| | |

מאפינס עוגת תפוחים וקינמון קלים מכוסמין

מאפינס עוגת תפוחים וקינמון מושלמים וזהובים מצטיינים במתיקות מעודנת, אהובים גם על ילדים, ועשויים מקמחים מלאים משובחים. קינוח טעים, בריא וקליל להכנה!
בהשראת: עידית מרום
עדיין אין דירוגים
מאפינס עוגת תפוחים וקינמון קלים מכוסמין. עידית מרוםמאפינס עוגת תפוחים וקינמון קלים מכוסמין. עידית מרום

הם רכים ונימוחים, קלים להכנה, ועשויים רק, ואך ורק, מחומרים איכותיים ובריאים!

כך ב-ד-י-ו-ק נולדים מאפינס עוגת תפוחים וקינמון מושלמים וזהובים, המצטיינים במתיקות מעודנת, אהובים גם ילדים, ועשויים מקמחים מלאים 100 אחוז משובחים.

דקות בודדות של עבודה בקערה אחת בלבד וקיבלתם המוני מאפינס פריכים וממכרים, שיבואו מושלם לכל פינוק שדורש משהו מתוק וטעים בצד!

מאפינס עוגת תפוחים וקינמון קלים מכוסמין. עידית מרוםמאפינס עוגת תפוחים וקינמון קלים מכוסמין. עידית מרום
צילום: עידית מרום

למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוחים וקינמון

  • מאפינס תפוחים במראה זהוב מושלםםםם, רך, נימוח וקל להכנה

  • עשויים רק מקמחים מלאים 100%, ומחומרים איכותיים ובריאים!

  • שילוב מנצח בין תפוחים עסיסיים חמצמצים, קינמון ארומטי ושיבוץ יפהפה של אגוזים ונטיפי שוקולד

שורה תחתונה: דקות של עבודה, קערה אחת והמוני מאפינס עוגת תפוחים קינמון לקינוח מפנק במיוחד!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגת תפוחים וקינמון

 

מאפינס עוגת תפוחים וקינמון קלים מכוסמין. עידית מרוםמאפינס עוגת תפוחים וקינמון קלים מכוסמין. עידית מרום

מאפינס עוגת תפוחים וקינמון קלים מכוסמין

מאפינס עוגת תפוחים וקינמון מושלמים וזהובים מצטיינים במתיקות מעודנת, אהובים גם על ילדים, ועשויים מקמחים מלאים משובחים. קינוח טעים, בריא וקליל להכנה!
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 2 תפוחים ירוקים קלופים
  • 3 ביצים
  • ½ כוס סוכר קוקוס
  • ¼ כוס שמן קוקוס מומס
  • 1 כוס נוזל קוקוס (240 מ"ל)
  • 1 כפית קינמון בנדיבות
  • ½1 כוסות קמח כוסמין מלא
  • כפית אבקת אפייה
  • אגוזי מלך קצוצים
  • מעט פצפוצי שוקולד

אופן ההכנה

  • לגרד בפומפייה 2 תפוחים ירוקים קלופים ולהניח בצד. לטרוף בקערה גדולה 3 ביצים עם 1/2 כוס סוכר קוקוס. להוסיף לקערה שמן קוקוס מומס, נוזל קוקוס, ואת התפוחים המגוררים כולל המיץ, ולערבב היטב.
  • להוסיף כפית יפה של קינמון, קמח כוסמין מלא ואבקת אפייה. לטרוף עד שהקמח נטמע בבלילה. להעביר לתבנית שקעים משומנת ולפזר מעל המאפינס אגוזי מלך קצוצים ומעט פצפוצי שוקולד.
  • להכניס לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות כ-15-20 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים יפה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

מאפינס עוגת תפוחים וקינמון קלים מכוסמין. עידית מרוםמאפינס עוגת תפוחים וקינמון קלים מכוסמין. עידית מרום

שאלות נפוצות: מאפינס עוגת תפוחים וקינמון

אפשר שמן קוקוס במקום נוזל? נוזל קוקוס מכיל פחות אחוזי שומן 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינטסגרם

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?