לחם ללא גלוטן בריא מקמח קינואה ועדשים
האמת, אין לנו כל כך מה להגיד על המתכון הזה, חוץ מזה שהוא הכי מוצלח, מיוחד, קל וטעים שתוכלו להכין לארוחת ערב כייפית במיוחד..
לחם ללא גלוטן בריא, פריך, מענג וטעים וטעים, עשוי מקמח קינואה ועדשים כתומות, דל פחמימה ועשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים מבורכים
מצויין לכל מי שנמצא בתהליכי ירידה במשקל ולרגישים לגלוטן, שלא רוצים לוותר על מאפה מלא פריכות, מזין, משביע, ומעוללללה לצד צלחת גבינות טובות וירקות רעננים
למה באמת כדאי לכם: לחם ללא גלוטן
-
מושלם לרגישים לגלוטן ולכל מי ששומר על המשקל
-
דל פחמימה, עשיר בחלבון, ומלאאא סיבים תזונתיים מבורכים
-
הכי קל, הכי מוצלח, הכי הולך טוב עם גבינות טובות וירקות טריים
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? לחם ללא גלוטן
לחם ללא גלוטן בריא מקמח קינואה ועדשים
המצרכים
- 1 ביצים
- ½ כוס קמח עדשים כתומות
- ½ כוס קמח קינואה
- ½ כוס חלב צמחי לא ממותק (שקדים / אורז / קוקוס)
- ⅓ כוס טחינה גולמית
- ½ כוס רסק תפוחים טבעי
- ½ כפית מלח
- כפית שבבי בצל יבש
- ½ כפית טימין יבש
- כפית אבקת אפיה
- תוספות : פשתן / שומשום / גרעינים
אופן ההכנה
- לטרוף היטב את כל הרכיבים הרטובים ולהוסיף קמחים ואבקת אפייה, ותבלינים. לערבב היטב להעביר לתבנית מלבנית קטנה. לזרות למעלה את התוספות שאוהבים.
- להכניס לתנור ל-175 מעלות ל-30-40 דקות עד הלחם מזהיב יפה. להמתין לקירור ולפרוס
רק עוד דבר אחד אחרון!
לחם ללא גלוטן בריא
מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכונים צמחוניים מושלמים. אל תפספסו!