Go Back
קרפצ'יו סלק

קרפצ'יו סלק וגבינה ב-2 דקות

2 דקות וקיבלתם קרפצ'יו סלק מרהיב ביופי, טעם ובריאות!. לחתוך דק-דק, לפזר גבינה רכה ורוטב מופלא של שמן זית, חומץ בלסמי, עלים טריים ואגוזים קראנצ'יים ויש לכם חגיגה מהממת על כל שולחן
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: טל אזולאי שרעבי

המצרכים

  • 3 סלקים מבושלים (אפשר לקנות בסופר בשקית וואקום מוכן)
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • קמצוץ מלח גס
  • קמצוץ פלפל שחור (רצוי גס)
  • גבינה בולגרית או עיזים או כחולה (מפוררת)
  • חופן אגוזי מלך קצוצים
  • כוסברה קצוצה לקישוט ולטעם (אפשר במקום עלי רוקט, עירית או עלי בזיליקום טריים)

אופן ההכנה

  • פורסים את הסלקים לפרוסות דקות-דקות בעזרת סכין ומסדרים בצלחת גדולה שטוחה בצורה מעגלית (כמו ספירלה).
  • לפני ההגשה מפזרים מעל באופן שווה מיץ לימון, שמן זית, חומץ בלסמי, מלח גס, פלפל שחור, כוסברה קצוצה, גבינה בולגרית ואגוזי מלך קצוצים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.