קציצות בשר משגעות ורכות
תכירו את קציצות בשר הבקר הכי אווריריות ומטריפות שתכינו שיהיה לכם קשה להמתין שיהיו מוכנות כדי לזלול אותן!
באמצע השבוע אני מקפידה שהילדים שלי יאכלו בשר אבל תמיד זה קשה. לאחר שניסיתי מתכונים שונים התחלתי להכין את המתכון הזה של קציצות בשר ופתאום נגמרה לי הדאגה בנוגע לזה! המתכון הוא ממש פשוט , ומתקבלות קציצות אווריריות ומתובלות במרקם מושלם שממש כיף לזלול!
אחד הדברים הטובים בהן זה שאפשר לאכול אותן גם קרות והן טעימות לא פחות. לאחר הארוחה, תמיד אצלנו נשארת צלחת עם מעט קציצות על השיש. ואז אחרי כמה שעות אני נכנסת למטבח ומגלה שהקציצות נגמרו! בכל פעם שמישהו נכנס למטבח הוא גונב קציצה לעצמו!
למה באמת כדאי לכם: קציצות בשר
- קציצות בשר שכל הילדים יתאהבו בהן במהירות!
- מתכון קל שאפשר להכין גם באמצע השבוע!
- קציצות אווריריות ועסיסיות שיהיה כיף לכולם לאכול!
- כל כך טעימות שאף אחד לא יעמוד בפניהם!
שורה תחתונה: מנה מזינה ומפנקת לאמצע השבוע, שכשמכינים אותה אפשר להפסיק לדאוג מתזונת הילדים ולהתרווח!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
קציצות בשר משגעות ורכות
המצרכים
- ½ קילו בשר צלעות טרי (נתח מס 2) ( טחון עם השומן שלו)
- 1 בצל (קצוץ דק)
- 1 פלפל ירוק / פלפל צ'ילי אדום (טרי חריף קצוץ דק (למי שאוהב פיקנטי))
- 1 חופן עלי סלרי (קצוצים ללא גבעול)
- 1 ביצה
- 4 כפות פירורית לבנה (אסם) / פירורי קמח מצה (לפסח)
- ¼ כוס מי סודה תוססים (מבקבוק שתייה)
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (לפי הטעם)
אופן ההכנה
- ללוש בקערה את המצרכים.
- מכינים קציצות מאורכות דקיקות.
- מחממים שמן במחבת.
- מנמיכים ללהבה בינונית ומטגנת מכל צד עד הזהבה יפה.
שאלות נפוצות: קציצות בשר משגעות ורכות
אפשר לאפות במקום לטגן? אפשר לנסות אבל לטגן תמיד יצא יותר טעים. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
אין על ארוחת צהריים משביעה ומזינה למלא את המצברים כמו שצריך – מסכימים?
עוד מתכונים מעניינים באתר
מחפשים עוד רעיונות? עשרות ארוחות צהריים מנצחים מחכים לכם – עכשיו באתר!