לגרד בפומפייה 2 תפוחים ירוקים קלופים ולהניח בצד. לטרוף בקערה גדולה 3 ביצים עם 1/2 כוס סוכר קוקוס. להוסיף לקערה שמן קוקוס מומס, נוזל קוקוס, ואת התפוחים המגוררים כולל המיץ, ולערבב היטב.
להוסיף כפית יפה של קינמון, קמח כוסמין מלא ואבקת אפייה. לטרוף עד שהקמח נטמע בבלילה. להעביר לתבנית שקעים משומנת ולפזר מעל המאפינס אגוזי מלך קצוצים ומעט פצפוצי שוקולד.
להכניס לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות כ-15-20 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים יפה.