| | | | |

עוגת תפוזים בחושה מדהימה ורכה ב-5 דקות עבודה

עוגת תפוזים בחושה, פרווה ומפנקת שתשגע את כל מי שטועם! מתכון שלוקח 5 דקות הכנה וכלום מאמץ. עוגה מושלמת להגשה לאחר ארוחה בשרית.
בהשראת: Chloe Verstandig Nagar
ציון 4.44 על ידי 123 דירוגים
עוגת תפוזים בחושה מדהימה ורכה ב-5 דקות עבודה

עוגת תפוזים בחושה פרווה, אוורירית ומושלמת, ב-5 דקות של עבודה! עוגה נהדרת עם טעם מרענן של תפוזים, משתלבת באופן מושלם עם טעם הקפה והתה בסוף כל ארוחה.

אחת העוגות שאני הכי אוהבת זו עוגת תפוזים בחושה. אני כל כך אוהבת את העוגה הזו שאני מכינה אותה בגרסאות שונות ונהנית ממנה בכל פעם מחדש. את המתכון הזה אני מכינה מדי יום שישי גם בגלל שהוא קל ומהיר ונוח לי להכין עם שאר מנות הארוחה וגם בגלל שזה מתכון לעוגה קלאסית, אוורירית וטעימה שנותנת חיוך מסכם לארוחת השבת, לכל מי שטועם אותה.

המתכון לוקח 5 דקות של עבודה, ללא התעסקות מיותרת וללא מיקסר. קערה אחת, לערבב ולהכניס לתנור! עוגה פרווה מרעננת להגשה לאחר אורחת השבת. תכינו והטועמים אותה יודו לכם שוב ושוב!

 

ספר המתכונים של Chloe Verstandig Nagar

עוגת תפוזים בחושה מדהימה ורכה ב-5 דקות עבודה
צילום: Chloe Verstandig Nagar

למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוזים בחושה

    • עוגה מרעננת בטעם תפוז, אוורירית במיוחד ורכה!
    • לוקחת 5 דקות עבודה, ללא הכנות מיותרות וללא מיקסר והופ – יש לכם עוגה!
    • העוגה פרווה ומושלמת להגשה לאחר ארוחה בשרית!
    • כל כך טעימה שלא תרגישו שאכלתם כל כך הרבה פרוסות ושהיא נגמרה!

שורה תחתונה: אין עוגה פרווה מושלמת ומרעננת להגיש לצד הקפה שלאחר ארוחת השבת כמו עוגת התפוזים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת תפוזים בחושה מדהימה ורכה ב-5 דקות עבודה

עוגת תפוזים בחושה מדהימה ורכה ב-5 דקות עבודה

עוגת תפוזים בחושה, פרווה ומפנקת שתשגע את כל מי שטועם! מתכון שלוקח 5 דקות הכנה וכלום מאמץ. עוגה מושלמת להגשה לאחר ארוחה בשרית.
ציון 4.44 על ידי 123 דירוגים
לדרג
באדיבות: Chloe Verstandig Nagar

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק
כוס אוניברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 2.5 כוסות קמח
  • 1.5 כוסות סוכר לבן
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 כוס שמן
  • גרידה מ-2 תפוזים (2 התפוזים אמורים להספיק גם לכוס מיץ)
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 1 כף אבקת סוכר (10 גרם )

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מערבבים את את כל החומרים יחד.
  • יוצקים לתוך התבניות ואופים כ-35 דקות (או עד שהקיסם יוצא כמעט יבש).
  • אפשר לקשט את העוגה באבקת סוכר.

הערות וטיפים

מי שאוהב עוגה רטובה - אפשר עם כף למזוג קצת מיץ תפוזים על העוגה כל עוד היא חמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת תפוזים

צריך להפריד את הביצים?
בלי להפריד, לערבב הכל ביחד עם כף.
מה הכוונה גרידה מקליפה של שני תפוזים?
לגרד את הקליפה של שני תפוזים במגרדת.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגת תפוזים בחושה מדהימה ורכה ב-5 דקות עבודה
צילום: Miri Binia

"אז הכנתי, ונראה לי שיצא טוב!"

מירי ביניה

עוגת תפוזים בחושה מדהימה ורכה ב-5 דקות עבודה
צילום: אורטל ביטון

"גם אני הכנתי, תודה על המתכון ומחר נגלה אם יצאה טעים!"

אורטל ביטון

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות בחושות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

49 Comments

    1. 5 stars
      הכנתי ויצאה מעולה. הכנתי בשתי תבניות. לאחת הוספתי קוקוס וערבבתי קצת ולשניה הוספתי מעט שוקולד צ'יפס.
      וגם הורדתי מכמות הסוכר לכוס אחת.
      שמתי אבקת סוכר ולא הוספתי מיץ מלמעלה ויצא מספיק רטוב ומושלם. תודה.

      1. היי לילי,
        שמחים שאהבת ותודה רבה על השיתוף בניסיון האישי שלך 🙂
        את מוזמנת גם להשוויץ בתמונות בקבוצה!

  1. ניסיתי המון עוגות בחושות וזאת באמת יצאה אליפות!!
    חילקתי ל2 תבניות ובאחת הוספתי 3 כפות קוקוס ושקטים פרוסים למעלה..
    בקיצור מתכון ליגה!!

  2. 5 stars
    לא מפסיקה להכין אותה בכל היזדמנות שצריך להכין קינוח פרווה מתכון פצצה טעים קל להכנה ואני אופה בתבנית יותר גדולה במקום אינגלייש. ממליצה ממליצה להכין. תודה על מתכון מושלם 💜

  3. מה הכוונה לשקית אבקת סוכר??? אני הוספתי שקית סוכר וניל במקום ויצאה טעימה מאוד. האם קיימות שקיות קטנות אבקת סוכר?

    1. היי,
      הכוונה לכף אבקת סוכר, 10 גרם סה"כ.
      תודה רבה שהערת על כך לתשומת ליבנו ושמחים מאוד שנהנית מהמתכון!!

  4. תודה רבה על המתכון
    שאלה-בבלילה של העוגה לשים אבקת סוכר או סוכר וניל? (לא מכירה שקיות קטנות של אבקת סוכר לכן שואלת)

    1. היי הדס,
      מעולה, שמחים שנהנית ממנה ופעלת לפי שיקול דעתך לגבי רמת הסוכר 🙂
      תודה רבה שכתבת לנו!

  5. 5 stars
    העוגה יצאה מושלמת וקלה להכנה. ממליצה מאוד. אשמור את המתכון במתכונים המומלצים שלי לעוד הרבה אפיות. תודה רבה על מתכון מדהים

  6. תודה רבה, העוגה יצאה טעימה מאוד, שמתי 5 ביצים m בלי גרידת תפוז כי אני לא אוהבת, אחרי 35 דקות היא הייתה עדיין ממש רטובה אז שמתי על טורבו עוד 10 דקות.

    1. היי רחל!
      שמחים מאוד שיצאה טעימה ושנהנית ממנה 🙂
      עשית את הדבר הנכון כשהמשכת לאפות אותה. הזמנים במתכונים הם הערכה בלבד מכיוון שכל תנור שונה בעוצמתו ויכולתו.
      נשמח לראות אותך בקבוצת הפייסבוק שלנו, אנחנו מעלים לשם מתכונים מעולים חדשים כל יום
      https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

  7. אני הכנתי וקליפת התפוז הייתה דומיננית מאוד בתוך העוגה עד כדי שאי אפשר היה לאכול מימנה…
    או שזה עניין של טעם… לדעתי להוסיף לעיסה לא יותר מכף גרידת התפוז…
    בכל אופן תודה על המתכונים שלך…

    1. היי מירה, צר לנו שלא יצא כמו שרצית. הייתכן שלא ערבבת היטב לאחר הוספת הגרידה ונפלת על ביס שהיה בו יותר מדי? בד"כ גרידה משני תפוזים יוצאת נפלא אך בהחלט אפשר חצי כמות אם פחות אוהבים. בהצלחה בפעם הבאה!

  8. תודה על מתכון מעולה.!!! קל ומהיר ?
    הכנתי בשתי תבניות אינגלייש קייק
    בתבנית אחת שמתי את הבלילה רגיל בטעם תפוזים
    ובתבנית השניה שמתי 2/3 ובשליש הנותר הוספתי קקאו ויצאה לי עוגת שיש מעולה.
    ממליצה בחום
    האורחים נהנו מאד !!

    1. לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שקיסם יוצא כמעט יבש, בסביבות 30 דקות (אך חשוב לשים עין ולבדוק עם קיסם)

4.44 from 123 votes (112 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements