מנת שעועית ירוקה מוקפצת בריאה וקלילה ב-5 דקות תקפיץ לכםכל ארוחה במראה ססגוני, תיבול ארומטי וקריספיות מענגת. מושלמת לצד אורז, פירה, בשר עסיסי וכבסיס לכל סלט
ציון 3 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: נתי כפיר
המצרכים
1ראששום פרוס
1כףשמן קוקוס
1שקיתשעועית ירוקה( 600 גרם)
1כף רוטב סויה
1כפית שמן שומשום
מלח גס
פלפל שחור גרוס
2כפות שומשום קלוי
אופן ההכנה
חולטים את השעועית במים עד רתיחה, ואז דוקרים ומרגישים שהיא עדיין קריספית.
מטגנים את השום הפרוס עם כף שמן קוקוס, מוסיפים את השעועית ויתר המרכיבים ומקפיצים. את השומשום מוסיפים בסוף, לפני הגשה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.