מאפינס עוגת תפוחים וקינמון קלים מכוסמין
הם רכים ונימוחים, קלים להכנה, ועשויים רק, ואך ורק, מחומרים איכותיים ובריאים!
כך ב-ד-י-ו-ק נולדים מאפינס עוגת תפוחים וקינמון מושלמים וזהובים, המצטיינים במתיקות מעודנת, אהובים גם ילדים, ועשויים מקמחים מלאים 100 אחוז משובחים.
דקות בודדות של עבודה בקערה אחת בלבד וקיבלתם המוני מאפינס פריכים וממכרים, שיבואו מושלם לכל פינוק שדורש משהו מתוק וטעים בצד!
למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוחים וקינמון
-
מאפינס תפוחים במראה זהוב מושלםםםם, רך, נימוח וקל להכנה
-
עשויים רק מקמחים מלאים 100%, ומחומרים איכותיים ובריאים!
-
שילוב מנצח בין תפוחים עסיסיים חמצמצים, קינמון ארומטי ושיבוץ יפהפה של אגוזים ונטיפי שוקולד
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? עוגת תפוחים וקינמון
מאפינס עוגת תפוחים וקינמון קלים מכוסמין
המצרכים
- 2 תפוחים ירוקים קלופים
- 3 ביצים
- ½ כוס סוכר קוקוס
- ¼ כוס שמן קוקוס מומס
- 1 כוס נוזל קוקוס (240 מ"ל)
- 1 כפית קינמון בנדיבות
- ½1 כוסות קמח כוסמין מלא
- כפית אבקת אפייה
- אגוזי מלך קצוצים
- מעט פצפוצי שוקולד
אופן ההכנה
- לגרד בפומפייה 2 תפוחים ירוקים קלופים ולהניח בצד. לטרוף בקערה גדולה 3 ביצים עם 1/2 כוס סוכר קוקוס. להוסיף לקערה שמן קוקוס מומס, נוזל קוקוס, ואת התפוחים המגוררים כולל המיץ, ולערבב היטב.
- להוסיף כפית יפה של קינמון, קמח כוסמין מלא ואבקת אפייה. לטרוף עד שהקמח נטמע בבלילה. להעביר לתבנית שקעים משומנת ולפזר מעל המאפינס אגוזי מלך קצוצים ומעט פצפוצי שוקולד.
- להכניס לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות כ-15-20 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים יפה.
שאלות נפוצות: מאפינס עוגת תפוחים וקינמון
אפשר שמן קוקוס במקום נוזל? נוזל קוקוס מכיל פחות אחוזי שומן |
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף קינוחים קלים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר