Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת שמנת הכי קלה להכנה
עוגת שמנת שכל כולה שמנת, בלי פודינג , בלי וקמח ובלי קורנפלור, ועם זאת יוצאת טעימה ברמות!
ציון
4.43
על ידי
7
דירוגים
באדיבות:
אהובה בן יוסף
ציוד
תבנית 24 ס"מ
Advertisements
המצרכים
▢
50
גרם
אגוזי מלך
▢
250
גרם
ביסקוויט לוטוס
▢
50
גרם
חמאה מומסת
▢
750
גרם
גבינת נפוליאון 16% שומן
▢
2
גביעים
שמנת חמוצה
▢
1
כוס
סוכר + 3 כפות סוכר
▢
3
שקיות
סוכר וניל
(10 גרם)
▢
4
ביצים
Advertisements
אופן ההכנה
שלב ראשון:
נחמם תנור ל 160 מעלות ונניח בתוכו תבנית עם מים חמים.
נטחן במעבד מזון: 50 גרם אגוזי מלך, 250 גרם ביסקוויט לוטוס, 50 גרם חמאה מומסת.
נשטח בתבנית ונכניס למקפיא.
שלב שני:
נקציף במיקסר את הגבינת נפוליאון, גביע השמנת חמוצה, כוס סוכר ושקיות סוכר וניל.
לאחר הקצפה טובה נוסיף 4 ביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי הקצפה.
נוציא התבנית מהמקפיא ( יש לשמן את הדפנות ) ונשפוך את התערובת לתבנית.
נכניס לתנור לשעה ורבע.
שלב שלישי:
בסיום האפייה נערבב גביע שמנת חמוצה עם 3 כפות סוכר.
לשפוך על העוגה החמה ונחזיר לתנור עד לצינון של העוגה.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.