תפוחי אדמה ובטטות בתנור מוקרמים
תפוחי אדמה ובטטות מוקרמים בתנור ברוטב שמנת פטריות עשיר הם מעדן מיוחד ומפנק בטירוף. מוכן בקלות, רך במיוחד וטעים ברמות! מושלם ל-9 הימים, לארוחות חלביות או לערב מפנק

למה באמת כדאי לכם: תפוחי אדמה ובטטות מוקרמים
- שילוב מושלם של פחמימות רכות ומהבילות עם רוטב שמנת פטריות עשיר
- מושלם לתשעת הימים, לאירוח חלבי או לארוחת ערב משפחתיות מיוחדות
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם! דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? תפוחי אדמה ובטטות מוקרמים בתנור

תפוחי אדמה ובטטות בתנור מוקרמים
תפוחי אדמה ובטטות מוקרמים בתנור ברוטב שמנת פטריות עשיר הם מעדן מיוחד ומפנק בטירוף. מוכן בקלות, רך במיוחד וטעים ברמות! מושלם ל-9 הימים, לארוחות חלביות או לערב מפנק
לדרג
המצרכים
- תפוחי אדמה
- בטטות
לרוטב:
- קצת חמאה
- שמנת מתוקה
- פטריות חתוכות או כל תוספות שאוהבים
- שום כתוש
- 1 כף אבקת מרק פטריות
- מלח
- פלפל
- אגוז מוסקט
להקרמה:
- גבנ"צ/מוצרלה
אופן ההכנה
- צולים את התפוחי אדמה והבטטות על הרשת של התנור בחום של 200° כשעה עד שמתרכך
- מחממים סיר קטן ומכניסים את כל חומרי הרוטב ומבשלים עד לרתיחה קלה.
- כשהתפוחי אדמה מוכנים חוצים אותם לשניים. עם מזלג פותחים קצת ומפזרים מלח, מניחים בתבנית, שופכים עליהם את רוטב השמנת ומפזרים. מכניסים לתנור להקרמה קצרה ואוכלים חם!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.




רק עוד דבר אחד אחרון!
המנה המטריפה הזו לגמרי עומדת בפני עצמה, אבל היא גם תוספת נהדרת לכל ארוחה עיקרית אחרת. רוצים להוסיף עוד על השלמות הזאת?
עוד מתכונים מעניינים באתר
אהבתם? עוד מלא מלא מתכוני תוספות מומלצים שיככבו על כל שולחן. עכשיו באתר!
מקור: נירית טיירי
שכחתם לכתוב שמנת לבישול/מתוקה..😍
היי מיכל,
נכון, תודה ששמת לב 🙂