מתכון פלפל צ'ומה ביתי ומושלם
תמצאו אותו בבית של כל סבתא טריפוליטאית ולא רק, הוא הממרח המושלם על כל חלה טרייה, לתיבול מהמם של מגוון מנות ולהקפצת טעמים של כל ארוחה.
הנה מתכון פלפל צ'ומה מושלם ביתי ופיקנטי וטעים אששש, אידיאלי לבסיס לכל תבשיל, לתוספת למנות דגים וחריימה, לתיבול קציצות, שניצלים או שקשוקה מהבילה או כממרח פיקנטי על סנדוויץ' מלא בכל טוב.
פירוש השם של הסחוג הטריפוליטאי המהמם הזה הוא פלפל שום, ולא סתם, כי הוא מכיל מלא מלא שום ריחני ובריא! ההכנה שלו קלה וקצרה – קערה וכף אחת בלבד – והוא יישמר לכם זמן רב, ניתן להקפיא, ותמיד ניתן לשלוף אותו ברגע שרוצים להעצים את חוויית הטעמים בכל ארוחה
למה באמת כדאי לכם: מתכון פלפל צ'ומה
- תדאגו שתמיד יהיה שמן מעל שלא יתקלקל
- הממרח המושלם על חלה טרייה, לתיבול מגוון מנות ולהקפצת טעמים של כל ארוחה
שורה תחתונה:תמצאו אותו בבית של כל סבתא טריפוליטאית ולא רק…
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? מתכון פלפל צ'ומה
מתכון פלפל צ'ומה ביתי ומושלם
המצרכים
- 300 גרם פפריקה חריפה
- 150 גרם גרם פפריקה מתוקה
- 10 ראשים שום טרי וכתוש ((זה זקוק להמון שום והכמות היא גדולה))
- 2 כפות כמון
- 2 כפות כרוויה (קימל טחון)
- 3 כוסות שמן (בערך - כמה שנכנס עד לריכוך הפפריקה)
אופן ההכנה
- לערבב את כל החומרים, לשים בקופסאות ולהכניס למקרר, לשים מעט שמן מעל שלא יתקלקל ניתן להקפיא.
הערות וטיפים
- תדאגו שתמיד יהיה שמן מעל שלא יתקלקל
הבמה כולה שלכם:
תודה, יצא אש
ריקי ספירין-ליליוס
רק עוד דבר אחד אחרון!
אין כמו סלט טעים ומרענן שמוסיף שלמות מענגת לכל שולחן ארוחה.
היי, אם אני רוצה להשתמש בשום כתוש מוכן, בכמה צריך?
היי שרונה,
20 ריבועים של שום כתוש דורות, אם את מתכוונת להשתמש במוצר הזה.
בהצלחה 🙂