סלט כרוב עם נודלס
סלט כרוב מרשים עם נודלס מוקפצים ושקדים פרוסים ברוטב מדהים –
רוב כבר לא יהיה משעמם יותר! עם נודלס מוקפצים ושקדים מולבנים ברוטב אלוהי!
סלט שיגרוף מחמאות, וגם קלי קלות. רוצו להכין!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים? הקליקו לסרטון:
המצרכים
- 1 כרוב בינוני או חצי כרוב גדול חתוך לרצועות (בינוני או חצי כרוב גדול חתוך לרצועות)
- 4 כפות סוכר חום
- חופן שקדים מולבנים חתוכים
- 2 חבילות קטנות של נודלס מהיר להכנה (800 גרם)
לרוטב:
- ½ כוס שמן
- ¼ כוס חומץ
- 3 כפות דבש
- 2 כפות חרדל דיז'ון (אם אוהבים חמוץ לשים עוד כף או 2 כפיות חרדל רגיל)
- 3 שיני שום כתוש
- מלח (קורט)
- פלפל (קורט)
אופן ההכנה
- חותכים ומניחים את הכרוב בקערה גדולה.
- מערבבים במחבת ללא שמן את הסוכר חום במשך כדקה, הנודלס המפוררים והשקדים. לא לשרוף.
- ברגע שמתקרמל והסוכר מתחיל להתגבש לגושים להסיר את המחבת מהאש.
רוטב:
- בקערה נפרדת מערבבים את השמן, החומץ, הדבש, החרדל, השום, המלח והפלפל היטב עד שמקבלים לרוטב אחיד.
- מכניסים לקערה הגדולה עם הכרוב את הנודלס המוקפצים והרוטב.
- מערבבים הכל ביחד וזהו ומגישים.
שאלות נפוצות: סלט כרוב עם נודלס
הנודלס מבושל? בכלל לא. מפוררים למחבת ומקפיצים. יוצא קריספי כמו ביסלי, תנסי. |
תודה רבה. האם ניתן להכין אותו מראש ליום למחרת? הוא שומר על הקרנציות שלו? לצערי לא, מאבד מהקריספיות שלו. |
אפשר להחליף את הנודלס במשהו אחר (הילדה רגישה לגלוטן)? פשוט תעשי בלי נודלס. |
הבמה כולה שלכם:
"גם אני הכנתי את סלט הכרוב המהמםםםםם!!!
תודה רבה אורית את מהממת!!! ותודה על שענית לי גם בפרטי !"
תילי טובה
"גם אני עשיתי את הסלט כרוב של אורית לוי, תודה רבה – אימצתי!"
גלית אשר
"שבוע טוב בסוף הייתי חייבת לעשות לשבת חחח
חמותי ובעלי ממש אהבו תודה!"
אלינור חבני שמעוני
"גם אני הכנתי , לא מצאתי את הנודלס שאורית אמרה אבל שמתי סוג אחר של נודלס ויצא פגזזזזזזז ,
בגלל שאני שונאת חומץ החלפתי במיץ לימון ואני כל היום רק אוכלת את זה !נדיר
Orit Levi יא מלכה !כל מה שאת מעלה מיד אני הולכת ועושה ויוצא מדהים!
בסוף אלמד לבשל תודה רבה על הסרטונים ומתכונים
את מהממת !תמשיכי לעלות בבקשה תבורכי!"
זהבית גמליאל
רק עוד דבר אחד אחרון!
סלט כרוב עם נודלס
אין כמו סלט טעים ומרענן שיוסיף שלמות מענגת נוספת לכל שולחן ארוחה.
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: Orit Levi
הי אפשר להשמיט את החרדל?
היי אוסי,
אכן כן, בהצלחה 🙂
שלום.
האם את הנודלס צריך להרתיח במים חמים כמו ספגטי או פשוט ישר מהחבילה.
היי ריקי!
אין צורך להרתיח במים את הנודלס, מפוררים למחבת ומקפיצים.
בהצלחה 🙂
היי, האם אפשר להכין את הרוטב יחד עם הסוכר מראש (ללא הנודלס) ולשפוך אותו על הכרוב בזמן הארוחה?
היי סיגל!
ברוטב אין סוכר אלא דבש, ואת בהחלט יכולה להוסיף אותו לכרוב ללא הנודלס.
בהצלחה 🙂