לביבות תירס טבעוניות אפויות בתנור
בסוף בסוף, עם כל המנות המהממות והמושקעות שלוקחות שעות – אנחנו תמיד נעדיף את המתכונים הקלים, והפשוטים שנותנים אותה תוצאה של טעם מעולה ומשובח, ואם גם בריא וטבעוני – אז בכלל…
לביבות תירס טבעוניות אפויות בתנור עושות לכם את החיים קלים וטעימים במיוחד. בלי ביצים וגבינות , בקערה אחת, ערבול קליל ואפייה קצרה, וכל מה שנשאר לכם זה לחתוך סלט טרי, להכין מתבל מרענן ויאללה – לזלול!
בזכות מרקם רך קריספי מענג של הגרעינים הצהובים המתקתקים האלה הלביבות נהדרות לכל ארוחת ערב קלה, תוספת מבורכת לכל מנה, ולכל פעם שהילדים צועקים שהם רעבים
למה באמת כדאי לכם: לביבות תירס טבעוניות
- קערה אחת, ערבול קליל ואפייה קצרה – ויש לכם מנה טבעונית מנצחת ובריאה!
- מרקם רך קריספי מענג של גרעינים צהובים מתקתקים וטעימים
- נהדרות לארוחת ערב קלה, כתוספת מבורכת לכל מנה, ולכל פעם שהילד צועק שהוא רעב…
שורה תחתונה: לטבעונים, לצמחונים, לילדים – לביבות תירס כווווולם אוהבים
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? לביבות תירס
לביבות תירס טבעוניות אפויות בתנור
המצרכים
- 1 קופסת שימורי תירס בלי הנוזל. (או עדיף תירס טרי כ-350 גרם)
- 3 כפות שיבולת שועל
- 2 כפות טחינה
- כפית אבקת אפייה
- מלח
- פלפל
- 2 שיני שום
אופן ההכנה
- במעבד מזון מכניסים את כל המרכבים למעבד מזון, מעבדים ללביבות, מסדרים על תבנית אפייה ואופים על 170 מעלות
רק עוד דבר אחד אחרון!
לביבות תירס טבעוניות
לביבות תירס מושלמות לגמרי בפני עצמן, אבל תמיד ישמחו להתלוות לסלט טעים ומרענן שיוסיף שלמות מענגת נוספת לפריכות המהממת שלהן.