| | | |

פאי פקאן טבעוני ללא גלוטן

פאי פקאן טבעוני ללא גלוטן מצטיין במרקם עשיר של אגוזים בשרניים, מייפל טבעי ומתקתק ובצק פריך נימוח העשוי מקמחים מצוינים ובריאים! אידיאלי לרגישים לגלוטן, לטבעונים, לפסח ולכל אירוח מרשים!
בהשראת: נתי כפיר
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
פאי פקאן טבעוני ללא גלוטן

הנה אחד המתכונים הכי שווים של פאי פקאן טבעוני קלאסי ומטריף, שמתאים במיוחד לרגישים לגלוטן, לפסח ותכלס לכל יום שממש מתחשק לא רק משהו טעים ומתוק בפה, אלא גם כזה בריא ומרשים ביופיו!

פאי פקאן טבעוני ללא גלוטן הוא הקינוח האולטימטיבי של כל ארוחה ומעולה גם כעוגת יום הולדת חגיגית, אבל השוס האמיתי כאן שאולי הפאי הזה נראה מושחת ורווי קלוריות, אבל הוא דווקא עשוי מחומרים בריאים איכותיים במיוחד, ואפשר לזלול ממנו ללא שום יסורי מצפון ורגשי אשמה!

 קלתית פריכה ונימוחה העשויה מקמחים מצוינים נטולי גלוטן, מילוי אגוזים בשרניים עשיר ומפוצץ בטעמים עמוקים ומתיקות נוטפת ומפנקת של רוטב מייפל טבעי, כשלכל הטוב הזה תוסיפו הכנה פשוטה למדי, ותוצאה טעימה יותר מדי! אז… תחשבו טוב טוב לפני שתתחילו להכין, כי לא בטוח שתצליחו להפסיק…

 
 
פאי פקאן טבעוני ללא גלוטן
צילום: נתי כפיר
 

למה באמת כדאי לכם: פאי פקאן טבעוני

  • פאי פקאן קלאסי ואהוב שמתאים לטבעונים, לרגישים לגלוטן, לפסח ותכלס לכל אירוח מיוחד!
  • שילוב מושלם של בצק פריך ונימוח, מלית מפוצצת אגוזים, מייפל וקינמון ומראה יפהפה ועוצמתי
  • חומרים משובחים ובריאים, אבל אף אחד לא ינחש שמדובר בפאי טבעוני! ו
שורה תחתונה: אפשר לזלול ממנו ללא שום ייסורי מצפון ורגשי אשמה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? פאי פקאן טבעוני

 

פאי פקאן טבעוני ללא גלוטן

פאי פקאן טבעוני ללא גלוטן

פאי פקאן טבעוני ללא גלוטן מצטיין במרקם עשיר של אגוזים בשרניים, מייפל טבעי ומתקתק ובצק פריך נימוח העשוי מקמחים מצוינים ובריאים! אידיאלי לרגישים לגלוטן, לטבעונים, לפסח ולכל אירוח מרשים!
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: נתי כפיר

המצרכים

לבצק:

  • 1.5 כוסות קמח שקדים
  • כוס קמח טפיוקה
  • 1 כף מייפל אמיתי ללא תוספת סוכר
  • 2 כפות פשתן טחון ( מומלץ לטחון לבד)
  • 6 כפות מים

למלית:

  • 12 תמרי מג'הול
  • ½ כוס חלב סויה / חלב קוקוס

לפקאנים:

  • ½1 פקאן טבעי
  • 2 כפות מייפל אמיתי ללא תוספת סוכר
  • ½ כפית קינמון
  • כפית תמצית וניל אמיתי

אופן ההכנה

  • מדליקים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות.

לבצק:

  • שמים את הפשתן הטחון ואת המים בקערית קטנה ומניחים בצד.
  • מערבבים בקערה את כל הקמחים ומוסיפים את המייפל. אחרי כ-3 דקות מוסיפים את הפשתן (כשהתערובת הפכה לג׳לי(, מערבבים יחד לבצק. מרדדים את הבצק עם מערוך בין 2 דפי נייר אפיה.
  • מרפדים בבצק תבנית פאי בקוטר 24 ס״מ. מחוררים מעט את הקלתית עם מזלג ומכניסים לתנור ל-15 דקות.

למלית:

  • שמים את התמרים ואת חלב הסויה או הקוקוס בבלנדר ומפעילים עד לקבלת בלילה חלקה.

לפקאנים:

  • מערבבים את כל הרכיבים בקערה. מוציאים את הבצק אחרי 15 דקות ומורידים את טמפרטורת התנור ל-160 מעלות. ממלאים את הבצק במלית ומסדרים מעל את הפקאנים. מחזירים לתנור לעוד 15 דקות. מוציאים ומניחים להתקרר לחלוטין לפני שחותכים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
פאי פקאן טבעוני
פאי פקאן טבעוני. צילום: נתי כפיר

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! 
פאי פקאן טבעוני ללא גלוטן

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור:  Nati Kfir

Similar Posts

4 Comments

  1. 5 stars
    ניסתי את המתכון ופשוט התאהבתי! הבסיס היה קל להכנה, דבר שאף פעם לא קרה לי עם בסיסי פאי. כל המרכיבים קלים להשגה, ומהיר להכנה. והכי חשוב, יצא טעים!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements