העוגה שתיקח אתכם הכי גבוה שאפשר: עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים (עם מרכיב מפתיע)

קבלו מתכון מהמם של עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים עם מרכיב מפתיע של רבע כוס שמן בלבד!! מרשימה ביופייה, רכה ואוורירית, מפנקת במתיקות מענגת, והכי חשוב – גבוהה גבוהה וטעימה בטירוף
בהשראת: עינת חנניה
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים

מעטים הדברים שנראים טובבב מכל הכיוונים ומכל זווית, ובעיקר טעימים בכל ביס ובכל פירור..

אחת כזאת, מהממת, יפה וגבוהה ביותר תמצאו במתכון המהמם הזה של עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים מרשימה ביופייה, מצטיינת ברכות אוורירית ומתיקות מענגת ובאה עם מרכיב מפתיע של רבע כוס שמן בלבד!!

הכי חשוב כאן הוא להקפיד על סדר המצרכים, הקצפה קצרה ואפייה מדויקת בתנור – משם תצא בתוך פחות משעה ה-עוגת גבינה הכי טעימה וקלה שתוכלו לבקש, שתיקח אתכם הכי גבוה שאפשר

ספר המתכונים של עינת חנניה

 


למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים

 

  • מצטיינת ברכות אוורירית נימוחה ומתיקות מענגת ופשוט מרשימה ביופייה מכל זווית
  • ללא הפרדת ביצים, עם רבע כוס שמן בלבד, ואפייה קצרה

שורה תחתונה: גבוהה גבוהה, רכה רכה, ותיקח אתכם הכי גבוה שאפשר

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים?

עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים

עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים

העוגה שתיקח אתכם הכי גבוה שאפשר: עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים (עם מרכיב מפתיע)

קבלו מתכון מהמם של עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים עם מרכיב מפתיע של רבע כוס שמן בלבד!! מרשימה ביופייה, רכה ואוורירית, מפנקת במתיקות מענגת, והכי חשוב – גבוהה גבוהה וטעימה בטירוף
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: עינת חנניה

ציוד

כוס מדידה- חד פעמי קר
סיר ג'חנון 24

המצרכים

  • 6 ביצים
  • ¼ כוס שמן (לפי כוס מדידה חד פעמי קר)
  • ½1 כוסות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 2 גביעי שמנת חמוצה של פעם
  • 4 כפות קורנפלור
  • ½1 כפות קמח תופח
  • גרידת לימון

אופן ההכנה

  • ** את המצרכים יש לשים בהדרגה, לפי הסדר הרשום**
  • להקציף את הביצים כ-3 דקות עד לאיחוד מלא. להוסיף שמן, סוכר וסוכר וניל תוך כדי ההקצפה. להקציף כ-3 דקות ואז להוסיף את הגבינה והשמנת. להקציף עד שהבלילה נהיית לבנה, לעצור ולהוסיף קורנפלור + כף וחצי קמח תופח, ולהמשיך להקציף עד לקבלת בלילה חלקה.
  • להוסיף גרידת לימון, לערבב עם מרית (הבלילה יוצאת מעט דלילה וזה בסדר!)
  • לחמם תנור ל-200 מעלות. נשמן את הסיר מעט, נשים נייר אפייה בחלק התחתון ובצדדים (כדי שהעוגה תישלף החוצה בקלות)
  • שמים כוס מים על תבנית מרובעת בינונית או גדולה, מניחים עליה את תבנית העוגה, שמים מעל העוגה נייר אפייה ואופים 5 דקות ראשונות על 200 מעלות. אחר כך מורידים ל-170 מעלות למשך 40 דקות. העוגה עולה יותר ויורדת מעט אחר כך, ועדיין תישאר גבוהה.
  • פותחים את התנור, מוציאים אדים ומשאירים 3 דקות פתוח ואז מוציאים את העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים
צילום: עינת חנניה
עוגת גבינה ללא הפרדת ביציםעוגת גבינה ללא הפרדת ביצים
צילום: עינת חנניה

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים

הקפה מחכה לעוד עוגה מפנקת ומתוקה? קבלו עוד המלצות מצוינות שיעשו לכם את היום!

מקור: עינת חנניה

Similar Posts

16 Comments

    1. היי לילך,
      שמחים מאוד שנהניתם ככה 🙂
      אפשר להשחים אותה עם עוד כמה דקות אפייה על 200 מעלות, אבל אם היא יצאה מעולה לא היינו מתעסקים עם זה.

  1. אני באמת יכולה להבין את הבילבול של המגיבים
    כאן..העניין עם הכוס תמוה ולא מובן
    תמונה פשוטה היתה פותרת את הבעיה

    1. היי אודליה,
      מאחר שאנחנו מעלים מתכונים של בשלנים ביתיים לאתר שלנו, אנחנו תלויים בתמונות שהם מעלים בפוסטים המקוריים.
      ערכנו קצת את המתכון כדי שיהיה ברור יותר, בעיקרון כוס המים צריכה לעמוד על תבנית ריקה ועל הכוס מניחים את תבנית העוגה ואופים.
      מקווים שהצלחנו לעזור 🙂

  2. האם אפשר להכין בתבנית חד פעמי 24??
    ולא הבנתי לגבי התבנית בתוך התנור,צריך לכסות אותה??
    אם אפשר להסביר יותר..
    תודה רבה

    1. היי עדן,
      אפשר בחד פעמי אבל עדיף בתבנית גבוהה כמו סיר ג'חנון.
      את התבנית של העוגה יש לכסות בנייר אפייה. היא יושבת על תבנית מרובעת בינונית או גדולה ששמים בה כוס מים.
      מקווים שהצלחנו לעזור, בהצלחה 🙂

  3. 2 stars
    ערב טוב, הכנתי את העוגה. הזמן אפיה ממש לא מספיק. היא הייתה כמעט שעה וחצי ואז ממש ירדה. התאכזבתי.

    1. היי עופרה,
      צר לנו שזה מה שקרה.
      כמה דברים:
      – האם פתחת את דלת התנור בזמן האפייה?
      – לגבי זמן האפייה, יש לקחת בחשבון שהזמן הנקוב במתכון הוא משוער בלבד מפני שכל תנור שונה בעוצמה שלו.
      – העוגה אמורה לעלות ולרדת קצת, זה לגמרי נורמלי. השאלה היא כמה ירדה.
      – מומלץ לשמן את התבנית בנוסף לנייר אפייה כדי לוודא שהעוגה לא נדבקת אליה.
      נשמח לשמוע ממך 🙂

    1. היי צופיה,
      הכוונה היא לשמנת חמוצה, אז כן, אפשר להשתמש בשמנת של מותגים אחרים.
      בהצלחה 🙂

  4. לא ברור כל עניין ה'פירמידה' של התבנית שעל הכוס. אם התבנית על הכוס, אז איזה משמעות יש למים שבכוס?! אפשר בבקשה לעשות סדר בהינדוס? זה הפטנט?

    1. היי סער,
      נכון, התבנית יושבת על הכוס. אנחנו ממליצים להכין את העוגה לפי הוראות ההכנה.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?