עוגת תפוזים בחושה מדהימה ורכה ב-5 דקות עבודה
עוגת תפוזים בחושה פרווה, אוורירית ומושלמת, ב-5 דקות של עבודה! עוגה נהדרת עם טעם מרענן של תפוזים, משתלבת באופן מושלם עם טעם הקפה והתה בסוף כל ארוחה.
אחת העוגות שאני הכי אוהבת זו עוגת תפוזים בחושה. אני כל כך אוהבת את העוגה הזו שאני מכינה אותה בגרסאות שונות ונהנית ממנה בכל פעם מחדש. את המתכון הזה אני מכינה מדי יום שישי גם בגלל שהוא קל ומהיר ונוח לי להכין עם שאר מנות הארוחה וגם בגלל שזה מתכון לעוגה קלאסית, אוורירית וטעימה שנותנת חיוך מסכם לארוחת השבת, לכל מי שטועם אותה.
המתכון לוקח 5 דקות של עבודה, ללא התעסקות מיותרת וללא מיקסר. קערה אחת, לערבב ולהכניס לתנור! עוגה פרווה מרעננת להגשה לאחר אורחת השבת. תכינו והטועמים אותה יודו לכם שוב ושוב!
ספר המתכונים של Chloe Verstandig Nagar
למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוזים בחושה
-
- עוגה מרעננת בטעם תפוז, אוורירית במיוחד ורכה!
- לוקחת 5 דקות עבודה, ללא הכנות מיותרות וללא מיקסר והופ – יש לכם עוגה!
- העוגה פרווה ומושלמת להגשה לאחר ארוחה בשרית!
- כל כך טעימה שלא תרגישו שאכלתם כל כך הרבה פרוסות ושהיא נגמרה!
שורה תחתונה: אין עוגה פרווה מושלמת ומרעננת להגיש לצד הקפה שלאחר ארוחת השבת כמו עוגת התפוזים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגת תפוזים בחושה מדהימה ורכה ב-5 דקות עבודה
ציוד
המצרכים
- 4 ביצים
- 2.5 כוסות קמח
- 1.5 כוסות סוכר לבן
- 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
- 1 כוס שמן
- גרידה מ-2 תפוזים (2 התפוזים אמורים להספיק גם לכוס מיץ)
- 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
- 1 כף אבקת סוכר (10 גרם )
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים את את כל החומרים יחד.
- יוצקים לתוך התבניות ואופים כ-35 דקות (או עד שהקיסם יוצא כמעט יבש).
- אפשר לקשט את העוגה באבקת סוכר.
הערות וטיפים
שאלות נפוצות: עוגת תפוזים
צריך להפריד את הביצים? בלי להפריד, לערבב הכל ביחד עם כף. |
מה הכוונה גרידה מקליפה של שני תפוזים? לגרד את הקליפה של שני תפוזים במגרדת. |
הבמה כולה שלכם:
"אז הכנתי, ונראה לי שיצא טוב!"
מירי ביניה
"גם אני הכנתי, תודה על המתכון ומחר נגלה אם יצאה טעים!"
אורטל ביטון
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות בחושות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
היי
את האבקת סוכר לשים בבלילה? ואפשר להשתמש בקמח תופח?
היי בת אל,
אבקת סוכר לפזר אחרי האפייה, ואפשר להשתמש בקמח תופח.
בהצלחה!
הכנתי ויצאה מעולה. הכנתי בשתי תבניות. לאחת הוספתי קוקוס וערבבתי קצת ולשניה הוספתי מעט שוקולד צ'יפס.
וגם הורדתי מכמות הסוכר לכוס אחת.
שמתי אבקת סוכר ולא הוספתי מיץ מלמעלה ויצא מספיק רטוב ומושלם. תודה.
היי לילי,
שמחים שאהבת ותודה רבה על השיתוף בניסיון האישי שלך 🙂
את מוזמנת גם להשוויץ בתמונות בקבוצה!
עשיתי ויצאה עוגה מצויינת, לחה וטעימה מאוד גם ללא שהרטבתי בסוף.
היי תקוה,
מעולה!! את מוזמנת לשתף אותנו גם בתמונות בקבוצה 🙂
ניסיתי המון עוגות בחושות וזאת באמת יצאה אליפות!!
חילקתי ל2 תבניות ובאחת הוספתי 3 כפות קוקוס ושקטים פרוסים למעלה..
בקיצור מתכון ליגה!!
היי מלי,
נהדר!! את מוזמנת לשתף תמונות בקהילה שלנו אם צילמת 🙂
שבת שלום
לא מפסיקה להכין אותה בכל היזדמנות שצריך להכין קינוח פרווה מתכון פצצה טעים קל להכנה ואני אופה בתבנית יותר גדולה במקום אינגלייש. ממליצה ממליצה להכין. תודה על מתכון מושלם 💜
היי עדנה,
וואו איזה כיף, תודה ששיתפת אותנו!
נשמח גם לראות תמונות בקבוצה 🙂
שבת שלום
הכנתי אינספור פעמים
מכפילה כמויות ומקפיאה
תמיד מעולה
היי איריס,
נהדר, ואת מוזמנת גם להראות לנו איך היא יצאה בקבוצה 🙂
העוגה נראית נהדרת אבל אפשר להוסיף רוטב שוקולד לאוהבים אותו???
היי,
אכן כן!
בהצלחה וחג שמח 🙂
מה הכוונה לשקית אבקת סוכר??? אני הוספתי שקית סוכר וניל במקום ויצאה טעימה מאוד. האם קיימות שקיות קטנות אבקת סוכר?
היי,
הכוונה לכף אבקת סוכר, 10 גרם סה"כ.
תודה רבה שהערת על כך לתשומת ליבנו ושמחים מאוד שנהנית מהמתכון!!
תודה רבה על המתכון
שאלה-בבלילה של העוגה לשים אבקת סוכר או סוכר וניל? (לא מכירה שקיות קטנות של אבקת סוכר לכן שואלת)
היי נטע,
את אבקת הסוכר נפזר בסוף לאחר האפייה.
בהצלחה ושבת שלום 🙂
טעימה מאד. תודה
היי דני,
שמחים מאוד שאהבת את העוגה 🙂
מוזמן להצטרף גם לקבוצת הוואטסאפ שלנו!
העוגה יצאה מעולה!
היי שירי,
שמחים מאוד שנהנית מהעוגה 🙂
עוגה מעולה ופשוטה להכנה. אני הפחתתי ל1/2 כוס סוכר, אבל עניין של טעם.
היי הדס,
מעולה, שמחים שנהנית ממנה ופעלת לפי שיקול דעתך לגבי רמת הסוכר 🙂
תודה רבה שכתבת לנו!
הכנתי את העוגה- יצאה טעימה ורכה.
נהדר.
אשמור את המתכון לפעמים הבאות.
תודה רבה.
היי אתי,
שמחים מאוד שאהבת את העוגה 🙂
מוזמנת להצטרף גם לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל מתכונים כאלה ישירות אלייך כל יום!
העוגה יצאה מושלמת וקלה להכנה. ממליצה מאוד. אשמור את המתכון במתכונים המומלצים שלי לעוד הרבה אפיות. תודה רבה על מתכון מדהים
היי לימור,
איזה יופי שהעוגה יצאה מושלמת 🙂
מוזמנת לקבל מאיתנו מתכונים נהדרים כל יום לוואטסאפ בקבוצה שלנו!
מושלמת..קחה להכנה..פשוט רכה ונימוחה
היי רחלי, תודה רבה על הפרגון!
שמחים שנהנית מהעוגה, היא באמת טובה מאוד.
מוזמנת לקבל מתכונים מעולים כל יום שאנחנו מעלים לקבוצת הפייסבוק שלנו
https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
תודה רבה, העוגה יצאה טעימה מאוד, שמתי 5 ביצים m בלי גרידת תפוז כי אני לא אוהבת, אחרי 35 דקות היא הייתה עדיין ממש רטובה אז שמתי על טורבו עוד 10 דקות.
היי רחל!
שמחים מאוד שיצאה טעימה ושנהנית ממנה 🙂
עשית את הדבר הנכון כשהמשכת לאפות אותה. הזמנים במתכונים הם הערכה בלבד מכיוון שכל תנור שונה בעוצמתו ויכולתו.
נשמח לראות אותך בקבוצת הפייסבוק שלנו, אנחנו מעלים לשם מתכונים מעולים חדשים כל יום
https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
אין שישי בלי העוגה הזאת!
תודה על מתכון מושלם
היי מאיה!
שמחים מאוד לדעת שאת אוהבת את המתכון 🙂
את מוזמנת להצטרף אלינו לקבוצת הפייסבוק כדי ליהנות ממתכונים מושלמים נוספים כל יום:
https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
אני הכנתי וקליפת התפוז הייתה דומיננית מאוד בתוך העוגה עד כדי שאי אפשר היה לאכול מימנה…
או שזה עניין של טעם… לדעתי להוסיף לעיסה לא יותר מכף גרידת התפוז…
בכל אופן תודה על המתכונים שלך…
היי מירה, צר לנו שלא יצא כמו שרצית. הייתכן שלא ערבבת היטב לאחר הוספת הגרידה ונפלת על ביס שהיה בו יותר מדי? בד"כ גרידה משני תפוזים יוצאת נפלא אך בהחלט אפשר חצי כמות אם פחות אוהבים. בהצלחה בפעם הבאה!
תודה על מתכון מעולה.!!! קל ומהיר ?
הכנתי בשתי תבניות אינגלייש קייק
בתבנית אחת שמתי את הבלילה רגיל בטעם תפוזים
ובתבנית השניה שמתי 2/3 ובשליש הנותר הוספתי קקאו ויצאה לי עוגת שיש מעולה.
ממליצה בחום
האורחים נהנו מאד !!
איזה כיף לשמוע שני! שמחים מאוד שאת ואורחיך אהבו תודה על הפרגון. אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉
קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
כמה קקאו?
תוסיפו קוקוס זה ישדרג את העוגה פלאים
קוקוס זה תמיד רעיון טוב!
כמה זמן בתנור? לא כתוב
לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שקיסם יוצא כמעט יבש, בסביבות 30 דקות (אך חשוב לשים עין ולבדוק עם קיסם)