גלידה פיסטוק קראנץ' ביתית
אמאל'ה ואבאל'ה! נכון שגם אצלכם בבית הילדים ובמיוחד בני הנוער עסוקים רק בדבר אחד – למצוא את הארטיק פיסטוק קראנץ' החדש שאזל מהמקררים בחנויות במהירות שיא.
אז… הנה הוא מתכון מטריף של גלידה פיסטוק קראנץ' ביתית ומושלמת, שלגמרי יהפוך לשיגעון החדש של הקיץ הזה ויהפוך את הילדים שלכם – וגם אתכם – למאושרים!
הכנה שדורשת דיוק והקפדה, אבל תוצאה סופית שהיא פשוט WOW אחד גדול – מקפא מהמם במרקם קריר נוטף מתיקות קראנצ'ית, עומק פיסטוקי מופלא וירקרק, טעם שוקולדי עשיר, וכיף קיצי אחד גדול ומיוחד
למה באמת כדאי לכם: גלידה פיסטוק קראנץ'
- השיגעון החדש והמטריף של הקיץ אצלכם בבית
- מרקם קריר נוטף מתיקות קראנצ'ית, עומק פיסטוקי מופלא וירקרק וטעם שוקולדי עשיר
- כיף קיצי טעים, קריר ומיוחד
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? גלידה פיסטוק קראנץ' – הנה תמוןנות שלב אחר שלב
גלידה פיסטוק קראנץ' ביתית
המצרכים
האינסרט הפנימי:
- 150 גרם שוקולד לבן
- 30 מ"ל שמנת
- 10 גרם חמאת קקאו
- 1 כפית מחית פיסטוק
- מעט מלח
הכנת הגלידה:
- 500 מ"ל שמנת
- 1 פחית חלב מרוכז
- 60 גרם מחית פיסטוק
לציפוי:
- 200 גרם שוקולד לבן
- 20 גרם חמאת קקאו
- 1 כפית מחית פיסטוק
- פיסטוקים קצוצים
אופן ההכנה
- לחמם את כל חומרי האינסרט הפנימי על בן מארי עד להמסה מלאה. להעביר לשקית זילוף ולמלא את תבנית המלבנים. להעביר להקפאה לכמה שעות
- להכנת הגלידה להקציף שמנת, לקפל פנימה פחית חלב מרוכז ולהוסיף מחית פיסטוק. למלא בתבנית ארטיקים חצי גובה + לשים אינסרט + למלא שוב ולהכניס למקפיא ללילה
- אם תישאר בלילה שימו בקופסא למקפיא כך שתהיה לכם גלידה רגילה
- להמיס את כל חומרי הציפוי על בן מארי או בפולסים קצרים במיקרו, לטבול את הארטיק הקפוא ולשמור בהקפאה
הערות וטיפים
- כאן זו תבניות מיני מגנום. לתבנית מגנום רגילה כדאי לשים שני אינסרטים ולהכפיל כמויות
רק עוד דבר אחד אחרון!
טוב, ברור לנו שגלידת הפיסטוק הזאת דרשה הכנה מוקפדת ולא קצרה, אז עכשיו נצ'פר אתכם בעוד קינוחים מופלאים וטעימים שקצת יותר מהר להכין. העונד גם כאן – תמיד יהיה מושלם!
הנה עוד אוסף קינוחים קלים מושלמים. אל תפספסו!
כמה גלידות יוצאות מהמתכון?
היי הילה!
יוצאים 24 מיני ארטיקים.
בהצלחה 🙂
איפה קונים את התבניות?
היי ליאור!
אפשר להשיג את התבניות בכל חנות למוצרי אפייה או באתרים כמו אלי אקספרס, אמזון וכדומה.
בהצלחה 🙂