מאפינס שוקולד צ׳יפס

לפנק את הילדים בסופ"ש? מאפינס שוקולד צ׳יפס ללא גלוטן שאפילו אפשר להכין ללא סוכר!

אז… אין בהם סוכר מעובד, גם לא קמח וגלוטן, אבל מאפינס שוקולד צ׳יפס הנפלאים האלה עשירים בסיבים ורכיבים איכותיים בלבד, ויוצאים מהתנור שזופים ומגרים, במרקם רך ונימוח של נגיעות שוקולדיות נוטפות מתיקות מעודנת. הכנה קצרה ויש לכם קינוח מושלם ומתוק באמצע יום לחוץ, שגם ילדים יטרפו

מאפינס שוקולד צ׳יפס ללא גלוטן

המתכון המושלם הזה של מאפינס שוקולד צ׳יפס עשיר בסיבים ורכיבים איכותיים, נטול סוכר מעובד, קמח וגלוטן,אבל נוטפי מתיקות שוקולדית מהממת ורכה, שגם ילדים ישמחו לזלול
בהשראת: עידית מרום
עדיין אין דירוגים
מאפינס שוקולד צ׳יפס

ללא סוכר מעובד, ללא קמח, ללא גלוטן, עשירים בסיבים ורכיבים איכותיים בלבד – קבלו אותם במחיאות כפיים טעימות.

מאפינס שוקולד צ׳יפס ללא גלוטן שזופים ויפים, מגרים וטעימים בטירוףףף, הכנה קלה וקצרה, והם יוצאים מהתנור רכים ונימוחים, נוטפים נקודות שוקולדיות איכותיות ומענגות.

הם מתוקים במידה הנכונה, לא מכילים קמח, ניתן להכין אותם גם ללא סוכר, כך שהם מתאימים לשומרים ולרגישים, נהדרים גם לילדים ויהיו קינוח מושלם ומתוק באמצע יום לחוץ

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/עידית-מרום icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של עידית מרום[/button]

מאפינס שוקולד צ׳יפס
צילום: עידית מרום

[adinserter block="2"]

 


למה באמת כדאי לכם: מאפינס שוקולד צ׳יפס

 

  • עשירים בסיבים ורכיבים איכותיים, נטולי סוכר מעובד, קמח וגלוטן
  • נוטפי מתיקות שוקולדית מהממת ומרקם רך ונימוח

שורה תחתונה: הכנה קצרה ופינק ארוך וטעים ליד הקפה, שגם ילדים יטרפו בהנאה

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? מאפינס שוקולד צ׳יפס

 

מאפינס שוקולד צ׳יפס

מאפינס שוקולד צ׳יפס ללא גלוטן

המתכון המושלם הזה של מאפינס שוקולד צ׳יפס עשיר בסיבים ורכיבים איכותיים, נטול סוכר מעובד, קמח וגלוטן,אבל נוטפי מתיקות שוקולדית מהממת ורכה, שגם ילדים ישמחו לזלול
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: עידית מרום
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • 3 ביצים
  • 1/3 כוס סוכר קוקוס (אפשר להמיר בסוויטאנגו)
  • 1/4 כוס ס שמן קוקוס
  • 250 מ״ל נוזל קוקוס (מומלץ ארוי די הירוק)
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית / כף מייפל טבעי
  • 1 כוס קמח שיבולת שועל (ללא גלוטן)
  • כוס קמח שקדים
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ½ כוס פצפוצי שוקולד איכותי (רצוי 70% מוצקי קקאו)
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • נטרוף ביצים עם סוכר, נוסיף שמן ונוזל קוקוס, נוסיף את הקמחים ואבקת אפיה, נערבב עד לאיחוד, הבלילה צריכה להיות דלילה יחסית.
  • נוסיף פנימה חצי מכמות השוקולד, נערבב ונעביר לתבנית שקעים, נפזר מעט פצפוצי שוקולד מעל כל מאפין, ונכניס לתנור שחומם על 170 מעלות לאפייה של 20 דקות.
  • לתת למאפינס להתקרר לגמרי לפני ההגשה בכדי שיתייצבו.
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]

מאפינס שוקולד צ׳יפס
צילום: עידית מרום

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

ברור לנו שלא תרצו להסתפק רק במאפינס המהממים האלו, אז בואו לגוון עוד עוד פינוקים מתוקים מושלמים:

מחפשים עוד ביס מתוק ומפנק? עוד שפע מתכוני עוגיות  מושלמים מחכים לכם עכשיו באתר!

 

מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?