לחם ללא גלוטן

מחפשים לרענן? לחם ללא גלוטן בריא מקמח קינואה ועדשים (כזה עוד לא ניסיתם!)

המתכון הזה של לחם ללא גלוטן מקמח קינואה ועדשים כתומות כל כך מוצלח ומיוחד וקל להכנה, שאין סיבה שלא תכינו אותו כבר עכשיו ותיהנו ממאפה מזין ופריך, משביע וטעים, שתמיד יבוא מושלם לכ ערב כייפית לצד צלחת גבינות טובות וירקות טריים

לחם ללא גלוטן בריא מקמח קינואה ועדשים

לחם ללא גלוטן עשוי מקמח קינואה ועדשים כתומות בריא, דל פחמימה ועשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים. פריך וטעים, קל להכנה ומזין ויבוא מושלם לצד צלחת גבינות טובות וירקות רעננים
בהשראת: עידית מרום
עדיין אין דירוגים
לחם ללא גלוטן

האמת, אין לנו כל כך מה להגיד על המתכון הזה, חוץ מזה שהוא הכי מוצלח, מיוחד, קל וטעים שתוכלו להכין לארוחת ערב כייפית במיוחד..

לחם ללא גלוטן בריא, פריך, מענג וטעים וטעים, עשוי מקמח קינואה ועדשים כתומות, דל פחמימה ועשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים מבורכים

מצויין לכל מי שנמצא בתהליכי ירידה במשקל ולרגישים לגלוטן, שלא רוצים לוותר על מאפה מלא פריכות, מזין, משביע, ומעוללללה לצד צלחת גבינות טובות וירקות רעננים

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/עידית-מרום" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של עידית מרום[/button]

לחם ללא גלוטן
צילום: עידית מרום

[adinserter block="2"]

למה באמת כדאי לכם: לחם ללא גלוטן

  • מושלם לרגישים לגלוטן ולכל מי ששומר על המשקל

  • דל פחמימה, עשיר בחלבון, ומלאאא סיבים תזונתיים מבורכים

  • הכי קל, הכי מוצלח, הכי הולך טוב עם גבינות טובות וירקות טריים

שורה תחתונה: ארוחת ערב כיפית עם לחם טעים, בריא, פריך, מזין ומשביע. יש מוצלח מזה?

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? לחם ללא גלוטן

 

 

לחם ללא גלוטן

לחם ללא גלוטן בריא מקמח קינואה ועדשים

לחם ללא גלוטן עשוי מקמח קינואה ועדשים כתומות בריא, דל פחמימה ועשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים. פריך וטעים, קל להכנה ומזין ויבוא מושלם לצד צלחת גבינות טובות וירקות רעננים
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: עידית מרום
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • 1 ביצים
  • ½ כוס קמח עדשים כתומות
  • ½ כוס קמח קינואה
  • ½ כוס חלב צמחי לא ממותק (שקדים / אורז / קוקוס)
  • כוס טחינה גולמית
  • ½ כוס רסק תפוחים טבעי
  • ½ כפית מלח
  • כפית שבבי בצל יבש
  • ½ כפית טימין יבש
  • כפית אבקת אפיה
  • תוספות : פשתן / שומשום / גרעינים
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • לטרוף היטב את כל הרכיבים הרטובים ולהוסיף קמחים ואבקת אפייה, ותבלינים. לערבב היטב להעביר לתבנית מלבנית קטנה. לזרות למעלה את התוספות שאוהבים.
  • להכניס לתנור ל-175 מעלות ל-30-40 דקות עד הלחם מזהיב יפה. להמתין לקירור ולפרוס
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]

לחם ללא גלוטן
צילום: עידית מרום
 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! 
לחם ללא גלוטן בריא

 

מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינטסגרם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?