תפוחי אדמה ובטטה בתנור

אין יותר קלאסיקה ממנת תפוחי אדמה ובטטה בתנור – חמים ומנחמים, משביעים וטעימים, והכי הכי – מתובלים בשלמות ומוכנים בקלילות
עם מתכון לתפוחי אדמה בתנור ובטטה לא פחות ממושלם – המנה הנהדרת הזו תנחת לכם בצלחת תוך דקות, ותשביע אתכם לאורך שעות.
הם תוספת נהדרת לכל ארוחה עם מרקם רך מבפנים ופריך מבחוץ, מראה יפהפה של תפוח אדמה עסיסי ובטטה כתומה ומתקתקה, וצבעוניות מגרה על הצלחת, לצד שניצל, חזה עוף, מנת בשר עסיסית וסלט גדול, וגם הילדים לא יפסיקו לזלול

למה באמת כדאי לכם: תפוחי אדמה ובטטה בתנור
- מתכון לתפוחי אדמה בתנור – קלאסה של תוספת לכל ארוחה!
- בטטה בתנור מתכון מושלם השומר על מרקם רך מבפנים ופריך מבחוץ
- שילוב מושלם של תפוח אדמה עסיסי, בטטה כתומה ומתקתקה, תיבול מהמם וצבעוניות מגרה
שורה תחתונה: חמים ומנחמים, משביעים וטעימים, והכי הכי – מתובלים בשלמות ומוכנים בקלילות
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? תפוחי אדמה ובטטה בתנור

תפוחי אדמה ובטטה בתנור
המצרכים
- 5-8 תפוחי אדמה קטנים (אפשר יותר)
- 3-4 בטטות קלופות לאורך או איך שרוצים
- 3-4 כפות שמן זית
- 1 כף פפריקה אדומה מתוקה
- 1 כפית שטוחה מלח ורוד הימלאיה
- 1/4 כפית פלפל שחור מערבבים ומעסים היטב
אופן ההכנה
- שוטפים ומייבשים את תפוחי האדמה עם קליפתם. מוסיפים לקערה יחד עם הבטטה מוסיפים את התיבול, ומערבבים.
- מכינים תבנית עם נייר אפייה, מסדרים את הכל בשכבה אחידה ומכניסים לתנור על 200 מעלות עד להשחמה והפריכה.

רק עוד דבר אחד אחרון!
יש מאכלים שמכינים בצד בכלום זמן וכשהמחמאות מגיעות בהמוניהן שוכחים מהמנה העיקרית!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: צביה אורן