פרוסות חצילים אפויות

טעם ממכר בלי להתפשר: חצילים בתנור עם פירורי לחם קריספיים (בריא יותר, משגע יותר!)

פרוסות חצילים בתנור קריספיות וטעימות במיוחד, שאפילו שהן לא מטוגנות, הן לרגע לא מתפשרות על הטעם המוכר והממכר. לאירוח ספונטני, לתוספת מושלמת, בתוך כריך עשיר – המנה הקלילה הזו תעשה לכם חוויה גדולה בפה בכלום זמן

חצילים בתנור עם פירורי לחם

פרוסות חצילים אפויות בתנור עם פירורי לחם קריספיות ומשגעות ולא מתפשרות על הטעם ממכר. לאירוח ספונטני, לתוספת מושלמת, בכריך עשיר – מנה קלילה שתעשה לכם חוויה גדולה בכלום זמן
בהשראת: צביה אורן
ציון 4.34 על ידי 21 דירוגים
פרוסות חצילים אפויות
אנחנו מתים על חצילים, ועוד יותר על כאלה מטוגנים, פריכים וספוגים בשמן… הפעם המתכון שלנו ייתן לכם בול את הטעם המהמם הזה של חציל מטוגן, אבל בגרסה הרבה יותר מהירה, נקייה ובריאה – פרוסות חצילים בתנור קריספיות וטעימות במיוחד, שאפילו שהן אפויות, ולא מטוגנות, הן לרגע לא מתפשרות על הטעם המוכר והממכר. לאירוח ספונטני, לתוספת מושלמת, בתוך כריך עשיר – המנה הקלילה הזו תעשה לכם חוויה גדולה בפה, בכלום זמן, בכמעט כלום שמן, אבל עם מלאאא טעמים נהדרים רכים מבפנים, קריספיים מבחוץ!

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/צביה-אורן icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של צביה אורן [/button]

פרוסות חצילים אפויות
צילום: צביה אורן

[adinserter block="2"]

למה באמת כדאי לכם: חצילים בתנור

  • לאירוח ספונטני, לתוספת מושלמת או בתוך כריך עשיר
  • טעמים נהדרים רכים מבפנים, קריספיים מבחוץ!
  • כלום זמן, בכמעט כלום שמן
שורה תחתונה: מנה קלילה, חוויה גדולה בפה  

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!  דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? חצילים בתנור

פרוסות חצילים אפויות

חצילים בתנור עם פירורי לחם

פרוסות חצילים אפויות בתנור עם פירורי לחם קריספיות ומשגעות ולא מתפשרות על הטעם ממכר. לאירוח ספונטני, לתוספת מושלמת, בכריך עשיר – מנה קלילה שתעשה לכם חוויה גדולה בכלום זמן
ציון 4.34 על ידי 21 דירוגים
לדרג
באדיבות: צביה אורן
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • 1-2 חצילים פרוסים

לבלילה:

  • 4 כפות שמן זית
  • מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית פפריקה אדומה
  • 1 ביצה

לציפוי:

  • פירורי לחם
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • לערבב היטב את חומרי הבלילה בקערית. להכין צלחת עם פירורי לחם
  • להבריש כל פרוסת חציל משני הצדדים. ולאחר מכן להניח כל פרוסת חציל בפירורי הלחם
  • להניח את הפרוסות בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולאפות 180 מעלות עד להשחמה וקבלת רכות.
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]

פרוסות חצילים אפויות
צילום: צביה אורן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

יש מאכלים שמכינים בצד בכלום זמן וכשהמחמאות מגיעות בהמוניהן שוכחים מהמנה העיקרית!

עוד מתכונים מעניינים באתר

עוד מתכוני תוספות מושלמים מחכים לכם באתר, כנסו, תכינו ותחייכו עם כל המשפחה באופן קבוע!

מקור: צביה אורן

6 Comments

  1. התכונים שלכם סבבה, אבל לא מפורים מספיק.
    לדוגמא במתכון החצילים: לא מצוין אמזה עובי פרוסות צריך להיות.

    עוד דבר – היה נחמד אם הייתם זוכרים להביא גם את הגירסות הטבעוניות.

    1. היי סנדרה,
      תודה על התגובה שלך, אנחנו פועלים כל הזמן לשפר את האתר.
      עובי הפרוסות הוא כחצי ס"מ, ולגבי הגרסה הטבעונית – אפשר להוסיף עוד שמן במקום הביצה בבלילה.
      בהצלחה 🙂

4.34 from 21 votes (21 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?