| |

פיתות במחבת ללא התפחה לעצלנים

עם המתכון הזה של פיתות במחבת תקבלו תוך דקות מאפה שמנמן וחם, שלא דורש התפחה או אפייה, אלא רק שיזללו אותו ישר מהמחבת או ינגבו איתו חומוס, גבינות או ממרח מתוק
בהשראת: אורטל עמרם
ציון 4.25 על ידי 20 דירוגים
פיתות במחבת

אנחנו בטוחים שאתם לא באמת עצלנים, אבל אף אחד לא אמר שבשביל להכין מעדן מושלם וטעים – צריך לעבוד קשה. להיפך!

עם המתכון הזה של פיתות במחבת תקבלו ממש עוד דקות מאפה שמנמן, חם ומהמם, שלא דורש התפחה או אפייה, ותכלס – דורש רק שיזללו אותו בכל ארוחה ישר מהמחבת.

אז… לצד טחינה או חומוס טובים, סלט גדול, מנת בשר עסיסית, גבינות טובות או ממרחים מתוקים – הפיתה הזאת היא כל ההבדל בין ארוחה טעימה לארוחה מושלמת ומפנקת!

 
פיתות במחבת
צילום: אורטל עמרם

 

למה באמת כדאי לכם: פיתות במחבת

  • שמנמנות, רכות וטעימות בטירוף

  • מושלמות לניגוב עם טחינה, חומוס סלט גדול, בשר עסיסי, גבינות או ממרחים מתוקים

שורה תחתונה: כל ההבדל בין ארוחה טעימה לארוחה מושלמת ומפנקת!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? פיתות במחבת 

 

פיתות במחבת

פיתות במחבת ללא התפחה לעצלנים

עם המתכון הזה של פיתות במחבת תקבלו תוך דקות מאפה שמנמן וחם, שלא דורש התפחה או אפייה, אלא רק שיזללו אותו ישר מהמחבת או ינגבו איתו חומוס, גבינות או ממרח מתוק
ציון 4.25 על ידי 20 דירוגים
לדרג
כמות 0
באדיבות: אורטל עמרם

המצרכים

  • 4 כוסות קמח+ 4 כפות
  • ¼1 כף שמרים יבשים
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 2 כוסות מים פושרים

אופן ההכנה

  • שמים בקערת מיקסר את כל החומרים לפי הסדר ומערבלים או לשים ידנית לכדור חלק. מניחים למנוחה ללא צורך בכיסוי 10 דקות. אם הבצק דביק מוסיפים בכל פעם כפית קמח ואם יבש כל פעם כף מים.
  • לאחר 10 דקות מחלקים ל-9 כדורים ומשטחים כל כדור לפיתה. מניחים בצד ל-5 דקות
  • מחממים מחבת טפלון ומניחים 2 פיתות כל פעם. כשהיא מתנפחת הופכים לצד השני למספר שניות, מוציאים, שמים במגבת ומכסים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
 

 

פיתות במחבת
צילום: אורטל עמרם

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! פיתות במחבת

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

18 Comments

  1. בכדי שפיתות יתנפחו במחבת הן זקוקות למכת חום חזקה ולכן מומלץ מאוד מחבת חמה מאוד לפני האפיה וכיסוי במכסה. הכיסוי יוצר אפקט של מעין תנור קטן. מלבד זאת חשוב מאוד ללוש את הפיתות היטב לפני פתיחתן במערוך ולהמתין לפתיחת הג'לוטן. חשוב לגלגל את הכדור נכון ביד. אנו עושים פיתות ממולאות גבינה בשם קדה בשבועות וגם במשך השנה. אבל עדיף שהבצק יתפח עד הכפלת הנפח. זה וצא מעולה

  2. 5 stars
    היי . עשיתי תמתכון בחיל ורעדהה ופשוט איןןן מילים ימא מוווושלם קריספי .. אפוי לחלוטין

  3. 5 stars
    פיתות רכות ביותר
    קצת דביק בתחילה אך עם הוספת קמח וטיפה שמן הפיתות נהיות אווריריות, נוחות לעיבוד, השטחה והעברה למחבת
    לא נדבקות!
    ממליצה! ועפה על המתכוןןן

    1. היי רחל,
      ממש מצטערים לשמוע שזו הייתה החוויה שלך עם המתכון!
      לדעתנו, מה שקרה זה שהבצק היה עבה מדי. המלצה שלנו זה להכין שוב ולרדד את הבצק לעובי של חצי ס"מ, לא יותר. ככה הפיתה תוכל להתנפח בקלות.
      בהצלחה ונשמח לעדכון ממך 🙂

4.25 from 20 votes (20 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements