הכי משובח וטעים בכל שולחן: סלט מנגולד חם ומרשים בצבע מגרה!
אין ארוחת שבת חגיגית בלי סלט נדיר זה! סלט מנגולד חם בטעם מרשים במיוחד, שמשדכים לרוטב אדום ומשגע המעניק לסלט חמיצות עדינה ומשדרג את הטעם ברמות. חווית טעמים עשירה שכל המשפחה תאהב!
סלט מנגולד חם בטעם מרשים

אין ארוחת שבת חגיגית בלי סלט זה שמשדך לה טעמים רעננים ועשירים עם צבעוניות מרהיבה!
קבלו מתכון לסלט מנגולד חם בטעם מרשים במיוחד, שמשדכים לרוטב אדום ומשגע המעניק לסלט חמיצות עדינה ומשדרג את הטעם ברמות.
סלט פשוט שמכינים בכלום זמן לחווית טעמים עשירה שכולם יאהבו. תמיד יתפנה דבר ראשון על השולחן!
מתכון באדיבות: אריאלה גולדמן
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/אריאלה-גולדמן" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של אריאלה גולדמן[/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

המצרכים
- 3 כפות שמן
- 1 בצל פרוס דק
- 4 שיני שום
- 1 חבילה מנגולד עלים וגבעולים
לרוטב:
- 1 כף שמן
- 1 כפית פפריקה
- 1 כפית כורכום
- 1 כפית כמון
- מלח
- מיץ לימון טרי סחוט מ-1 וחצי לימונים
אופן ההכנה
- במחבת רחבה מחממים 3 כפות שמן, ומטגנים עד הזהבה עדינה את הבצל פרוס דק עם 4 שיני שום.
- מבשלים את חבילת המנגולד 5 דקות במים רותחים, ואז מסננים ופורסים את הגבעולים וחותכים לרצועות את העלים.
- מוסיפים אל הסיר ומערבבים.
- בכוס מערבבים את הכף שמן, כפית פפריקה, כפית כורכום, וכפית כמון, ומוסיפים לסיר.
- מתבלים במלח לפי הטעם.
- מוזגים מעל מיץ לימון טרי סחוט מאחד וחצי לימונים ומטגנים 5 דקות.
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: סלט מנגולד חם
| מנגולד זה עלי סלק? אכן. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש מאכלים שמכינים בצד בכלום זמן וכשהמחמאות מגיעות בהמוניהן שוכחים מהמנה העיקרית!
עוד מתכונים מעניינים באתר
עוד מתכוני תוספות מושלמים מחכים לכם באתר,
כנסו, תכינו ותחייכו עם כל המשפחה באופן קבוע!
מקור: סלט מנגולד חם – אריאלה גולדמן
