| | |

בורקס דפי אורז בריא ודל קלוריות

בריא, ללא גלוטן, דל שומן ופחמימות, שומרים על הגזרה? את המתכון הזה חובה לנסות!
בהשראת: לימור מויאל מלול
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
בורקס דפי אורז קריספי

בורקס דפי אורז בריא ודל קלוריות – בורקס בריא נטול גלוטן, דל שומן ופחמימות,פשוט להיט!!

בורקס מדפי אורז שמכיל אך ורק שש קלוריות ליחידה אחת לפני המילוי. מומלץ למלא עם גבינות רזות ויוצא טעים לא פחות ואפילו יותר מבורקס רגיל! עכשיו כולנו נוכל לחיות בשקט וליהנות גם מכל הטעם, אבל בלי רוב הקלוריות.

מתכון בורקס מדפי אורז במילוי גבינה, פשוט חובה לנסות.

ספר המתכונים של לימור מויאל מלול

בורקס דפי אורז
קרדיט: לימור מויאל מלול

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

איך מכינים?

 

בורקס דפי אורז קריספי

בורקס דפי אורז בריא ודל קלוריות

בריא, ללא גלוטן, דל שומן ופחמימות, שומרים על הגזרה? את המתכון הזה חובה לנסות!
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: לימור מויאל מלול

המצרכים

  • ביצה
  • 2 כפות קוטג' 5%
  • 2 כפות גבינה לבנה 5%
  • 2 פרוסות גבינה צהובה
  • חבילת דפי אורז (גודל בינוני)

אופן ההכנה

  • לוקחים ביצה בקערה
  • מוסיפים תערובת גבינות (רזות או רגילות) - אפשר כל גבינה שאוהבים, או כל משהו אחר שבא לכם (תפוח אדמה, בשר טחון וכו)
  • נערבב יחדיו את הגבינות עם הביצה
  • ניקח דף אורז ונטבול אותו במים פושרים עד שנהיה רך רך
  • נוציא ונייבש על מגבת, נפרוש את הדף אורז
  • ניקח חצי כף מלית שהכנו מניחים על אמצע הדף ונקפל לריבוע
  • מניחים על נייר אפיה משומן ומורחים ביצה ושומשום
  • נכניס לתנור על חום של 180 מעלות עד שזה מזהיב ונהיה קריספי.
  • מגישים חם ונהנים!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
בורקס דפי אורז
קרדיט: לימור מויאל מלול


שאלות נפוצות: בורקס דפי אורז

לא הבנתי, לגבי הביצה צריך ביצה קשה או מערבבים עם ביצה לא מבושלת?
ביצה לא מבושלת.
מאיפה קונים את דפי האורז?
ניתן למצוא היום בכל סופר.

רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: לימור מויאל מלול

Similar Posts

4 Comments

  1. שלום לכם
    אם לא אוכלים את הבורקסים מיד לאחר שיוצאים מהתנור אזי הם יוצאים כמו מסטיק.
    כל זה לאחר ניסיון של הרבה נסיונות של צורה זו לבורקסים מסוג זה אפילו עם עושים עם שתי עלי אורז .
    ההמלצה שלי בכדי שיהיה כרספי לעשות עם שתי דפי אורז ומיד לאכול לאחר אפיה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements