| |

בורקס מצות עם בשר

קריספי עם מלית עסיסית
בהשראת: גלית בר
עדיין אין דירוגים
בורקס מצות

מי אמר לכם שבחג הפסח אי אפשר להתענג על בורקס מושלם? הנה לכם מנה יצירתית ומותאמת בול לחג שתשאיר את כולם בתדהמה!

קבלו מתכון לבורקס מצות עם בשר – מצות קריספיות מטוגנות שממלאים בבשר עסיסי עם המון תבלינים המשדרגים את הטעם ברמות!

מגישים לצד רוטב פטריות משגע, רוטב פלפלים חריף עם כוסברה, או אפילו עם גבינות, ומקבלים ארוחה שווה ומלאה שתשאיר את כולם בפה ובטן מלאים!

מתכון באדיבות: גלית בר

ספר המתכונים של גלית בר

 

בורקס מצות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

בורקס מצות

בורקס מצות עם בשר

קריספי עם מלית עסיסית
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: גלית בר

המצרכים

  • מצות
  • בשר טחון
  • 1 בצל גדול
  • שום

תבלינים:

  • מלח (פלפל, פפריקה, כמון)
  • פלפל צומה (מעט)
  • ראס אל חנות / בהרט
  • מעט אריסה חריפה (לא חובה)
  • 3 ביצים

אופן ההכנה

  • מטגנים את הבשר עם הבצל ושום.
  • לוקחים את המצות השלמות ומרטיבים אותם עם מגבת לחה למשך חצי שעה.
  • אחרי חצי שעה, חותכים כל מצה לחצי, וממלאים במילוי ואז סוגרים
  • לוקחים 3 ביצים וטורפים אותם עם התבלינים, ואז לוקחים כל ריבוע של מצה עם התערובת ומניחים בביצה שיתפוס ומטגנים בשמן רדוד.
  • אפשר לשים את הבורקסים בתנור גם לפני הגשה לקריספיות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?