עוגיות מגולגלות תפוחים צימוקים וקינמון
עוגיות מגולגלות במילוי תפוחים, צימוקים וקינמון, עוגיות מפנקות וטעימות להגשה בכל אירוע!
מכירים את העוגיות האלה שלא מספיקים לסיים וכבר מחזיקים ביד את העוגייה הבאה מרוב שהן טעימות? אז המתכון הזה לעוגיות מגולגלות הוא בדיוק מתכון לסוג עוגיות כזה. עוגיות מבצק פריך, נימוח וטעים במילוי תפוחים, צימוקים וקינמון שבלי לשים לב מחסלים ברגע.
זה אחד המתכונים הכי מושלמים והכי קלים שתמצאו לסוג זה של עוגיות, העשויות מבצק פריך מתוק עם מלית מושלמת שכל ביס מרגיש כאילו קיבלנו משלוח ישיר מגן עדן!
למה באמת כדאי לכם: עוגיות מגולגלות
- עוגיות שכל ביס מהן הוא פינוק אמיתי!
- מתכון קל כל כך שיגרום לכם לתהות אם הכנתם או שהן הופיעו מעצמן!
- ניתן להכין את המתכון חלבי או פרווה ולהגיש מתי שמתחשק!
- כל כך טעימות שלא תוכלו לעבור לידן בלי לגנוב שתיים על הדרך!
שורה תחתונה: כשרוצים לפנק ולהתפנק כמו שצריך ומכל הלב מכינים את העוגיות האלה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגיות מגולגלות תפוחים צימוקים וקינמון
ציוד
המצרכים
- 5 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות
- ⅓ כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 3 כפות מיץ לימון
- 1 כף לימון מגורר
- ½ כוס צימוקים או חמוציות
- 1 כפית קינמון
לבצק:
- 4 כוסות קמח
- ½ כוס שמן
- 200 גרם חמאה/מחמאה
- ½ כוס מיץ תפוזים עדיף טרי
- 2 כפות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה
- מתחילים במילוי כדי שיתקרר - מבשלים את התפוחים עם שליש כוס סוכר, 2 ששקיות סוכר וניך, 3 פכות מיץ לימון וכף לימון מגורר. מבשלים עד שאין נוזלים למשך 15 דקות בערך.
- לאחר מכן מוסיפים חצי כוס צימוקים או חמוציות, וכפית קינמון ומערבבים ואז מקררים.
- להכנת הבצק - מערבבים את כל המרכיבים ביחד עד לאיחוד. אפשר במעבד מזון ואז לעגל על השיש עם מעט קמח. לא מעבדים יותר מידי.
- מחלקים את הבצק ל-3 כדורים, ושמים במקרר חצי שעה. אפשרי גם לעבוד מיד.
- מרדדים על משטח מקומח קלות למלבן קטןף ומניחים פס מהמילוי לרוחב ואז מגלגלים בזהירות כפעמיים.
- מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, וחורצים פסים לעובי הרצוי אבל לא עד הסוף.
- אופים בתנור שחומם על 180 מעלות. זה צריך להיות בהיר.
- אחרי האפיה כשהבצק פושר, חותכים עד הסוף, ואז מקררים ושומרים בכלי אטום.
- אפשר גם להכין מגולגלות תמרים עם הבצק.
שאלות נפוצות: עוגיות מגולגלות תפוחים
אפשר במקום חמאה או מחמאה שמן? אי אפשר במתכון זה. |
הבמה כולה שלכם:
"הכנתי מגוגלות תפוחים ותמרים המתכון שלך נהדר תודה!"
מלי דוגית
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
אין כמו לדעת שהילדים שלנו מקבלים רק את הטוב ביותר ורק את האיכותי ביותר!
עוד מתכונים מעניינים באתר
עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה
אז כנסו ותאספו לכם כמה מתכונים שיראו לילדים שלכם שמגיע להם הטוב ביותר שיש!
המתכון נראה נהדר, אבל, למה כל כך הרבה שגיאות כתיב??
אי אפשר לעשות הגהה?
זה נראה כמו זלזול.
היי חנה,
אנחנו מתנצלים על כך. המתכונים באתר שלנו עוברים עריכה מסיבית בימים אלה ובקרוב השינויים ייראו לעין.
תודה על התגובה שלך 🙂
הכנתי את הבצק לפי ההוראות שבמדכון. הוא לא יצא טוב לצערי. יותר מדי מרגרינה. הוספתי קמח וביצה. מקווה לטוב.
האם אפשר להקפיא אחרי אפיה
היי דליה,
אכן כן, בהצלחה 🙂