| |

קציצות בשר משגעות ורכות

קציצות משגעות רכות ונימוחות , עם מלא מלא סלרי טרי שהוא זה שמעניק טעם גן עדן!
בהשראת: אריאלה גולדמן
ציון 4.38 על ידי 24 דירוגים
קציצות בשר משגעות ורכות

תכירו את קציצות בשר הבקר הכי אווריריות ומטריפות שתכינו שיהיה לכם קשה להמתין שיהיו מוכנות כדי לזלול אותן!

באמצע השבוע אני מקפידה שהילדים שלי יאכלו בשר אבל תמיד זה קשה. לאחר שניסיתי מתכונים שונים התחלתי להכין את המתכון הזה של קציצות בשר ופתאום נגמרה לי הדאגה בנוגע לזה! המתכון הוא ממש פשוט , ומתקבלות קציצות אווריריות ומתובלות במרקם מושלם שממש כיף לזלול!

אחד הדברים הטובים בהן זה שאפשר לאכול אותן גם קרות והן טעימות לא פחות. לאחר הארוחה, תמיד אצלנו נשארת צלחת עם מעט קציצות על השיש. ואז אחרי כמה שעות אני נכנסת למטבח ומגלה שהקציצות נגמרו! בכל פעם שמישהו נכנס למטבח הוא גונב קציצה לעצמו!

קציצות בשר משגעות ורכות
צילום: אריאלה גולדמן

למה באמת כדאי לכם: קציצות בשר

  • קציצות בשר שכל הילדים יתאהבו בהן במהירות!
  • מתכון קל שאפשר להכין גם באמצע השבוע!
  • קציצות אווריריות ועסיסיות שיהיה כיף לכולם לאכול!
  • כל כך טעימות שאף אחד לא יעמוד בפניהם!

שורה תחתונה: מנה מזינה ומפנקת לאמצע השבוע, שכשמכינים אותה אפשר להפסיק לדאוג מתזונת הילדים ולהתרווח!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

קציצות בשר משגעות ורכות

קציצות בשר משגעות ורכות

קציצות משגעות רכות ונימוחות , עם מלא מלא סלרי טרי שהוא זה שמעניק טעם גן עדן!
ציון 4.38 על ידי 24 דירוגים
לדרג
כמות 0
באדיבות: אריאלה גולדמן

המצרכים

  • ½ קילו בשר צלעות טרי (נתח מס 2) ( טחון עם השומן שלו)
  • 1 בצל (קצוץ דק)
  • 1 פלפל ירוק / פלפל צ'ילי אדום (טרי חריף קצוץ דק (למי שאוהב פיקנטי))
  • 1 חופן עלי סלרי (קצוצים ללא גבעול)
  • 1 ביצה
  • 4 כפות פירורית לבנה (אסם) / פירורי קמח מצה (לפסח)
  • ¼ כוס מי סודה תוססים (מבקבוק שתייה)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • ללוש בקערה את המצרכים.
  • מכינים קציצות מאורכות דקיקות.
  • מחממים שמן במחבת.
  • מנמיכים ללהבה בינונית ומטגנת מכל צד עד הזהבה יפה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: קציצות בשר משגעות ורכות

אפשר לאפות במקום לטגן?
אפשר לנסות אבל לטגן תמיד יצא יותר טעים.

קציצות בשר משגעות ורכות
צילום: אריאלה גולדמן

רק עוד דבר אחד אחרון!

אין על ארוחת צהריים משביעה ומזינה למלא את המצברים כמו שצריך – מסכימים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 מחפשים עוד רעיונות? עשרות ארוחות צהריים מנצחים מחכים לכם – עכשיו באתר!

 

מקור: Ariella Goldman

Similar Posts

4.38 from 24 votes (24 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements