מחפשים רעיונות לארוחת שבועות? מאפה גבינות וזיתים פסטו שירשים את כולם! (סרטון)
המאפה שיתחיל לכם את חג השבועות כמו שצריך! מאפה פסטו גבינה וזיתים עשיר בטעמים שעושים שמח בפה, במראה כל כך מושקע שתתפלאו כשתגלו כמה הוא קל להכנה. מכינים מבצק נוח במילוי פסטו עשיר עם גבינה צהובה נמסה בפה עם נגיעות זיתים שמשדרגות את הטעם. רק לא לשכוח לשמור מתכון אחרי שמסיימים ללקק את האצבעות!
מאפה גבינות וזיתים עם פסטו

מאפה פסטו גבינה וזיתים עשיר בטעמים שעושים שמח בפה,
במראה כל כך מושקע שתתפלאו כשתגלו כמה הוא קל להכנה.
רק לא לשכוח לשמור מתכון אחרי שמסיימים ללקק את האצבעות!
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/נועם-זיגדון" icon="" target="false" nofollow="false"] ספר המתכונים של נועם זיגדון [/button]


מאפה גבינות וזיתים עם פסטו
ציוד
המצרכים
לבצק
- 1 ק"ג קמח
- 3/4 כף שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- 1 כף מלח
- 3 כוסות מים (פושרים)
- 1/4 כוס שמן
למילוי
- ממרח פסטו (לפי הטעם)
- גבינה צהובה (לפי הטעם)
- טבעות זיתים (לפי הטעם)
אופן ההכנה
בצק
- נלוש את רכיבי הבצק לבצק חלק.
- נתפיח חצי שעה.
מילוי
- נפתח לריבוע דק.
- נמרח בממרח פסטו ונפזר גבינה צהובה וזיתים פרוסים.
- נגלגל לרולדה ואז נעגל את הרולדה.
- נחתוך סביב הרולדה חריצים עמוקים ונשאיר מרווח של אצבע מהקצה.
- נסובב כל רצועה ונניח אותם אחד מול השני.
- נתפיח רבע שעה ואז נמרח ביצה.
- נפזר שומשום ונאפה ב-180° כחצי שעה.
[adinserter block="4"]

רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני שבועות מושלמים. אל תפספסו!
מקור: נועם זיגדון
