| | |

הום פרייז בתנור מנצח וקל

הום פרייז מטריפים, קלים להכנה, אפויים בתנור ובתיבול ייחודי שעושה את כל ההבדל!
בהשראת: אריאלה גולדמן
ציון 4.39 על ידי 36 דירוגים
הום פרייז מטריפים

הום פרייז מטריפים בהכנה ביתית. כל כך טעימים שכדאי לשים לב שהילדים לא רבים על הביס האחרון!

הום פרייז זו אחת התוספות האהובות על הילדים שלי, ואם להיות כנה, גם אני לא מסוגלת להפסיק לנשנש אותם כשהם טעימים כל כך. את המתכון הזה אני מכינה כבר שנים ומשתדלת להכין אותו יותר מאשר צ'יפס מטוגן כי ההום פרייז במתכון הזה אפוי בתנור והוא ללא ספק בריא יותר.

מתכון קל להום פרייז פריכים ומתובלים שאי אפשר להפסיק לאכול. מתכון שמשתלב נהדר עם כל מנה עיקרית ומאחר שהוא כל כך טעים, לפעמים זו המנה העיקרית! כל כך טעימים שמומלץ להכין קצת יותר אם גם אתם רוצים ליהנות מהם!

הום פרייז מטריפים
צילום: אריאלה גולדמן

למה באמת כדאי לכם: הום פרייז מטריפים

  • עשויים בתנור ובריאים אותי מהסיג המטוגן!
  • עשיר בתיבול מיוחד שעושה את ההבדל ואין שני לו!
  • מתכון קל שאפשר להכין בכל רגע נתון וגם כשאין זמן!
  • ניתן להמיר את הצ'ילי החריף בצי'לי מתוק עבור הילדים!

שורה תחתונה: "אכלת אחד, טעמת את כולם" – אז זהו, שלא! מתכון ייחודי שאין שני לו – חובה לטעום!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

 

הום פרייז מטריפים

הום פרייז בתנור מנצח וקל

הום פרייז מטריפים, קלים להכנה, אפויים בתנור ובתיבול ייחודי שעושה את כל ההבדל!
ציון 4.39 על ידי 36 דירוגים
לדרג
באדיבות: אריאלה גולדמן

המצרכים

מצרכים ואופן הכנה 

  • 4 תפוחי אדמה (עם הקליפה )
  • 4 שיני שום (כתושות)
  • 4 כפות רוטב ספייסי צ'ילי (סידרה אסיתית חדשה של אוסם)
  • 2 כפיות מיונז
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח (קורט)
  • 1 כפית פפריקה
  • פלפל שחור גרוס (לי הטעם)
  • רוטב רימונים (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • לחתוך את קצוות התפוח אדמה ונקבל תפוח אדמה ריבוע.
  • פורסים וחותכים לקוביות קטנות - ומניחים בקערה.
  • את קוביות תפוחי האדמה מרתיחים בסיר כמעט עד הסוף, כלומר עד שמתרככים אבל לא מתחילים להתפרק. לאחר מכן מסננים ונותנים לתפוחי אדמה להתקרר (שלב זה חשוב כדי לקבל פריכות מקסימלית).
  • נוסיף את המרכיבים ושאר התבלינים (חוץ מהרוטב) ונערבב את תכולת הקערה.
  • נעביר לתבנית עם נייר אפייה - בלי לכסות את התבנית. נכניס לאפייה בתנור שחומם ל-200 מעלות עד שיקבלו הזהבה יפה (אבל לא ישחימו מדי!). התנור נותן לנו בעצם את האפקט של הטיגון בזכות הציפוי בשמן זית.
  • נפזר מעל פלפל שחור גרוס ונזליף מעט רוטב רימונים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: הום פרייז מטריפים 

מה אפשר להחליף במקום מיונז לא אוהבים?
לא מרגישים את טעם המיונז, הוא רק הופך את תפוחי האדמה ליותר נימוחים ושזופים.
הרכז רימונים חייב?
רוטב רימונים משדרג מאוד .יש לו טעם ייחודי ואין לו תחליף אם אין ,אז אפשר לוותר.
להשאיר את הקליפה? בתמונה זה נראה ללא קליפה.
עם קליפה, ברגע שתפוחי האדמה מזהיבים כבר לא רואים את הקליפה.
לא להרתיח את תפוחי האדמה קודם?
אין צורך. מדובר בקוביות קטנות של תפוחי אדמה .תוך חצי שעה בערך הן נימוחות וזהובות.
ניראה טעים הספייסי צ'ילי לא חריף בשביל ילדים?
טעמו פיקנטי, לילדים ניתן להמיר בצ'ילי מתוק.

 

הום פרייז מטריפים
צילום: אריאלה גולדמן


רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: אריאלה גולמן

Similar Posts

13 Comments

    1. היי פנינה,
      אופים על 200 מעלות במשך 30 דקות, ולאחר מכן כמובן בודקים לראות שמוכן.
      בהצלחה 🙂

    1. היי שלי,
      מתנצלים על כך – יש לאפות במשך 30 דקות בחום של 200 מעלות ולבדוק אחרי שהם באמת מוכנים.
      בהצלחה 🙂

    1. היי נאוה,
      מתנצלים על כך. החום הוא 200 מעלות ומשך זמן האפייה הוא 30 דקות, אבל כדאי לבדוק מדי פעם מפני שזה מאוד תלוי בעוצמת התנור הספציפי שלך.
      בהצלחה 🙂

4.39 from 36 votes (35 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements