חצילים בתנור עם פירורי לחם

אנחנו מתים על חצילים, ועוד יותר על כאלה מטוגנים, פריכים וספוגים בשמן…
הפעם המתכון שלנו ייתן לכם בול את הטעם המהמם הזה של חציל מטוגן, אבל בגרסה הרבה יותר מהירה, נקייה ובריאה – פרוסות חצילים בתנור קריספיות וטעימות במיוחד, שאפילו שהן אפויות, ולא מטוגנות, הן לרגע לא מתפשרות על הטעם המוכר והממכר.
לאירוח ספונטני, לתוספת מושלמת, בתוך כריך עשיר – המנה הקלילה הזו תעשה לכם חוויה גדולה בפה, בכלום זמן, בכמעט כלום שמן, אבל עם מלאאא טעמים נהדרים רכים מבפנים, קריספיים מבחוץ!

למה באמת כדאי לכם: חצילים בתנור
- לאירוח ספונטני, לתוספת מושלמת או בתוך כריך עשיר
- טעמים נהדרים רכים מבפנים, קריספיים מבחוץ!
- כלום זמן, בכמעט כלום שמן
שורה תחתונה: מנה קלילה, חוויה גדולה בפה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? חצילים בתנור

חצילים בתנור עם פירורי לחם
המצרכים
- 1-2 חצילים פרוסים
לבלילה:
- 4 כפות שמן זית
- מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כפית פפריקה אדומה
- 1 ביצה
לציפוי:
- פירורי לחם
אופן ההכנה
- לערבב היטב את חומרי הבלילה בקערית. להכין צלחת עם פירורי לחם
- להבריש כל פרוסת חציל משני הצדדים. ולאחר מכן להניח כל פרוסת חציל בפירורי הלחם
- להניח את הפרוסות בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולאפות 180 מעלות עד להשחמה וקבלת רכות.

רק עוד דבר אחד אחרון!
יש מאכלים שמכינים בצד בכלום זמן וכשהמחמאות מגיעות בהמוניהן שוכחים מהמנה העיקרית!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: צביה אורן
מושלםםםם🫶🫶
היי מירי,
שמחים שנהנית!
אם בא לך לשתף בתמונה, את מוזמנת לעשות זאת בקבוצה 🙂
התכונים שלכם סבבה, אבל לא מפורים מספיק.
לדוגמא במתכון החצילים: לא מצוין אמזה עובי פרוסות צריך להיות.
עוד דבר – היה נחמד אם הייתם זוכרים להביא גם את הגירסות הטבעוניות.
היי סנדרה,
תודה על התגובה שלך, אנחנו פועלים כל הזמן לשפר את האתר.
עובי הפרוסות הוא כחצי ס"מ, ולגבי הגרסה הטבעונית – אפשר להוסיף עוד שמן במקום הביצה בבלילה.
בהצלחה 🙂
מתכונים מעולים ביותר יישר כוח
היי גדעון,
תודה רבה על התגובה שלך 🙂
שמחים שאתה נהנה מהמתכונים באתר!