עוגת גבינה קרה עם פירות יער
עוגת גבינה קרה שנמסה בפה שתגרום לכם להתעלף מהביס הראשון!
עוגת גבינה קרה ללא אפייה הורסת ויפהפייה במיוחד,
ולבסוף שכבת רוטב פירות יער מענגת במרקם מעלף.
עוגת גבינה קרה שנמסה בפה שתגרום לכם להתעלף מהביס הראשון!
ציוד
תבנית 24
המצרכים
לתחתית:
- 150 גרם עוגיות פתי בר
- 1 חבילה חמאה (100 גרם )
שכבת הגבינה:
- 1 חבילת שוקולד לבן (100 גרם)
- 25 גרם חמאה
- ¼ כוס חלב
- 2 גבינות מסקרפונה (500 גרם ביחד)
- 1 חבילת גבינה לבנה 5% (250 גרם)
- 1 חבילת פודינג וניל (80 גרם)
- 2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל)
- 1 כוס סוכר
שכבת הפירות יער:
- 600 גרם פירות יער קפואים
- 1 כוס כוס סוכר
- 1 כוס מים
אופן ההכנה
תחתית
- נטחן את הפתי בר עם החמאה.
- נשטח על התבנית שלנו.
- נשים למקפיא ל-10 דקות.
שכבת הגבינה
- נמיס את השוקולד עם החמאה והחלב במיקרו.
- בקערה נפרדת נערבב יחד את המסקרפונה, גבינה לבנה, ופודינג וניל.
- נקציף את השמנת מתוקה עם כוס סוכר ונעביר הכל לקערה עם הגבינות בתנועת קיפול.
- אחרי זאת שמים למקפיא לשעה.
שכבת פירות יער
- במטחנה נטחן את הפירות יער עם הסוכר והמים עד למרקם משחתי.
- נוציא את העוגה מהמקפיא ונשפוך את הפירות יער על העוגה.
- נחזיר למקפיא לחצי שעה.
- לאחר מכן נניח על המרקם תערובת של פירות יער שלמים - ושוב למקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת גבינה
אין צורך בג'לטין? העוגה יציבה? אני לא אוהבת להוסיף ג'לטין בכללי, העוגה הזו תמיד בהקפאה סוג של עוגת גלידה, שרוצים לאכול מוציאים רבע שעה לפני. |
השכבה למעלה לא נמסה כשמוציאים מהמקפיא? מוציאים רבע שעה לפני שרוצים לאכול, אוכלים ומחזירים להקפאה, סוג של עוגת גלידה שצריכה להיות במקפיא. |
את עושה את העוגה ברינג ?? תבנית קפיצית עגולה. |
הבמה כולה שלכם:
"בנות אתון אלופות סיון וגם נטלי – גם אני הכנתי !"
נוי אג
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת גבינה קרה ללא אפייה
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני שבועות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: Sivan Mardi
היי
שאלה שלי אם אפשר להוסיף לעוגה תותים עם ג׳לי למעלה?
היי אירית,
כמובן, בהצלחה!!
יצא פצצה, עוגה מטריפה.
אין ספור מחמאות
היי לאה!
שמחים מאוד לדעת שנהנית מהעוגה 🙂
מוזמנת להצטרף אלינו לקבוצת הפייסבוק שלנו כדי ליהנות ממתכונים מעולים נוספים
https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
היי,
האם אפשר להחליף את פירות היער בפירות טריים? אם כן, איך לעשות את זה בדיוק? תודה רבה!
היי אור, אפשר להשתמש בפירות טריים אך כדי לשמור על מרקם דומה ולהקל את אופן ההכנה, היינו ממליצים להקפיא אותם לכמה שעות, בהצללה!