עוגת תפוזים עם סוד קטן
עוגת תפוזים בחושה פרווה, טעימה וקלה עם סוד קטן שעושה הבדל גדול!
עוגת תפוזים בחושה עם סוד קטן שעושה הבדל גדול! מתכון לעוגת תפוזים קלה וטעימה ביותר!
עוגת תפוז קלאסית היא עוגה שאף אחד לא יכול להישאר אדיש אליה, אבל במקרה נתקלתם במישהו שכן אז יש מתכון לעוגת תפוזים מנצחת שתפיל גם את העקשנים ביותר ברשתה!
מתכון לעוגת תפוזים קלה ביותר, עם סוד קטן שיעשה הבדל גדול בטעם ובמרקם של העוגה. פשוט אחת הטעימות שאכלתי. אצלי זה המתכון לעוגת מיץ תפוזים ואין טועם שלא שיבח אותי ואת העוגה!
ציוד
2 תבניות אינגליש קייק
המצרכים
- 4 ביצים
- ½1 כוסות סוכר
- 1 כוס שמן
- קליפת תפוז
- ½2 כוסות קמח תופח
- 1 כוס מיץ סחוט
- 1 כף תרכיז תפוזים של פריגת
אופן ההכנה
- מקציפים 4 ביצים טוב טוב - מוסיפים כוס וחצי סוכר וממשיכים לערבב.
- מוסיפים כוס שמן, קליפה של תפוז, שתיים וחצי כוסות קמח תופח עם כוס מיץ סחוט (מוסיפים לסירוגין פעם קמח ופעם מיץ).
- ועכשיו הסוד הגדול: אחרי שמוסיפים את השמן שמים כף של תרכיז תפוזים של פריגת!
- שופכים לשתי תבניות אינגליש קייק ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 50 דקות בערך (לבדוק אחרי 50 דק)
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
הקפה של הבוקר הוא לא אותו דבר בלי פרוסה מתוקה ליד – מסכימים?
מקור: אביבה ג'רופי
מתכון מאוד מןצלח! תודה רבה
היי שרה,
שמחים מאוד שנהנית מהעוגה!
אם את עדיין לא חברה בקבוצת הוואטסאפ שלנו, אנחנו מזמינים אותך להצטרף 🙂
ואם אני לא משתמשת בתרכיזים? יש תחליף או שאפשר לוותר על זה?
היי דבי,
התרכיז אינו חובה, את יכולה לוותר.
בהצלחה 🙂