פתיתים אחד אחד: ארוחה מהירה לילדים עם טריק גאוני (צפו בסרטון)
הם לא נדבקים ומתבשלים ב-2 דקות, ילדים יעופו עליהם, והם יקבלו בשמחה כל תוספת של תבלינים, ירקות טעימים או עוף עסיסי. אז קבלו טריק גאוני של מתכון פתיתים אחד אחד – מהיר, טעים ומושלם
מתכון פתיתים אחד אחד קל לילדים
ארוחה טעימה ומהירה? המתכון הזה בול בשבילכם - בלי לטגן, בלי בישול ארוך. מרתיחים 2 דקות, ממתינים עוד 7 ו...זהו!
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 4.43 על ידי 21 דירוגים
מי שהכינה אי פעם פתיתים, ותכלס מי לא, שואלת את עצמה כל פעם מחדש אם גם הפעם הם יידבקו לסיר ויהפכו לגוש גדול שקשה לאכול. עם המתכון הנהדר הזה תגלו לכם טריק גאוני שלא הכרתם שבזכותו ייצאו לכם פתיתים מושלמים אחד אחד.
ילדים יעופו עליהם, כל מנת בשר תשמח להתלוות אליהם, והם יקבלו בשמחה כל תוספת של ירקות טעימים ובריאים, עוף עסיסי וכל מה שתרצו…
צריכים ארוחה טעימה ומהירה? המתכון הזה בול בשבילכם – בלי לטגן, בלי בישול ארוך. מרתיחים 2 דקות, ממתינים עוד 7 ו…זהו! מהפתיתים אחד אחד האלו לא יישאר פירור אחד!
מחממים בסיר 3-4 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד השמחה. חשוב מאוד להקפיד על השלב הזה ולהביא את הבצל לכך שלא יהיה שקוף, אלא שיתחיל לקבל צבע שחום בצדדים, שייתן גם טעם וגם יוציא פתיתים מושלמות.
מוסיפים 3 ו-1/3 כוסות מים בכוס חד פעמית לשתייה חמה (250 מ"ל). מערבבים ומביאים לרתיחה. מי שרוצה יכול להוסיף למים קצת מרק עוף, אפונה או גזר לפי טעמו.
כעת שופכים לסיר את הפתיתים, מערבבים, מכסים ומבשלים 2 דקות בדיוק עד שהמים רותחים ומגיעים ממש לגובה הפתיתים.
בשלב הזה בדיוק גם אם הפתיתים נראים לא מבושלים מכבים את האש! זה מה שעושה אותם 1:1. משאירים מכוסה 5 דקות כדי שהפתיתים יתייבשו ויספגו את כל הנוזלים. פותחים, מערבבים עם מזלג, מניחים מכוסה לעוד 5-7 דקות, מערבבים שוב עם מזלג ומגישים חם
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
צילום: נועם זיגדון
[adinserter block="4"]
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספותמושלמים. אל תפספסו!
היי סיגלית
מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון.
מצאנו עבורך את הסרטון המקורי שהכינה בעלת המתכון, אנחנו מקווים שזה יעזור.
אם לא, נשמח שתפני אלינו שוב ונציע לך מתכונים נוספים 🙂
היי מרים!
בעלת המתכון המקורי, נועם זיגדון, לא ציינה את התוספות האלה.
אבל אם היינו צריכים לנחש, היינו אומרים שהיא חתכה חזה עוף לרצועות או קוביות (איך שאת אוהבת) וטיגנה אותן עם בצל ופלפל אדום, תוך שהיא מוסיפה את אותם התבלינים שהיא שמה בפתיתים.
מקווים שהצלחנו לענות על שאלתך 🙂
בס"ד
עוד לפני שניסיתי.
רק מלקרוא את ההמלצה למעלה
ואת התאור המדויק
איך בכל פעם יוצא לי ביחד במקום אחד אחד.
היי סיגלית
מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון.
מצאנו עבורך את הסרטון המקורי שהכינה בעלת המתכון, אנחנו מקווים שזה יעזור.
אם לא, נשמח שתפני אלינו שוב ונציע לך מתכונים נוספים 🙂
שלום לכם, יש תמונה של הפתיתים שיש בהם נתחי שניצל וקוביות פלפל אדום, אשמח לקבל מתכון, בתודה מראש על המענה, מרים.
היי מרים!
בעלת המתכון המקורי, נועם זיגדון, לא ציינה את התוספות האלה.
אבל אם היינו צריכים לנחש, היינו אומרים שהיא חתכה חזה עוף לרצועות או קוביות (איך שאת אוהבת) וטיגנה אותן עם בצל ופלפל אדום, תוך שהיא מוסיפה את אותם התבלינים שהיא שמה בפתיתים.
מקווים שהצלחנו לענות על שאלתך 🙂
לא צויין משקל הפתיתים…
היי שושנה!
צודקת, אנחנו ממש מתנצלים על כך.
המשקל הוא 500 גרם.
בהצלחה 🙂