| |

עוגת וניל לוטוס פרווה

היא אולי עדינה למראה, אבל ביס אחד מעוגת הווניל לוטוס הזו יענג אתכם בטעמים עזים של לוטוס עשיר עם נגיעות וניל מתקתקות. ההכנה מהירה וקלילה גם הזלילה אחר כך :)
בהשראת: דיאנה אלקובי
ציון 4.33 על ידי 31 דירוגים
עוגת וניל לוטוס פרווה

מעוגת הווניל לוטוס הזאת לא רק שלא תצליחו להשאיר פירור, כנראה שתרצו להכין אותה שוב ושוב גם לשבת, גם לחג, גם לילדים, ובעיקר לעצמכם, לרגע שקט ומבורך עם הקפה של הבוקר או אחרי מנוחת הצהריים. 

היא רכה ועדינה למראה, אבל עוצמתית בטעמים מופלאים של לוטוס עשיר ועמוק ונגיעות וניל אקזוטיות מתקתקות. נהדרת לכל אירוח ומפגש משפחתי, מושלמת לרגישים לחלב, מופלאה גם אחרי ארוחה בשרית,

והכי חשוב – קלילה להכנה – מעט חומרים, קערה אחת, תבנית אחת, 25 דקות אפייה ומתחילים לזלול. רק אל תשכחו להשאיר איזו פרוסה או שתיים גם לאחרים…

 
 
עוגת וניל לוטוס פרווה
צילום: דיאנה אלקובי

למה באמת כדאי לכם: עוגת וניל לוטוס פרווה

 
    • כי אין באמת מתחרה לשילוב המושלם של לוטוס ווניל עם כוס קפה רותחת
    • כי היא פרווה ולכן נהדרת לליווי כל ארוחה,  
    • כי היא דורשת כל כך מעט הכנה, ונותנת כל כך הרבה אושר לחיך

    שורה תחתונה: מעט חומרים, ערבוב אחד קצר, וחגיגה ענקית בפה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגת וניל לוטוס

 

עוגת וניל לוטוס פרווה

עוגת וניל לוטוס פרווה

היא אולי עדינה למראה, אבל ביס אחד מעוגת הווניל לוטוס הזו יענג אתכם בטעמים עזים של לוטוס עשיר עם נגיעות וניל מתקתקות. ההכנה מהירה וקלילה גם הזלילה אחר כך 🙂
ציון 4.33 על ידי 31 דירוגים
לדרג
באדיבות: דיאנה אלקובי

המצרכים

לבצק:

  • 4 ביצים
  • שקית אבקת אפיה
  • 2 כוסות קמח
  • כף תמצית וניל
  • כוס שמן
  • כוס מים
  • כוס סוכר

לקרם:

  • ¼ צנצנת לוטוס קראנצ' (95 גרם)
  • 3 כפות שמנת מתוקה צמחית פרווה

אופן ההכנה

  • מערבבים את חומרי הבצק ביחד, שופכים לתבנית 26 ס"מ ומכניסים לתנור ל-25-30 דקות
  • לקרם: מערבבים ¼ צנצנת לוטוס קראנצ' עם 3 כפות שמנת מתוקה צמחית.
  • כשהעוגה מתקררת חוצים באמצע ומורחים את קרם הלוטוס (בלי להתקמצן!)
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת וניל לוטוס פרווה

את השמנת והלוטוס לחמם או פשוט למרוח ככה?
אני לא חיממתי, רק ערבבתי עד שזה נהיה מעט נוזלי וקל למריחה

באיזה תבנית כדאי לאפות?
תבנית 26 ס"מ


 
עוגת וניל לוטוס פרווה
צילום: דיאנה אלקובי

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

8 Comments

  1. רציתי לדעת רשמתם כוס מים פושר או מים קרים?אני חייבת לפצח למה העוגה יצאה לי נמוכה ודחוסה.זה אף פעם לא קורה לי אני אופה המון.אבל בכל זאת העוגה טעימה.

    1. היי סימה!
      מים פושרים זה מצוין.
      יכול להיות שהיה צריך לאפות את העוגה עוד כמה דקות כי כל תנור שונה ולכן זמני האפייה הם הערכה בלבד.
      מקווים שתנסי אותה שוב 🙂

  2. העוגה יצאה ממש נמוכה ודחוסה,ברגע שחתכתי באמצע היא נקרעה.רציתי לדעת באיזה כוס מדידה הכמויות?

    1. היי סימה!
      ממש מתנצלים שזו היתה החוויה שלך עם המתכון.
      כוס אוניברסלית שווה ל-240 מ"ל, אבל את יכולה להשתמש בכל כוס שאת רוצה כל עוד זו אותה הכוס לאורך כל המתכון.
      בהצלחה 🙂

    1. היי שרונה!
      בעלת המתכון אכן השתמשה בסיר פלא אך זה לא הכרחי, אפשר גם בתבנית עגולה רגילה.
      בהצלחה 🙂

    1. היי מיטל!
      בוודאי, את יכולה להכין קרם שוקולד או כל קרם אחר שאת אוהבת.
      עוגת וניל היא עוגה יחסית ניטרלית בבסיס שלה ולכן היא מאפשרת את המשחק הזה עם הקרם.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?