|

חטיף פטריות כמו באולמות

מי ידע שכל כך קל להכין חטיף פטריות כמו באולמות בשרני וקריספי וממכר בטירוף? פירורי לחם מתובלים היטב, בלילה עשירה ורוטב טעים בצד - ויש לכם מנת אירוח חגיגית, מרשימה וסופר טעימה
בהשראת: אילנית בניזרי
ציון 4.31 על ידי 13 דירוגים
חטיף פטריות

עונת החתונות מפגישה אותנו שוב עם המנות הכל כך טעימות שתמיד מגישים רק באולמות.

אחת המנות הכי מוצלחות ואהובות שאנחנו לא מפסיקים לזלול במהלך האירוע הוא ללא ספק חטיף פטריות בשרני וקריספי, והפעם החלטנו לעשות אותו בבית, כי גם לנו מגיעה חגיגה קטנה בפה!

ומי ידע שכל כך קל להכין אותן? כמה פטריות עסיסיות, פירורי לחם מתובלים היטב ובלילה עשירה ומהממת – וזהו – יש לכם מנת אירוח מושלמת או נשנוש מהמם מול הטלוויזיה.
קצת ירקות בצד, טחינה, רוטב אלף האיים, רוטב שום או צ'ילי מתוק – ונשאר לכם רק לטבול ולזלול לפחות עד לחתונה הבאה שתוזמנו אליה בקרוב…

ספר המתכונים של אילנית בניזרי

חטיף פטריות
צילום: אילנית בניזרי

 

למה באמת כדאי לכם: חטיף פטריות

  • כי גם לנו מגיעה חגיגה קטנה בפה!
  • מי ידע שכל כך קל להכין
  • בשרני וקריספי וממכר בטירוף

שורה תחתונה: מנת אירוח חגיגית, מרשימה וסופר טעימה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? חטיף פטריות

 

חטיף פטריות

חטיף פטריות כמו באולמות

מי ידע שכל כך קל להכין חטיף פטריות כמו באולמות בשרני וקריספי וממכר בטירוף? פירורי לחם מתובלים היטב, בלילה עשירה ורוטב טעים בצד - ויש לכם מנת אירוח חגיגית, מרשימה וסופר טעימה
ציון 4.31 על ידי 13 דירוגים
לדרג
כמות 0
באדיבות: אילנית בניזרי

המצרכים

  • 2 סלסלאות פטריות שמפניון

לבלילה:

  • 4 ביצים
  • 1 כפית תבלין פלדלפיה (למי שאין – אפשר להמיר בצ'ילי גרוס או פפריקה או 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק)
  • מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות קמח
  • 1 כוס מים קרים (חד פעמי קר)

לציפוי:

  • פירורי לחם מוזהבים מתובלים בשומשום שחור, פפריקה, וכו'
  • תבלינים יבשים כגון: כוסברה קצוצה, טימין, מלח...

אופן ההכנה

  • לטרוף במטרפה את כל חומרי הבלילה עד שאין גושים!
  • להכין קערה עם פירורי לחם מוזהבים מתובלים.
  • ננגב את הפטריות אחד אחד בנייר סופג, אבל לא לשטוף אותן!!
  • נכניס אותן לבלילת הביצים, נעטוף בניילון נצמד ונכניס למקרר לשעה לספיגת טעמים.
  • נחמם שמן עמוק, נטבול את הפטריות בפירורים המוזהבים, נטגן בלהבה בינונית עד להזהבה ונוציא לנייר סופג
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

חטיף פטריות
צילום: אילנית בניזרי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

יש מאכלים שמכינים בצד בכלום זמן וכשהמחמאות מגיעות בהמוניהן שוכחים מהמנה העיקרית!

עוד מתכונים מעניינים באתר

  • עוד מתכוני תוספות מושלמים מחכים לכם באתר,
    כנסו, תכינו ותחייכו עם כל המשפחה באופן קבוע!

 

מקור: אילנית בניזרי

מוזמנים לעקוב גם בדף שלה מולטי קיצ'ן אילנית בניזרי | ובאינסטגרם: @Ilanit_benizri

Similar Posts

4.31 from 13 votes (13 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements