עוגיות ריבה
מתכון מנצח לבצק פריך קל ונוח ולקבל עוגיות קלילות וממכרות שילוו אתכם לאורך כל השבוע!
עוגיות ריבה פרווה – מתכון נוסטלגי פשוט שיעשה לכם את היום!
הגיע הזמן להתאהב מחדש עם עוגיות ריבה מושלמות ומרגשות במילוי ריבה איכותית ועשירה ומרקם משגע.
מתכון עוגיות בצק פריך עם ריבה ללא חמאה מנצח שכל אחד יכול להכין, ולקבל עוגיות קלילות וממכרות שילוו אתכם ליד הקפה לאורך כל השבוע!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגיות ריבה
מתכון מנצח לבצק פריך קל ונוח ולקבל עוגיות קלילות וממכרות שילוו אתכם לאורך כל השבוע!
לדרג
המצרכים
- 1 חבילת מחמאה (200 גרם)
- 1 כוס סוכר
- 4 כפות מים
- 2 כוסות קמח מנופה
- 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
- ריבה (למריחה)
- אבקת סוכר (לפיזור)
אופן ההכנה
- מקציפים את המחמאה עם כוס סוכר היטב ואז מוסיפים 4 כפות מים קרים.
- ממשיכים להקציף ואז מוסיפים שתי כוסות קמח מנופה עם שקית אבקת אפייה.
- לשים ביד עד גיבוש ואז מכסים בניילון ושמים למקרר לחצי שעה לפחות.
- מוציאים את הבצק ומרדדים, יוצרים עוגיות עם ובלי חור בכמות שווה.
- נאפה על 180 מעלות למשך 15-20 דקות.
- נקרר היטב ואז נמרח ריבה בפנים ונסגור את העוגיות.
- נפזר מעל אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגיות ריבה
לא צריך להשתמש בביצים? לא צריך במתכון זה. |
ואיך עושים את החור, אני לא מוצאת חותכן כזה? אני עושה החור עם פקק של תמצית וניל. |
אפשרי לשים שוקולד במקום ריבה או ממרחים אחרים? אפשר למרוח מה שרוצים. |
היי דבי מאיפה הקורצן של העוגיות הכוונה לצורה?? חנות חד פעמי או סופר. |
הבמה כולה שלכם:
"היי דבי לא קראתי טוב את ההוראות ואפיתי את הבצק יחד עם הריבה
דווקא יצאו טעימות הבצק יצא מעולה אין עליךךך!"
מירב ארי
רק עוד דבר אחד אחרון!
חידשתם מלאי עוגיות? מה עם שבוע הבא? עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: דבי ממן
בצק מאוד שומני, ממש לא הסתדרתי איתו.
היי שושי,
גם לאחר קירור?
אני לא מבינה,המתכון הוא עוגיות ריבה ללא מרגרינה.איך זה שרשום 200 גר חמאה.
מה משנה מרגרינה או חמאה? שניהם מזיקים
היי לילי,
תודה רבה על התגובה שלך.
המתכון מכיל מחמאה, שהיא מרגרינה, ולא חמאה.
כמובן שאת יכולה להמיר את המחמאה לשמן – רק לשים 1/3 פחות מהכמות הרשומה במתכון.
בהצלחה 🙂