Go Back
סלט מנגולד

סלט מנגולד חם בטעם מרשים

עם רוטב משגע בחמיצות עדינה וצבע מהמם שאי אפשר לעמוד בפניו
ציון 4.31 על ידי 26 דירוגים
באדיבות: אריאלה גולדמן

המצרכים

  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל פרוס דק
  • 4 שיני שום
  • 1 חבילה מנגולד עלים וגבעולים

לרוטב:

  • 1 כף שמן
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • מלח
  • מיץ לימון טרי סחוט מ-1 וחצי לימונים

אופן ההכנה

  • במחבת רחבה מחממים 3 כפות שמן, ומטגנים עד הזהבה עדינה את הבצל פרוס דק עם 4 שיני שום.
  • מבשלים את חבילת המנגולד 5 דקות במים רותחים, ואז מסננים ופורסים את הגבעולים וחותכים לרצועות את העלים.
  • מוסיפים אל הסיר ומערבבים.
  • בכוס מערבבים את הכף שמן, כפית פפריקה, כפית כורכום, וכפית כמון, ומוסיפים לסיר.
  • מתבלים במלח לפי הטעם.
  • מוזגים מעל מיץ לימון טרי סחוט מאחד וחצי לימונים ומטגנים 5 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.