חטיף פטריות כמו באולמות
עונת החתונות מפגישה אותנו שוב עם המנות הכל כך טעימות שתמיד מגישים רק באולמות.
אחת המנות הכי מוצלחות ואהובות שאנחנו לא מפסיקים לזלול במהלך האירוע הוא ללא ספק חטיף פטריות בשרני וקריספי, והפעם החלטנו לעשות אותו בבית, כי גם לנו מגיעה חגיגה קטנה בפה!
ומי ידע שכל כך קל להכין אותן? כמה פטריות עסיסיות, פירורי לחם מתובלים היטב ובלילה עשירה ומהממת – וזהו – יש לכם מנת אירוח מושלמת או נשנוש מהמם מול הטלוויזיה.
קצת ירקות בצד, טחינה, רוטב אלף האיים, רוטב שום או צ'ילי מתוק – ונשאר לכם רק לטבול ולזלול לפחות עד לחתונה הבאה שתוזמנו אליה בקרוב…
למה באמת כדאי לכם: חטיף פטריות
- כי גם לנו מגיעה חגיגה קטנה בפה!
- מי ידע שכל כך קל להכין
- בשרני וקריספי וממכר בטירוף
שורה תחתונה: מנת אירוח חגיגית, מרשימה וסופר טעימה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? חטיף פטריות
חטיף פטריות כמו באולמות
המצרכים
- 2 סלסלאות פטריות שמפניון
לבלילה:
- 4 ביצים
- 1 כפית תבלין פלדלפיה (למי שאין – אפשר להמיר בצ'ילי גרוס או פפריקה או 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק)
- מלח
- מעט פלפל שחור גרוס
- 2 כפות קמח
- 1 כוס מים קרים (חד פעמי קר)
לציפוי:
- פירורי לחם מוזהבים מתובלים בשומשום שחור, פפריקה, וכו'
- תבלינים יבשים כגון: כוסברה קצוצה, טימין, מלח...
אופן ההכנה
- לטרוף במטרפה את כל חומרי הבלילה עד שאין גושים!
- להכין קערה עם פירורי לחם מוזהבים מתובלים.
- ננגב את הפטריות אחד אחד בנייר סופג, אבל לא לשטוף אותן!!
- נכניס אותן לבלילת הביצים, נעטוף בניילון נצמד ונכניס למקרר לשעה לספיגת טעמים.
- נחמם שמן עמוק, נטבול את הפטריות בפירורים המוזהבים, נטגן בלהבה בינונית עד להזהבה ונוציא לנייר סופג
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש מאכלים שמכינים בצד בכלום זמן וכשהמחמאות מגיעות בהמוניהן שוכחים מהמנה העיקרית!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- עוד מתכוני תוספות מושלמים מחכים לכם באתר,
כנסו, תכינו ותחייכו עם כל המשפחה באופן קבוע!
מקור: אילנית בניזרי
מוזמנים לעקוב גם בדף שלה מולטי קיצ'ן אילנית בניזרי | ובאינסטגרם: @Ilanit_benizri