליד הקפה? מה עם זה של שבוע הבא?
עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!