קציצות הודו וירקות רכות ועסיסיות
ילדים לא תמיד אוהבים קציצות. התיבול לא תמיד טעים להם, המרקם, העלים הירקות "המוזרים".
כל זה הולך להשתנות עם המתכון המושלם הזה של קציצות הודו וירקות רכות ועסיסיות, שאין מצב שהילדים לא יחטפו.
בשר הודו קליל ורך, שפע של ירק עסיסי וירקות מצוינים – לישה קלה, טיגון קצר, בלי צורך בביצה ובפירורי לחם, ויש לכם את זה – צהריים מהיר וקל שיבואו מושלם לצד סלט, צ'יפס, תפוחי אדמה או בתוך כריך טעים!
למה באמת כדאי לכם: קציצות הודו וירקות
- שילוב טעמים נהדר של בשר הודו רך, שפע ירק עסיסי וירקות מצוינים
- לישה קלה, טיגון קצר, ויש לכם את זה!
- מושלם עם סלט רענן, צ'יפס או תפוחי אדמה או בכריך טעים
שורה תחתונה: אין מצב שהילדים לא יחטפו
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? קציצות הודו וירקות
קציצות הודו וירקות רכות ועסיסיות
המצרכים
- ½ קילו הודו טחון
- ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
- ½ צרור שמיר קצוץ
- ½ צרור כוסברה קצוצה
- 1 גזר מגורד דק
- 1 בטטה בינונית מגורדת דק
- 1 בצל קצוץ (אפשר לטגן קצת לפני)
- ½ כף מלח הימלאיה גרוס
- ½ כפית שחור גרוס
- כף שמן זית
אופן ההכנה
- לשים היטב את כל התערובת עד לקבלת מסה אחידה ודביקה.
- יוצרים מהתערובת עיגולים שטוחים מעט בעובי של כחצי ס"מ. צורבים את הקציצות על מחבת פסים משני הצדדים.
- הקציצות צריכות להיות עסיסיות, ולכן יש להיזהר לא לייבש אותן מדי, ולכן, לא מומלץ לאפות בתנור.
- המסה דביקה וזה בסדר - כך מתקבלות קציצות רכות ועסיסיות במיוחד.
הערות וטיפים
- שימו לב, לא צריך ביצה! אם לשים הרבה זה נדבק לעיסה מצוינת שלא מתפרקת
- עדיף להשתמש בבשר הודו, אבל אפשר גם חצי הודו וחצי חזה עוף טחון
רק עוד דבר אחד אחרון!
אחרי המתכון הנהדר הזה, בטח אתם מחפשים עוד מתכונים קלילים לצהריים טעימים, נכון? אז הנה – החיים קלים עם שפע ההמלצות כאן:
עוד ארוחות צהריים מושלמות מחכות לכם כאן – אל תפספסו!