Go Back
מאפינס עוגת תפוחים וקינמון קלים מכוסמין. עידית מרוםמאפינס עוגת תפוחים וקינמון קלים מכוסמין. עידית מרום

מאפינס עוגת תפוחים וקינמון קלים מכוסמין

מאפינס עוגת תפוחים וקינמון מושלמים וזהובים מצטיינים במתיקות מעודנת, אהובים גם על ילדים, ועשויים מקמחים מלאים משובחים. קינוח טעים, בריא וקליל להכנה!
עדיין אין דירוגים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 2 תפוחים ירוקים קלופים
  • 3 ביצים
  • ½ כוס סוכר קוקוס
  • ¼ כוס שמן קוקוס מומס
  • 1 כוס נוזל קוקוס (240 מ"ל)
  • 1 כפית קינמון בנדיבות
  • ½1 כוסות קמח כוסמין מלא
  • כפית אבקת אפייה
  • אגוזי מלך קצוצים
  • מעט פצפוצי שוקולד

אופן ההכנה

  • לגרד בפומפייה 2 תפוחים ירוקים קלופים ולהניח בצד. לטרוף בקערה גדולה 3 ביצים עם 1/2 כוס סוכר קוקוס. להוסיף לקערה שמן קוקוס מומס, נוזל קוקוס, ואת התפוחים המגוררים כולל המיץ, ולערבב היטב.
  • להוסיף כפית יפה של קינמון, קמח כוסמין מלא ואבקת אפייה. לטרוף עד שהקמח נטמע בבלילה. להעביר לתבנית שקעים משומנת ולפזר מעל המאפינס אגוזי מלך קצוצים ומעט פצפוצי שוקולד.
  • להכניס לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות כ-15-20 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים יפה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.