פשטידת כרובית

שומרים על הגזרה? קבלו פשטידת כרובית דיאטטית ללא קמח טעימה בטירוף!

בימי הקיץ החמים כשמחפשים מנה קלילה ולא מכבידה, שתהיה מצויינת גם לדיאטה ולכל מי שרוצה לשמור על הגזרה – אין כמו פשטידת כרובית דיאטטית וטעימה בטירוף! נטולת קמח, אבל עשירה בירקות עסיסיים ומלאים בוויטמינים ובגבינות טובות ורזות – וקיבלתם מנה מעולה וקלה לארוחת חלבית מושלמת לצד סלט רענן!

פשטידת כרובית דיאטטית ללא קמח

זמן עבודה קצרצר ומרכיבים בריאים וזמינים – ויש לכם פשטידת כרובית דיאטטית ללא קמח, עם גבינות רזות וטובות! מרשימה, טעימה ומושלמת לארוחה חלבית קלילה ובריאה לצד סלט גדול ורענן!
בהשראת: חן שובל
ציון 4.23 על ידי 18 דירוגים
פשטידת כרובית
בימים חמים כשמחפשים לאכול משהו קליל ולא מכביד, בתקופה בה רוצים לשמור קצת על הגזרה ולא רוצים להסתפק במנה פחות טעימה – אין כמו פשטידת כרובית דיאטטית! ללא קמח, אבל עשירה בירקות מלאי עסיסיות וויטמינים, כמעט ללא שמן, אבל מלאה בגבינות טובות ורזות, ללא זמן עבודה ארוך, אבל תוצאה סופית יפה ומושקעת! עם כרובית ובטטות, או כל ירק אחר שאוהבים, הפשטידה הזו תהיה נהדרת לארוחה חלבית קלילה ומזינה, ולמי שמעוניינת לשמור על הגזרה, וכמובן, סלט בליווי ירקות עשיר שישלים את עונג הטעמים!
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/חן-שובל icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של חן שובל[/button]
פשטידת כרובית
צילום: חן שובל

[adinserter block="2"]


למה באמת כדאי לכם: פשטידת כרובית

 
  • ללא קמח, אבל עם עושר ירקות עסיסיים ובריאים
  • כמעט ללא שמן, אבל מלאה בגבינות טובות ורזות
  • נהדרת לארוחה חלבית קלילה ומזינה, מושלמת לשבועות או לשבת, ולמי שמעוניינת לשמור על הגזרה,
שורה תחתונה: קלילה, בריאה ורכה בכל ביס  

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!  דרגו את המתכון כאן

 

איך מכינים? פשטידת כרובית

 
פשטידת כרובית

פשטידת כרובית דיאטטית ללא קמח

זמן עבודה קצרצר ומרכיבים בריאים וזמינים – ויש לכם פשטידת כרובית דיאטטית ללא קמח, עם גבינות רזות וטובות! מרשימה, טעימה ומושלמת לארוחה חלבית קלילה ובריאה לצד סלט גדול ורענן!
ציון 4.23 על ידי 18 דירוגים
לדרג
באדיבות: חן שובל
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • 1 בטטה שלמה ( חתוכה לקוביות)
  • ½ כרובית (חתוכה לפרחים קטנים)
  • 1 בצל
  • 4 ביצים
  • 3-4 כפות קוטג'
  • 3 כפות גבינה לבנה
  • מלח
  • פלפל
  • אורגנו או בזיליקום
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • להרתיח את קוביות הבטטה והכרובית במים רותחים, להוציא מהמים כשהם רכים אבל לא מידי. לטגן בצל עם מעט שמן במחבת. להקציף את הביצים שיתפסו נפח ויהפכו לקצף, להוסיף קוטג', גבינה לבנה, מלח, פלפל, אורגנו או בזיליקום ולערבב היטב.
  • להוסיף את קוביות הבטטה, הכרובית והבצל לתערובת הביצים ולערבב, לשפוך לתבנית ולהכניס לתנור על 200 מעלות ל-45 דקות
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]

שאלות נפוצות: פשטידת כרובית

אפשר גם בלי כרובית? ברור. אפשר גם קישואים, יותר בטטות, חצילים או כל ירק שאוהבים
את הביצים אפשר לערבב עם מזלג? רצוי עם מיקסר, כי רק כך הביצים יהפכו לקצף נפוח
במקרה של חציל צריך לטגן אותו לפני? עדיף לאפות בתנור.. פחות שמן תמיד עדיף!

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

מקור: חן שובל מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם @crepe_bite

2 Comments

4.23 from 18 votes (18 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?