מאפה גבינות וזיתים עם פסטו
מכינים מבצק נוח במילוי פסטו עשיר עם גבינה צהובה ונגיעות זיתים שמשדרגות את הטעם!
מאפה פסטו גבינה וזיתים עשיר בטעמים שעושים שמח בפה,
במראה כל כך מושקע שתתפלאו כשתגלו כמה הוא קל להכנה.
רק לא לשכוח לשמור מתכון אחרי שמסיימים ללקק את האצבעות!
מאפה גבינות וזיתים עם פסטו
מכינים מבצק נוח במילוי פסטו עשיר עם גבינה צהובה ונגיעות זיתים שמשדרגות את הטעם!
לדרג
כמות 2 רולדות גדולות או 3 קטנות
ציוד
כוס מדידה: כוס מדידה חד פעמית חמה
המצרכים
לבצק
- 1 ק"ג קמח
- 3/4 כף שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- 1 כף מלח
- 3 כוסות מים (פושרים)
- 1/4 כוס שמן
למילוי
- ממרח פסטו (לפי הטעם)
- גבינה צהובה (לפי הטעם)
- טבעות זיתים (לפי הטעם)
אופן ההכנה
בצק
- נלוש את רכיבי הבצק לבצק חלק.
- נתפיח חצי שעה.
מילוי
- נפתח לריבוע דק.
- נמרח בממרח פסטו ונפזר גבינה צהובה וזיתים פרוסים.
- נגלגל לרולדה ואז נעגל את הרולדה.
- נחתוך סביב הרולדה חריצים עמוקים ונשאיר מרווח של אצבע מהקצה.
- נסובב כל רצועה ונניח אותם אחד מול השני.
- נתפיח רבע שעה ואז נמרח ביצה.
- נפזר שומשום ונאפה ב-180° כחצי שעה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני שבועות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: נועם זיגדון