| | |

סמבוסק גבינה

סמבוסק גבינה פריך, טעים ומפנק שאי אפשר להפסיק לאכול! מתכון קל לבצק נוח לעבודה.
בהשראת: שרה יוסף
ציון 4.63 על ידי 8 דירוגים
סמבוסק גבינה

סמבוסק גבינה – מתכון קל מהיר וטעים לסמבוסק גבינה טעים מפנק. מכינים בקלות ומגישים חם ופריך!

אין כמו ארוחת בוקר עשירה ומפנקת בשבת בבוקר. אצלנו נוהגים לפתוח שולחן עמוס מכל טוב ולשבת בכיף יחד, ליהנות מהמטעמים ומזמן איכות יחד.

אחד המטעמים המובילים שאף אחד לא מוכן לוותר עליו הוא סמבוסק גבינה. כן, אפשר לקנות, אבל הקנויים לא מפנקים ולא טעימים כמו סמבוסק הגבינה שבמתכון הזה!

המתכון הכי קל שיש, לבצק מאוד קל לעבודה ותקבלו סמבוסק פריך ומפנק כראוי לשבת בבוקר. אחרי שתכינו, גם אתם תבלו את הבקרים של שבת בנשנוש ובזמן איכות עם המשפחה.

 

סמבוסק גבינה
צילום: שרה יוסף

למה באמת כדאי לכם: סמבוסק גבינה

  • מתכון קל מאוד, לבצק נוח לעבודה ומתקבל סמבוסק פריך ומושלם!
  • כל כך טעים שתצטרכו להחביא אותם עד לארוחת שבת בבוקר!
  • אחרי שתכינו את הסמבוסק הזה, לא תקנו יותר במאפייה!
  • ניתן להכין כמות גדולה יותר, להקפיא ולהוציא כשמתחשק!

שורה תחתונה: עשיתם ארוחת בוקר עם המשפחה – הרווחתם. הכנתם גם סמבוסק – הרווחתם פעמיים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

סמבוסק גבינה

סמבוסק גבינה

סמבוסק גבינה פריך, טעים ומפנק שאי אפשר להפסיק לאכול! מתכון קל לבצק נוח לעבודה.
ציון 4.63 על ידי 8 דירוגים
לדרג
כמות 25 יחידות
באדיבות: שרה יוסף

ציוד

כוס מידה: חד פעמי 200 מ"ל

המצרכים

  • 3 כוסות קמח
  • ¼ כפית שמרים יבשים
  • ¼ כפית סוכר
  • ½ כפית מלח
  • מרגרינה או חמאה (מאה גרם )
  • ¼1 כוסות מים

מרכיבים למילוי:

  • 1 חבילה גבינה לבנה (250 גרם)
  • גבינה פטה קשה מגורדת (150 גרם )
  • 1 ביצה
  • 1 כף קמח
  • מלח (קורט)

אופן ההכנה

  • מערבבים את חומרי הבצק הכל יחדיו עד לקבלת בצק רך ונעים.
  • מכסים ונותנים לו לנוח כחצי שעה.
  • נקמח משטח נרדד נקרוץ עיגולים.
  • בשלב זה נשים מלית בכל אחת לסגור היטב למרוח ביצה ושומשום.
  • נכניס לאפייה בתנור על חום 180 מעלות עד להזהבה בערך 20 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: סמבוסק גבינה

שרה אפשר להכין מהבצק הזה פיתה עם זעתר או לא קשור?
לא מתאים, אם תרצי יש לי מתכון לפיתה עם זעתר.
שרה אפשר שמן במקום חמאה ומה הכמות תודה
לא ניסיתי עם שמן אבל לכמות של 100 גרם ממאה 1/2 כוס שמן.
האם אפשר במקום גבינה לשים חומוס זה אותו בצק?
עם חומוס זה בצק אחר, אפשר עם תמרים או אגוזים וסוכר.

 


הבמה כולה שלכם:
סמבוסק גבינה
צילום: לירון בן חיים

"תודה שרה!"
לירון בן חיים

 

סמבוסק גבינה
צילום: שרה יוסף

מקור: שרה יוסף

Similar Posts

11 Comments

    1. היי רוזי,
      שמחים שיצא מצוין 🙂
      מלח תמיד אפשר להוסיף ולגבי זמן האפייה – הזמן שניתן במתכון הוא משוער מפני שכל תנור שונה בעוצמתו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements