ארוחות ערב | ארוחות צהריים | סלטים | תוספות
כרובית מטוגנת במחבת
מנה שהיא תוספת מעולה לכל שולחן, מגישים וצופים איך הכל מתחסל במהירות!

כרובית מטוגנת זהובה והטעימה חוזרת במתכון משגע.
קבלו מתכון כרובית מטוגנת במחבת שגם קריפית וגם רכה מבפנים,
היא מקבלת את צבעה הצהוב מהכורכום ואז טובלים בקמח ומטגנים לקבלת שלמות גם בפה וגם בעין.
מנה שהיא תוספת מעולה לכל שולחן,
מגישים לצד סלט תבולה וטחינה מעולה וצופים איך הכל מתחסל במהירות!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

המצרכים
- 1 כרובית
- חומץ (לפי הטעם)
- 1 כף מלח
- ¼ כף כורכום
- 2 ביצים
אופן ההכנה
- חותכים את הכרובית לפרחים, ומשרים עם חומץ, מלח ומים.
- לשטוף ולהעביר לסיר.
- מעל הפרחים בסיר מפזרים כף מלח, ורבע כף כורכום. ממלאים מים עד גובה הפרחים.
- מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש בינונית 5-7 דקות.
- לסנן ולצנן כמה שיותר.
- להכין קערה עם קמח, וקערה עם 2 ביצים טרופות עם מלח.
- טובלים את הפרחים בקמח ואחר כך בביצים.
- מטגנים מכל הצדדים, עד קבלת צבע יפה.
הערות וטיפים
מומלץ להגיש עם טחינה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: כרובית מטוגנת
כשאני עושה כרובית מטוגנת היא לא יוצאת לי קריספית, למה? אחרי שמביאים לרתיחה, להנמיך מעט את האש, ולבשל בין 5-7 דקות, ולסנן. לחכות שהיא תתרכך מעט ולא לגמרי לבדוק כל פעם עם מזלג. לקרר, ואז לטגן מכל הצדדים. |
במקום טיגון אפשר בתנור? אנחנו אוהבים מטוגן, לא ניסינו את המתכון הזה ספציפית, אבל את מוזמנת לשתף איך יוצא. |
אפשר לטבול עם פירורי לחם במקום קמח? אפשר, אבל עם קמח הציפוי יוצא עדין יותר. |
חייבים לפרק את הכרובית? בגלל שיש חשש לתולעים, מפרקים ומשרים בחומץ ומלח וזה הורג אותם. אם משאירים את הכרובית שלמה הם נשארים בה. |
נראה טוב אבל למה זה צהוב? הכרובית צהובה מהבישול עם כורכום. |

יש מאכלים שמכינים בכלום זמן ובכל זאת יוצאים כל כך טעימים,
שהמחמאות מגיעות בהמוניהן וגורמות לנו לחייך לאורך כל היום!
עוד מתכונים מעניינים באתר
עוד מתכוני תוספות מושלמים מחכים לכם באתר,
כנסו, תכינו ותחייכו עם כל המשפחה באופן קבוע!
מקור: אריאלה אזולאי