|

מתכון פתיתים אחד אחד קל לילדים

ארוחה טעימה ומהירה? המתכון הזה בול בשבילכם - בלי לטגן, בלי בישול ארוך. מרתיחים 2 דקות, ממתינים עוד 7 ו...זהו!
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 4.43 על ידי 21 דירוגים
מתכון פתיתים אחד אחד

מי שהכינה אי פעם פתיתים, ותכלס מי לא, שואלת את עצמה כל פעם מחדש אם גם הפעם הם יידבקו לסיר ויהפכו לגוש גדול שקשה לאכול.  עם המתכון הנהדר הזה תגלו לכם טריק גאוני שלא הכרתם שבזכותו ייצאו לכם פתיתים מושלמים אחד אחד.

ילדים יעופו עליהם, כל מנת בשר תשמח להתלוות אליהם, והם יקבלו בשמחה כל תוספת של ירקות טעימים ובריאים, עוף עסיסי וכל מה שתרצו…

צריכים ארוחה טעימה ומהירה? המתכון הזה בול בשבילכם – בלי לטגן, בלי בישול ארוך. מרתיחים 2 דקות, ממתינים עוד 7 ו…זהו! מהפתיתים אחד אחד האלו לא יישאר פירור אחד!

ספר המתכונים של נועם זיגדון

מתכון פתיתים אחד אחד
צילום: נועם זיגדון

 


למה באמת כדאי לכם: פתיתים אחד אחד

 

  • ארוחה טעימה ומהירה? המתכון הזה בול בשבילכם – בלי לטגן את הפתיתים, בלי בישול ארוך. מרתיחים 2 דקות, ממתינים עוד 7 ו…זהו!
  • מתכון קצר, קולע וטעים לארוחת צהריים נהדרת שהולך מצוין עם כל תבלין, ירקות טעימים, עוף עסיסי
  • כי אין מי שלא אוהב פתיתים, וכשהם יוצאים מושלמים אחד אחד – התענוג בפה באמת גדול

שורה תחתונה: עם פתיתים אחד אחד לא יישאר אפילו פירור אחד!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? סרטון הכנה מלא עם טריק גאוני

 

מתכון פתיתים אחד אחד

מתכון פתיתים אחד אחד קל לילדים

ארוחה טעימה ומהירה? המתכון הזה בול בשבילכם - בלי לטגן, בלי בישול ארוך. מרתיחים 2 דקות, ממתינים עוד 7 ו...זהו!
ציון 4.43 על ידי 21 דירוגים
לדרג
באדיבות: נועם זיגדון

המצרכים

  • 500 גרם פתיתים אפויים
  • 3-4 כפות שמן
  • 1 בצל קצוץ
  • ⅓3 כוסות מים (בכוס חד פעמית לשתייה חמה 250 מ"ל)
  • ½ כף מלח
  • פלפל שחור
  • כורכום

אופן ההכנה

  • מחממים בסיר 3-4 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד השמחה. חשוב מאוד להקפיד על השלב הזה ולהביא את הבצל לכך שלא יהיה שקוף, אלא שיתחיל לקבל צבע שחום בצדדים, שייתן גם טעם וגם יוציא פתיתים מושלמות.
  • מוסיפים 3 ו-1/3 כוסות מים בכוס חד פעמית לשתייה חמה (250 מ"ל). מערבבים ומביאים לרתיחה. מי שרוצה יכול להוסיף למים קצת מרק עוף, אפונה או גזר לפי טעמו.
  • כעת שופכים לסיר את הפתיתים, מערבבים, מכסים ומבשלים 2 דקות בדיוק עד שהמים רותחים ומגיעים ממש לגובה הפתיתים.
  • בשלב הזה בדיוק גם אם הפתיתים נראים לא מבושלים מכבים את האש! זה מה שעושה אותם 1:1. משאירים מכוסה 5 דקות כדי שהפתיתים יתייבשו ויספגו את כל הנוזלים. פותחים, מערבבים עם מזלג, מניחים מכוסה לעוד 5-7 דקות, מערבבים שוב עם מזלג ומגישים חם
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מתכון פתיתים אחד אחד
צילום: נועם זיגדון

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: נועם זיגדון | מוזמנים לעקוב גם אחר קבוצתה – פשוט לבשל עם נועם זיגדון

Similar Posts

6 Comments

  1. 5 stars
    בס"ד

    עוד לפני שניסיתי.

    רק מלקרוא את ההמלצה למעלה
    ואת התאור המדויק
    איך בכל פעם יוצא לי ביחד במקום אחד אחד.

  2. שלום לכם, יש תמונה של הפתיתים שיש בהם נתחי שניצל וקוביות פלפל אדום, אשמח לקבל מתכון, בתודה מראש על המענה, מרים.

    1. היי מרים!
      בעלת המתכון המקורי, נועם זיגדון, לא ציינה את התוספות האלה.
      אבל אם היינו צריכים לנחש, היינו אומרים שהיא חתכה חזה עוף לרצועות או קוביות (איך שאת אוהבת) וטיגנה אותן עם בצל ופלפל אדום, תוך שהיא מוסיפה את אותם התבלינים שהיא שמה בפתיתים.
      מקווים שהצלחנו לענות על שאלתך 🙂

    1. היי שושנה!
      צודקת, אנחנו ממש מתנצלים על כך.
      המשקל הוא 500 גרם.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements