עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים
היום נראה לכם איך מכינים עוגת גבינה מהממת, הדרך המושלמת לפתוח את היום!
עוגת גבינה אפויה קלה ומנצחת שלא נופלת בהבטחה!
מתכון קלי קלות ללא הפרדת ביצים או או תבנית מים,
הדרך המושלמת לפתוח את היום, לא רק בשבועות, נסו עכשיו!
עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים
היום נראה לכם איך מכינים עוגת גבינה מהממת, הדרך המושלמת לפתוח את היום!
לדרג
ציוד
כוס מידה: כוס חד פעמית פלסטיק לשתייה קרה
תבנית: גודל 26 או כל תבנית בינונית אחרת
המצרכים
- 6 ביצים
- ½ 1 כוסות סוכר
- 1 קילו גבינה לבנה 9%
- ½ כוס קורנפלור
- ½ כוס קמח
- 1 חבילת אינסטנט פודינג (80 גרם)
- גרידת לימון (מלימון אחד)
אופן ההכנה
- להקציף את הביצים עם הסוכר.
- להוסיף את הגבינה.
- לערבב לתערובת אחידה.
- להוסיף את הקורנפלור קמח פודינג וגרידת לימון.
- מוזגים את התערובת לתבנית משומנת.
- לאפות בתנור ל - 150 מעלות למשך שעה ורבע.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת גבינה
לכמה זמן להקציף? להקציף עד שהתערובת טיפה תפוחה והסוכר נבלע לא יותר מדי. |
בלי אבקת אפיה? או להשתמש עם קמח תופח? קמח רגיל, ובלי אבקת אפייה, היא תעלה לבד כמו שאפשר לראות בתמונה. |
עוגה מהממת, אבל את לא אופה אותה בתבנית עם מים? והאם את מוציאה ישר אחרי אפייה? ללא תבנית מים משאירה עוד 20 דק ומוציאה היא לא נופלת. |
150 מעלות בתנור על טורבו? לאפות על רגיל, ולא על טורבו. על האופציה של ה – 2 פסים. |
הבמה כולה שלכם:
"היא נשברה לי מלמעלה אבל איזו עוגה טעימה יצאה לי בזכותך !"
סברינה פרץ
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני שבועות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: מרים יצחק
היי אפשר לשים קמח תופח?
היי בת אל,
אכן כן, בהצלחה
היי
מה גודל הביצים?
היי בת אל,
אפשר L או M.
בהצלחה 🙂
לאיזה קוטר סיר ג'חנון אתם חושבים שזה יתאים?
היי בת אל,
לקוטר 24.
בהצלחה 🙂
היי
אפשר להכין את העוגה גם בסיר ג'חנון?
היי בת אל,
אכן כן, בהצלחה 🙂
עוגה מדהימה ביופיה טעימה מאוד וקלה להכנה.
מדהים
היי ברכה!
אנחנו ממש שמחים לדעת שאהבת את המתכון ?
את מוזמנת להצטרף גם לקבוצת הפייסבוק שלנו
וכן לקבוצות הוואטסאפ: קבוצת מתכונים רגילים | קבוצת גרין, בה אפשר למצוא מתכונים ללא גלוטן, ללא סוכר וכן הלאה.
אנחנו מעלים בקבוצות האלה מתכונים טעימים חדשים כל יום ?
העוגה טעימה מאוד מאוד.
היי אליה!
איזה כיף לדעת שנהנית מהעוגה מאוד 🙂
אנחנו מזמינים אותך להצטרף גם לקבוצת הפייסבוק שלנו, אנו מעלים לשם מתכונים נהדרים חדשים כל יום
https://www.facebook.com/groups/metukimgroup
האם ניתן להקפיא את העוגה?
היי רבקה!
כן, את יכולה להקפיא אותה. האיסטנט פודינג שבה מכיל עמילן מעובד שמונע מהעוגה להגיר נוזלים.
בהצלחה 🙂
האם אפשר להשתמש בגבינה 5%
והתנור שלי רק טורבו האם אפשרי לאפות את העוגה תודה
היי איילה!
אפשר בהחלט להשתמש בגבינה לבנה 5%.
לגבי אפייה בטורבו – אפשר לעשות זאת אבל קשה יותר ליצור את הקרום שעוטה את העוגה, יחד עם זאת, בטורבו האפייה של העוגה תהיה מהירה יותר.
בהצלחה 🙂
לצערי ההבטחה לא התקיימה, העוגה נפלה
היי אירנה!
מתנצלים מאוד על החוויה הלא נעימה שהייתה לך עם המתכון.
האם במקרה שימנת היטב את כל התבנית? זה טיפ מצוין שקיבלנו מאחת הקוראות שלנו שאפתה את העוגה הזו ויצא לה מעולה אז אנחנו ממליצים בחום.
אם עדיין יש בעיה, כתבי לנו ונשלח לך מתכונים אחרים לעוגת גבינה, יש לנו עשרות כאלה באתר.
בהצלחה 🙂
יש אפשרות להשתמש בתחליף סוכר כלשהו ? וכמה ??
היי שרה!
בוודאי, יש תחליפי סוכר טבעיים נהדרים כמו המוצרים של סוויטאנגו או המוצר המועדף עלינו – ממתיק פרי הנזירים (monk fruit).
לשים באותה הכמות כפי שמופיע במתכון.
מקווים שענינו על שאלתך, בהצלחה 🙂
גם בכוסות חד"פ יש גדלים שונים
אולי כמי שכותבים מתכונחם בפומבי תשתמשו במינונים של מידות משקל ונפח?
אתם מסוגלים להיות מקצוענים?
היי!
בעיקרון אפשר להשתמש בכל כוס שרוצים, כל עוד זו אותה הכוס לאורך כל המתכון.
אם לא רוצים להשתמש בכוסות חד פעמיים כפי שעושה בעלת המתכון, אפשר לעבוד לפי מידת כוס אוניברסלית – 240 מ"ל.
בהצלחה 🙂
למה ככה?
לגרסא ללא גלוטן האם להוסיף במקום הקמח עוד חצי כוס קורנפלור או קמח ללא גלוטן
היי!
לא ניסינו אבל לדעתנו את יכולה להחליף בחצי כוס קורנפלור.
וכמובן שאפשר להמיר גם לקמח ללא גלוטן, זו האפשרות הבטוחה.
בהצלחה 🙂
אפשר בבקשה לקבל כמויות לאינגליש קייק? תודה מראש
היי קארין!
לאינגליש קייק תורידי לרבע את כמויות המצרכים.
בהצלחה 🙂
איך אפשר למנוע גושים של הקורנפלור והקמח לאחר שמוסיפים אותם? האם כדאי להמשיך לערבב מעט במיקסר במהירות נמוכה?
היי יסכה!
אפשר לנסות לנפות את הקמח והקורנפלור במסננת ולראות.
הגושים הם בעיקר בגלל הקורנפלור, אז אם זה לא עובד, אפשר לערבב אותו בקערה בנפרד עם מעט מים עד שמתקבל מרקם אחיד ואז להוסיף.
אם אלה לא עובדים לך אז אפשר להמשיך לערבב במיקסר.
בהצלחה 🙂
עשיתי את העוגה ויצא פשוט ואוווו תענוג לחיך טעימה בטירוף וקלה להכנה ?
שמחים שאהבת! את תמיד מוזמנת לשתף איך יוצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
האם אפשר להוסיף יותר קורנפלור במקום קמח .לרגישים לגלוטן
היי אבלין!
אפשר בהחלט.
ניתן גם להשתמש בקמח ללא גלוטן.
בהצלחה 🙂
האם אפשר להחליף קורנפלור בקמח תפוחי אדמה?
היי הדס!
את בהחלט יכולה, בהצלחה 🙂
לאחר ההקצפה של הביצים והסוכר, את יתר המרכיבים להוסיף למיקסר גם כן או להוסיף את הגבינה ואת השאר בקיפולים?
את יתר המרכיבים להוסיף בהדרגה בסדר שרשום, בהצלחה ובתיאבון!
שלום אפשרי בלי קמח כך שתהיה ללא גלוטן? תודה
היי ענבל!
אפשרי בהחלט, או לחילופין את יכולה גם להמיר אותו בקמח אחר ללא גלוטן. המלצה שלנו – קמח שקדים.
בהצלחה 🙂
היי האם חייב להוסיף קונפלור
כן, קורנפלור זה חלק חשוב מעוגות גבינה, אך אם את מחפשת מתכון לעוגת גבינה טעימה ללא קורנפלור, בבקשה: https://metukimil.co.il/2020/05/18/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%92%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%a7%d7%9c%d7%94-%d7%95%d7%97%d7%92%d7%99%d7%92%d7%99%d7%aa/
שומרים את העוגה בקירור או בחוץ?? ואין ציפוי לעוגה?
עוגות גבינה צריך לשמור בקירור 5 עד 7 ימים בעטיפת פלסטיק או אלומיניום או בהקפאה 2-3 חודשים. ובמתכון הזה אין ציפוי, רק מפדרים עם אבקת סוכר למעלה (את יכולה להכין ציפוי אם מעדיפה ככה). בהצלחה ובתיאבון!
האם אפשר עם גבינת ריקוטה?? אותה כמות??
היי דניאל!
גבינת ריקוטה היא לרוב כבדה יותר מגבינה לבנה 9%, לכן אנחנו ממליצים להוסיף רק כשליש מהריקוטה כדי שהעוגה לא תצא דחוסה מדי ולא תתרומם.
בהצלחה 🙂
רותי לוי.
באיזה שלב בתנור לאפות את עוגת גבינה, והאם לחמם את התנור מראש?
תודה..
בשלב האמצעי, ולחמם 10 דקות לפני. בהצלחה!