קרפצ'יו סלק וגבינה ב-2 דקות
אין, אין על סלק – הצבע היפהפה, הבריאות הנוטפת ממנו, הטעם הכל כך מיוחד והקלות בה ניתן לעשות ממנו מעדן מושלם ומהמם!
היום הלכנו על קרפצ'יו סלק ב-2 דקות עבודה – מעדן מרהיב ביופי, טעם ובריאות, שכל מה שהוא דורש זה רק לחתוך אותו דק-דק, לפזר מעליו גבינה עשירה ורכה ולתבל אותו ברוטב מופלא של שמן זית, חומץ בלסמי אקזוטי, עלים טריים ואגוזים קראנצ'יים.
זהו, עכשיו נותר רק להגיש לשולחן שיקבל מראה סופר חגיגי ועשיר, ולהתענג על טעם סלק עמוק ומלא בריאות, עם צבע מהפנט שיכניס ה-מוןןן צבע וטעם לכל ארוחה!
למה באמת כדאי לכם: קרפצ'יו סלק
- מעדן מרהיב ביופי, טעם ובריאות
- לחתוך ולתבל – וזה הכל!
- צבע מהפנט שיכניס ה-מוןןן צבע וטעם לכל ארוחה!
שורה תחתונה: חגיגה מהממת על כל שולחן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? קרפצ'יו סלק
קרפצ'יו סלק וגבינה ב-2 דקות
המצרכים
- 3 סלקים מבושלים (אפשר לקנות בסופר בשקית וואקום מוכן)
- 2 כפות מיץ לימון
- 1 כף שמן זית
- 1 כף חומץ בלסמי
- קמצוץ מלח גס
- קמצוץ פלפל שחור (רצוי גס)
- גבינה בולגרית או עיזים או כחולה (מפוררת)
- חופן אגוזי מלך קצוצים
- כוסברה קצוצה לקישוט ולטעם (אפשר במקום עלי רוקט, עירית או עלי בזיליקום טריים)
אופן ההכנה
- פורסים את הסלקים לפרוסות דקות-דקות בעזרת סכין ומסדרים בצלחת גדולה שטוחה בצורה מעגלית (כמו ספירלה).
- לפני ההגשה מפזרים מעל באופן שווה מיץ לימון, שמן זית, חומץ בלסמי, מלח גס, פלפל שחור, כוסברה קצוצה, גבינה בולגרית ואגוזי מלך קצוצים
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על קרפצ'יו סלק חלומי – הקדימו להכין עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.